המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:itai7 כתב:אפשר להבין למה הוא על המגרש בכלל ביורוליג חוץ מלעשות עבירות?
מילא הוא על המגרש, אבל זה שהוא מקבל כדורים בפוסט דווקא כשההתקפה תקועה ואז כולם מצפים ממנו להציל את המולדת זה הדבר הכי לא הגיוני שאפשר לעשות בערך. וזה קורה לצערי יותר מדי. מביך
אחדשיודע כתב:אין בעיה עם הדקות שלו בסוף המחצית. יש בעיה שפתחו איתו את המחצית השנייה.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אין בעיה עם הדקות שלו בסוף המחצית. יש בעיה שפתחו איתו את המחצית השנייה.
הוא ישחק 4 שקות בסך הכל
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אין בעיה עם הדקות שלו בסוף המחצית. יש בעיה שפתחו איתו את המחצית השנייה.
הוא ישחק 4 שקות בסך הכל
נכון. ההתעסקות בו אחרי ההפסד היום טיפשית מאין כמותה, אבל עדיין היה טיפשי מצד ספאחיה לפתוח איתו את המחצית השנייה ולאבד את היתרון.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:אין בעיה עם הדקות שלו בסוף המחצית. יש בעיה שפתחו איתו את המחצית השנייה.
הוא ישחק 4 שקות בסך הכל
נכון. ההתעסקות בו אחרי ההפסד היום טיפשית מאין כמותה, אבל עדיין היה טיפשי מצד ספאחיה לפתוח איתו את המחצית השנייה ולאבד את היתרון.
די נו. הוא ירד כשהינו עוד ביתרון 3. וגם היתרון ירד לא בגללו, אלא בגלל שג'קסון לא שומר.
יוסי22 כתב:זה שפתחו איתו את החצי עלה לנו במשחק .
זה הכניס את מלאגה למומנטום ואת מכבי לדאון שנמשך עד סוף המשחק , ככה זה המשחק .. יש לו מומנטומים משלו .
ShiriV כתב:יוסי22 כתב:זה שפתחו איתו את החצי עלה לנו במשחק .
זה הכניס את מלאגה למומנטום ואת מכבי לדאון שנמשך עד סוף המשחק , ככה זה המשחק .. יש לו מומנטומים משלו .
בדיוק. לא סתם אני זוכרת את ההכנסה שלו למשחק כנקודת מפנה שלילית. אני גם זוכרת שכשהוא יצא אמרתי שאלו היו הדקות האחרונות שלו היום. אין מקום לנגר הזה ביורוליג, נקודה. הגיע הזמן שגם ספאחיה יבין את זה.
יוסי22 כתב:זה שפתחו איתו את החצי עלה לנו במשחק .
felix_r כתב:יוסי22 כתב:זה שפתחו איתו את החצי עלה לנו במשחק .
לא! מה שעלה לנו במשחק זו העובדה שספאחיה לא יודע לנהל משחק. בכל פעם שיש הרכב מוצלח, הוא ממהר להוריד אותו. בכל פעם כשיש הרכב לא וןב, הוא מתעקש להשאר איתו.
א) בשביל מה הוא הוריד מהמגרש את ההרכב המחליפים שרץ נהדר ברבע השני? מלאגה לא ידעה בכלל מי השחקנים האלה של מכבי ולא ידעה מה עושים איתם. אם ספאחיה לא מוריד אותם בחזרה לספסל, זה 20 הפרש במחצית.
ב) בשביל מה ספאחיה התעקש לשחק עם טיוס מול שרמדיני הענק? טיוס לא עשה נגדו כלום לא בהגנה ולא בהתקפה. פירפר למכבי את התחת עד שספאחיה סופסוף הכניס את פרחובסקי. בניגוד לספאחיה, פלאזה ניהל צשחק. הוא ראה שפרחובסקי עצר את שרמדיני, אז הוא החליף אותו באוגוסטין. מה עשה ספאחיה? ישן! במקום להחזיר את טיוס, שמול אוגוסטין הלא גבוה במיוחד ולא אתלטי במיוחד שיחק בסדר, ספאחיה נשאר עם פרחבוסקי.
ג) ג'קסון חירב את המשחק ברבע השלישי בשני צידי המגרש, אבל ספאחיה התעקש לא להוריד אותו לנוח.
ד) כאשר ברבע הרביעי ההרכב עם משעור ייצב סופסוף את ההגנה והריבאונד, ספאחיה שוב מיהר להחזיר את הכוכבים, ששוב חירבו לו את המשחק!
למה לא ללכת עם שחקנים שמשחקים טוב? למה להתעקש? למה להיות אהבל קירח?
מדויק. בעיקר ב' שתפסתי את הראש על זה כל הערב..felix_r כתב:יוסי22 כתב:זה שפתחו איתו את החצי עלה לנו במשחק .
לא! מה שעלה לנו במשחק זו העובדה שספאחיה לא יודע לנהל משחק. בכל פעם שיש הרכב מוצלח, הוא ממהר להוריד אותו. בכל פעם כשיש הרכב לא טוב, הוא מתעקש להשאר איתו.
א) בשביל מה הוא הוריד מהמגרש את ההרכב המחליפים שרץ נהדר ברבע השני? מלאגה לא ידעה בכלל מי השחקנים האלה של מכבי ולא ידעה מה עושים איתם. אם ספאחיה לא מוריד אותם בחזרה לספסל, זה 20 הפרש במחצית.
ב) בשביל מה ספאחיה התעקש לשחק עם טיוס מול שרמדיני הענק? טיוס לא עשה נגדו כלום לא בהגנה ולא בהתקפה. שרמדיני פירפר למכבי את התחת עד שספאחיה סופסוף הכניס את פרחובסקי. בניגוד לספאחיה, פלאזה ניהל משחק. הוא ראה שפרחובסקי עצר את שרמדיני, אז הוא החליף אותו באוגוסטין. מה עשה ספאחיה? ישן! במקום להחזיר את טיוס, שמול אוגוסטין הלא גבוה במיוחד ולא אתלטי במיוחד שיחק בסדר, ספאחיה נשאר עם פרחבוסקי.
ג) ג'קסון חירב את המשחק ברבע השלישי בשני צידי המגרש, אבל ספאחיה התעקש לא להוריד אותו לנוח.
ד) כאשר ברבע הרביעי ההרכב עם משעור ייצב סופסוף את ההגנה והריבאונד, ספאחיה שוב מיהר להחזיר את הכוכבים, ששוב חירבו לו את המשחק!
למה לא ללכת עם שחקנים שמשחקים טוב? למה להתעקש? למה להיות אהבל קירח?
Rampel כתב:אני לא יודע כמה רואים בטלוויזיה את גודס הולך לספאחיה, אומר לו משהו ואז עושים חילוף הזוי...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אספור. תסלחי לי אם אני לא אתרכז בזה בדרבי חחחHoliday_Armadillo כתב:Rampel כתב:אני לא יודע כמה רואים בטלוויזיה את גודס הולך לספאחיה, אומר לו משהו ואז עושים חילוף הזוי...
כמעט ולא
במשחק הבא מצפה למספר מדויק
אתה קובע פה עובדה אבל אני לא אסלחRampel כתב:אספור. תסלחי לי אם אני לא אתרכז בזה בדרבי חחחHoliday_Armadillo כתב:Rampel כתב:אני לא יודע כמה רואים בטלוויזיה את גודס הולך לספאחיה, אומר לו משהו ואז עושים חילוף הזוי...
כמעט ולא
במשחק הבא מצפה למספר מדויק
מול באמברג תקבלי מספר.
קובי כתב:הייתה קבוצה ששיחררה קפטן שלה באמצע העונה?
ובגלל סיבות מקצועיות?
וסתם בגלל שהוא לא יודע לשחק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים