המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
או שלא. זה יכול ללכת לכאן או לכאן.RomanR כתב:כמעט מרחם עליהם, מכבי הולכת להתפוצץ עליהם אחרי ההפסד המביך היום
RomanR כתב:כמעט מרחם עליהם, מכבי הולכת להתפוצץ עליהם אחרי ההפסד המביך היום
Mmm כתב:מי אכפת מהליגה.....הבאסה שהטופ 8 מתרחק במהירות
זה לא ליגה זה גביעMmm כתב:מי אכפת מהליגה.....הבאסה שהטופ 8 מתרחק במהירות
Holiday_Armadillo כתב:זה לא ליגה זה גביעMmm כתב:מי אכפת מהליגה.....הבאסה שהטופ 8 מתרחק במהירות
אני מתחילה לחשוב ש-maccabeo כותב כאן
שמואל1 כתב:חולון בחצי גמר גביע המדינה לאחר ניצחון דרמטי.
תפגוש את המנצחת בדרבי מחר.
אולי אני טועה, אבל אני זוכר שראיתי איפשהו שבחצי גמר המנצחת בין מכבי להפועל תשחק מול המנצחת בין חולון לראשל"צ והמנצחת בין ירושלים/ב"ש נגד אשדוד/אילת.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:חולון בחצי גמר גביע המדינה לאחר ניצחון דרמטי.
עשו כבר הגרלה לחצי?
פניני בכל מקרה פייבוריט לגביע 100 ברציפות.
אתה טועה. צריכה להתקיים הגרלה נוספת על משחקי חצי הגמרשמואל1 כתב:אולי אני טועה, אבל אני זוכר שראיתי איפשהו שבחצי גמר המנצחת בין מכבי להפועל תשחק מול המנצחת בין חולון לראשל"צ והמנצחת בין ירושלים/ב"ש נגד אשדוד/אילת.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:חולון בחצי גמר גביע המדינה לאחר ניצחון דרמטי.
עשו כבר הגרלה לחצי?
אני עדיין מוכן להתערב שמכבי תקבל את חולון ונמנע כמיטב המסורת בדרך נס ממפגש בין ירושלים למכבי בחצי הגמר.הצופה כתב:אתה טועה. צריכה להתקיים הגרלה נוספת על משחקי חצי הגמרשמואל1 כתב:אולי אני טועה, אבל אני זוכר שראיתי איפשהו שבחצי גמר המנצחת בין מכבי להפועל תשחק מול המנצחת בין חולון לראשל"צ והמנצחת בין ירושלים/ב"ש נגד אשדוד/אילת.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:חולון בחצי גמר גביע המדינה לאחר ניצחון דרמטי.
עשו כבר הגרלה לחצי?
שמואל1 כתב:אני עדיין מוכן להתערב שמכבי תקבל את חולון ונמנע כמיטב המסורת בדרך נס ממפגש בין ירושלים למכבי בחצי הגמר.הצופה כתב:אתה טועה. צריכה להתקיים הגרלה נוספת על משחקי חצי הגמרשמואל1 כתב:אולי אני טועה, אבל אני זוכר שראיתי איפשהו שבחצי גמר המנצחת בין מכבי להפועל תשחק מול המנצחת בין חולון לראשל"צ והמנצחת בין ירושלים/ב"ש נגד אשדוד/אילת.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:חולון בחצי גמר גביע המדינה לאחר ניצחון דרמטי.
עשו כבר הגרלה לחצי?
מה הקשר לצ'ה? זה מה שקורה "איכשהו" בכל עונה.ankram כתב:שמואל1 כתב:אני עדיין מוכן להתערב שמכבי תקבל את חולון ונמנע כמיטב המסורת בדרך נס ממפגש בין ירושלים למכבי בחצי הגמר.הצופה כתב:אתה טועה. צריכה להתקיים הגרלה נוספת על משחקי חצי הגמרשמואל1 כתב:אולי אני טועה, אבל אני זוכר שראיתי איפשהו שבחצי גמר המנצחת בין מכבי להפועל תשחק מול המנצחת בין חולון לראשל"צ והמנצחת בין ירושלים/ב"ש נגד אשדוד/אילת.אחדשיודע כתב:עשו כבר הגרלה לחצי?
אבקש במטוטא לא לצרף פה דיעות מצ'ה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים