Gordonword כתב:אני באמת לא מבין מה אתה רוצה, אתה בשוק שמתלוננים כשרע? מה ציפית שאגיד? טוב ניצחנו היום הוא תותח/ניצחנו אבל הוא עדיין רע לדעתי? אגב לא ראיתי את המשחק חוץ מהרבע אחרון.
אגב 2, לא הייתי מגיב גם אם היינו מפסידים היום ב89 הפרש כי אם תלך אחורה תראה שגם לפני יומיים מיציתי מהר והפסקתי להגיב בנושא, אז אין קשר לניצחון/הפסד.
ולנושא ספאחיה בכל זאת ארחיב אם זה כזה קריטי: גם אני התלהבתי כשהוא הגיע, הרגיש שהוא הדמות המתאימה, ככל שהזמן מתקדם ואני רואה שאין תרגיל בהתקפה וההגנה על הפנים נזכרתי שהרזומה לא כזה מרשים (טוב נו, פיינל פור עם באסקוניה ועוזר של אחד הטובים בעולם זה כן מרשים, אבל זה לא בלאט, לא קרוב להצדיק את ההילה מעל ראשו), הוא לא מספיק טוב כמנהל משחק והוא אדיש מדי למה שקורה על המגרש ונראה שלא עושים הרבה באימונים, לא מצטרף לחגיגה של ״אחרי 3 שנים של חרא כבר לא כזה נורא״, מיליארד שנים הקבוצה הזאת במקרה הרע סבירה פלוס, אני לא אתלהב עכשיו כי היא עוד פעם סבירה פלוס רק בגלל שנכשלו 5 מאמנים (או כמה שלא היו בשלוש שנים האחרונות) לפניו, הסטנדרט שלי ממכבי גבוה מזה.
אם מפריע לך הקטע של לבוא בטענות רק בהפסדים אז אני מתחייב לא להתלונן יותר על ספאחיה, זה במילא לא קריטי לי.
אני בשוק כשלא רואים את התמונה הרחבה, ומתעסקים בחילוף או בתרגיל כזה או אחר.
וכן, כדאי גם להתאים את עצמך ואת התפיסות שלך למציאות. במציאות מכבי היא קבוצה שעברה תהליך קשה מאוד בשלוש השנים
האחרונות, והפכה ממועדון פאר לנמושה.
אתה לא חוזר לעלית של היבשת כ"כ מהר, ובאמצעים כ"כ דלים.