המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא מסכים.my man כתב:טוב למען האמת זה כבר די ברור לעין כל..
צריך חיזוק.
בכל מקרה דבר אחד מאד צרם לי אתמול..כל הגבוהים שלנו שיחקו חלש מאד בעיקר בהגנה..
כולל ג'ונה שהיה נראה צעד אחד אחרי כל מהלך. כן היו לו כמה פוזשנים הגנתיים מעולים אבל היו כמה שממש לא..
ומכאן אני לא חושב שהבעיה שלנו התקפית ולכן אני חושב שאם מביאים חיזוק אז צריך עוד שחקן עם השפעה הגנתית כמו של ג'ונה או לפחות קרובה לזה..
Rampel כתב:לא מסכים.my man כתב:טוב למען האמת זה כבר די ברור לעין כל..
צריך חיזוק.
בכל מקרה דבר אחד מאד צרם לי אתמול..כל הגבוהים שלנו שיחקו חלש מאד בעיקר בהגנה..
כולל ג'ונה שהיה נראה צעד אחד אחרי כל מהלך. כן היו לו כמה פוזשנים הגנתיים מעולים אבל היו כמה שממש לא..
ומכאן אני לא חושב שהבעיה שלנו התקפית ולכן אני חושב שאם מביאים חיזוק אז צריך עוד שחקן עם השפעה הגנתית כמו של ג'ונה או לפחות קרובה לזה..
נכון שג'ונה לא היה בפוקוס אבל זה משחק אחד, כשעד עכשיו שיבחנו אותו גם על ההגנה, המלחמה, החטיפות, החסימות והריבאונדים (מה לעשות, בכל משחק הוא גם קצת מעופף והססן בשמירה של אחד על אחד וחילופים).
בטיוס השתמשו אתמול למאצ' אפים גרועים ופארחוסקי דווקא עשה הגנה אתמול ולא רע. הטעויות שלו היו בודדות.
אוריינטציה הגנתית זה טוב, אבל לא צריך שהוא יהיה בעמדות פנים. מה שצריך זה סווינגמן שידע לעשות הגנה, אבל יותר חשוב מזה - לקלוע מכמה טווחים!
גם במומנטום ספרדי והרבה טעויות של חוסר ריכוז ומאצ' אפ, המשחק היה צמוד. הוא הלך לאיבוד כשג'קסון נכנס למוד סטף קרי-כריס פול שלו.
אולי אם תהייה לו אופציה אמינה מספיק, הוא ימסור לה כמו שהוא יודע במקום לנסות לעשות דברים שהוא לא...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Rampel כתב:ואני חושב שזה קשור למומנטומים.
אם נביא עוד גבוה הגנתי, או עוד קיין, נספוג 80 ולא 90 ועדיין נגרד את ה-80 בהתקפה.
דווקא הניצחונות שלנו מלמדים שכשקבוצות רודפות אחרי מומנטום שלנו, הן יורות בלחץ ולא במשחק מסודר. משמע גם ההגנה הקריטית היא הגנה על הקשת.
אין ספק שהחיזוק צריך גם לדעת לעשות הגנה, אבל הוא צריך להיות גם שחקן מטרה במידה מסוימת. כי אני כבר לא סומך על אף שחקן שלנו שישבור מומנטום של היריבה, בטח לא בזריקות מחוץ לקשת כשממש צריך צ'אקה שתגיד ליריבה - Not Today.
נוסיף לזה בעיית עומק חמורה בעמדה 3 (התקפית גם ב-2) וזה השחקן שלדעתי צריך להגיע.
על 3&D אני מסכים איתך.my man כתב:Rampel כתב:ואני חושב שזה קשור למומנטומים.
אם נביא עוד גבוה הגנתי, או עוד קיין, נספוג 80 ולא 90 ועדיין נגרד את ה-80 בהתקפה.
דווקא הניצחונות שלנו מלמדים שכשקבוצות רודפות אחרי מומנטום שלנו, הן יורות בלחץ ולא במשחק מסודר. משמע גם ההגנה הקריטית היא הגנה על הקשת.
אין ספק שהחיזוק צריך גם לדעת לעשות הגנה, אבל הוא צריך להיות גם שחקן מטרה במידה מסוימת. כי אני כבר לא סומך על אף שחקן שלנו שישבור מומנטום של היריבה, בטח לא בזריקות מחוץ לקשת כשממש צריך צ'אקה שתגיד ליריבה - Not Today.
אממ..אנחנו קבוצה שצריכה לרוץ והרבה..לא כל שחקן הגנה הוא קיין..אם ההגנה תשתפר אז נוכל לרוץ יותר וזה מה שמפתח מומנטומים הכי טוב..לצורך העניין גם קול הוא שחקן הגנה מעולה(רוב הזמן) והוא מפתח משחק ריצה אחרי פוזשנים הגנתיים טובים..
לא יודע בדיוק מה אני מחפש אבל ברור לי שזה צריך להיות שחקן טוב עם אוריינטציה הגנתית..
אולי D&3 כזה..
my man כתב:Rampel כתב:ואני חושב שזה קשור למומנטומים.
אממ..אנחנו קבוצה שצריכה לרוץ והרבה..לא כל שחקן הגנה הוא קיין..אם ההגנה תשתפר אז נוכל לרוץ יותר וזה מה שמפתח מומנטומים הכי טוב..לצורך העניין גם קול הוא שחקן הגנה מעולה(רוב הזמן) והוא מפתח משחק ריצה אחרי פוזשנים הגנתיים טובים..
לא יודע בדיוק מה אני מחפש אבל ברור לי שזה צריך להיות שחקן טוב עם אוריינטציה הגנתית..
אולי D&3 כזה..
jol9 כתב:שברו אותי עם ההפסד הזה...
הייתי בהופעה (מצויינת) של אורי חזקיה, ובניתי על זה שאני אפתח את הטלפון ואסגור סיבוב של 9-6.
אני לא מתחיל להיכנס לחישובים של סיכויים, ובטח ובטח לא אומר שצסקא, פנר, אול וריאל זה ארבעה הפסדים בטוחים (לדעתי ניקח לפחות אחד מהמשחקים האלה) אבל מה שאני מסכים לגביו זה שמרחב הטעויות האפשריות הצטמצם.
מאכזב מאוד
Holiday_Armadillo כתב:תביאו לי הוכחה אחת שתומאס היה ההבדל בין ניצחון להפסד אתמול
צריך שחקן בלי קשר לכלום, אבל בואו לא נפיל את הצורך הזה על הפסד שבכלל לא ברור אם תומאס היה משנה אותו
יש עוד שחקנים בסגל שאנשים פה טענו שהם ברמת יורוליג (רמז - הם לא) ואמורים לעזורRampel כתב:אבל כשהוא לא נמצא ורול עוד במקצה איפוסים, מי אמור לחפות על העול של קיין?
Holiday_Armadillo כתב:גם אם היה שחקן איכותי במקום קיין לא בטוח שהיינו מנצחים, אבל אני מוכנה להמר ששחקן שקשור למקצוע במקום קיין+חיסרון של תומאס והיינו במצב יותר טוב ממה שהיינו אתמול
אז זה לאו דווקא החיסרון של תומאס (כי שוב, לא בטוח שהוא גיים צ'יינגר בכלל) כמו העול של קיין
לא ממששועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אם היה שחקן איכותי במקום קיין לא בטוח שהיינו מנצחים, אבל אני מוכנה להמר ששחקן שקשור למקצוע במקום קיין+חיסרון של תומאס והיינו במצב יותר טוב ממה שהיינו אתמול
אז זה לאו דווקא החיסרון של תומאס (כי שוב, לא בטוח שהוא גיים צ'יינגר בכלל) כמו העול של קיין
אז אנחנו מסכימים
Holiday_Armadillo כתב:לא ממששועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אם היה שחקן איכותי במקום קיין לא בטוח שהיינו מנצחים, אבל אני מוכנה להמר ששחקן שקשור למקצוע במקום קיין+חיסרון של תומאס והיינו במצב יותר טוב ממה שהיינו אתמול
אז אנחנו מסכימים
הטענה שלך הייתה על הפציעה של תומאס כשהיא צריכה להיות כמעט מנותקת ממנה
אנחנו מסכימים על הצורך בחיזוק, לא על הסיבה
ואני לא מסכימה שזה צריך להיות הקטליסטשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא ממששועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם אם היה שחקן איכותי במקום קיין לא בטוח שהיינו מנצחים, אבל אני מוכנה להמר ששחקן שקשור למקצוע במקום קיין+חיסרון של תומאס והיינו במצב יותר טוב ממה שהיינו אתמול
אז אנחנו מסכימים
הטענה שלך הייתה על הפציעה של תומאס כשהיא צריכה להיות כמעט מנותקת ממנה
אנחנו מסכימים על הצורך בחיזוק, לא על הסיבה
אבל כתבתי שיש צורך בחיזוק בלי קשר להעדרות של תומאס. אני חשבתי שהפציעה שלו החמירה את המצב, ולפחות הייתה אמורה לגרום למי שאמור להחליט להחתים את השחקן שחסר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים