המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מאמן גמור, אין ליפט
jol9 כתב:ועכשיו רגע ברצינות...
אותם אלה שניפחו את הת'רד הזה בעשרות הודעות אחרי שני הפסדי חוץ לשתיים מהקבוצות הטובות ביבשת, על ספאחיה, גודס
וסיפורים הזויים אחרים, נעלמו ונאלמו להם היום.
זה לא ממש מוסיף להם או לעמדה שלהם נקודות זכות, כי גם אחרי שהטענה שלכם נשברת, או מתערערת צריכים לבוא ולהגיד לכאן
או לכאן, ולא להיעלם.
jol9 כתב:ועכשיו רגע ברצינות...
אותם אלה שניפחו את הת'רד הזה בעשרות הודעות אחרי שני הפסדי חוץ לשתיים מהקבוצות הטובות ביבשת, על ספאחיה, גודס
זה לא ממש מוסיף להם או לעמדה שלהם נקודות זכות, כי גם אחרי שהטענה שלכם נשברת, או מתערערת צריכים לבוא ולהגיד לכאן
או לכאן, ולא להיעלם.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ועכשיו רגע ברצינות...
או לכאן, ולא להיעלם.
כן אבל, גם הרבה מאלה שמהללים היום את ספאחיה יתהפכו בהפסד הבא אז..מי יותר טוב פה?
RomanR כתב:jol9 כתב:ועכשיו רגע ברצינות...
או לכאן, ולא להיעלם.
אלה אותם אנשים שהאשימו את הקבוצה שהיא גמורה ונעלמו ללא זכר מאז הליפט הראשון של נוריס
yarin150 כתב:אני עדין חושב שבקבוצה הספציפית הזאת צריך לתת יותר חופש ויותר לרוץ וספאחיה לא דוגל בזה מה שלא ממצה את הפוטנציאל של מכבי.
שמואל1 כתב:yarin150 כתב:אני עדין חושב שבקבוצה הספציפית הזאת צריך לתת יותר חופש ויותר לרוץ וספאחיה לא דוגל בזה מה שלא ממצה את הפוטנציאל של מכבי.
איך מאמן שמנצח את פנרבחצ'ה עם סגל של עונה פיננסית לא ממצה את הפוטנציאל? לא מבין.
yarin150 כתב:אני עדין חושב שבקבוצה הספציפית הזאת צריך לתת יותר חופש ויותר לרוץ וספאחיה לא דוגל בזה מה שלא ממצה את הפוטנציאל של מכבי.
שמואל1 כתב:yarin150 כתב:אני עדין חושב שבקבוצה הספציפית הזאת צריך לתת יותר חופש ויותר לרוץ וספאחיה לא דוגל בזה מה שלא ממצה את הפוטנציאל של מכבי.
איך מאמן שמנצח את פנרבחצ'ה עם סגל של עונה פיננסית לא ממצה את הפוטנציאל? לא מבין.
MTA2311 כתב:חחחחחחחחח its happening again
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים