פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
19 מרץ 2012, 19:57
וואו, מרגישים ש SG כמו ניק יאנג ממש תפור לקליפרס למרות ערב קליעות יחסית רע.
כנ"ל לגבי סשנס בLA, לשם שינוי החמישייה השנייה רצה ומשחקת והוא נתן אסיסטים פשוט נהדרים.
19 מרץ 2012, 20:08
rc4991 כתב:http://www.youtube.com/watch?v=DhqtLBNUMNM&feature=player_embedded
"חברנו" פארגו בסל מרשים
חסר לי העונה מהלכים כאלו שאתה זוכר אותם שנים אחר כך כמו הדאנק של ביינום מול ברצלונה או של פארגו על הראש של בגיץ'....או אפילו , כן כן של טל מול פאו ....
ואגב, אם פארגו רוצה לחזור שנה הבאה לוקח אותו בשתי ידיים....
20 מרץ 2012, 07:22
יש לו חוזה בממפיס לעונה הבאה, למרות שעם פארגו חוזה זה לא ממש מחייב...
אגב פארגו, ממפיס בדרך להחתים את ארינאס כך שעכשיו אדון פארגו יצטרך להילחם גם על המעט דקות שהוא מקבל.
20 מרץ 2012, 08:26
EulGam05 כתב:יש לו חוזה בממפיס לעונה הבאה, למרות שעם פארגו חוזה זה לא ממש מחייב...
אגב פארגו, ממפיס בדרך להחתים את ארינאס כך שעכשיו אדון פארגו יצטרך להילחם גם על המעט דקות שהוא מקבל.
אני יודע שיש לו חוזה , החוזה שלו נמוך מיזה שהיה יכול לקבל ממכבי כך שמבחינה כספית הוא לא מחוץ לתחום . הבעיה אצלו שהוא רודף אחרי החלום שלו בלי לחשוב מה באמת נכון לקריירה שלו...
22 מרץ 2012, 07:41
הלייקרס מביסים את דאלס בביתה 109-93 בתצוגת כדורסל נפלאה כשהטרייד על סאנצ'ז הולך ומתברר כטרייד הנכון במקום הנכון למרות שני הההפסדים המיותרים (אחד על הרחקה מטופשת של ביינום ואחד על יום שחור של קובי) כשהוא מסיים היום עם 17 נקודות ו-9 אסיסטים .
קובי עם 30 נקודות שהפעם גם מרגישים כמו משחק גדול , קלע קליעות קשות כל פעם שהלייקרס הסתבכו והיו חייבים נקודות והוא גם עשה את זה באחוזים טובים 11-18 .
גם גאסול שמציג חודש משופר מאוד ממשיך להפגיז עם 27 נקודות ב 13-16 מהשדה , ביינום המשיך את הכושר הנהדר ולמרות שסיים רק עם 9 נקודות הוא משך דאבל טים כמעט בכל התקפה ופינה את חבריו לזריקות חופשיות לגמרי .
אולי במכבי צריכים ללמוד מההתנהלות עם ביינום איך מענישים קבוצה על דאבל טים , באיזשהו שלב הדאבל טים האוטומטי הזה כבר הפך לבדיחה כשבכל התקפה דאלס חוטפים סל קל מהשחקן הפנוי .
בצד השני רק טרי הגיע למשחק עם 23 נקודות , נוביצקי סיים עם 26 אבל משחק פושר מאוד של הגרמני.
22 מרץ 2012, 08:37
מאחל לו שתיגמר לו הקריירה. מכל הלב.
22 מרץ 2012, 18:01
אלמוג כתב:מאחל לו שתיגמר לו הקריירה. מכל הלב.
לא מאחלים דבר כזה לאף שחקן, גם לא ליריב הכי גדול שלך. זה רק ספורט.
22 מרץ 2012, 18:44
שמואל1 כתב:לא מאחלים דבר כזה לאף שחקן, גם לא ליריב הכי גדול שלך. זה רק ספורט.
צודק.
אפשר אבל לאחל את זה לאוהדי עכברושייה מסויימים.
23 מרץ 2012, 16:58
וואי כואב לי לראות קבוצה כ"כ מוכשרת שיכולה להגיע למקומות גדולים מתפרקת בגלל דל נגרו.
תעיפו אותו כבר!
24 מרץ 2012, 19:17
יש עכשיו בספורט 5+ קליפרס-ממפיס. משחק מאוד מעניין. בטח שיותר מהשעמומון של קופל
24 מרץ 2012, 22:33
הקליפרס גמרו את המשחק כבר ברבע הראשון עם 33-17..
25 מרץ 2012, 08:07
misha כתב:הקליפרס גמרו את המשחק כבר ברבע הראשון עם 33-17..
כן, באטלר בפתיחה ופוי בחצי השני הרגו אותם, למרות שהם כבר חזרו לחד ספרתי, אבל לא הצליחו להדביק את הקליפרס. הגנה מאוד חזקה של הקליפרס, וכמובן, פול-גריפין עם עוד יום בעבודה
ראנדולף נראה עדיין קצת חלוד
25 מרץ 2012, 20:20
חחח איזה זריקות של ניק יאנג נכנסות אני לא מאמין...
אני באמת חושב שפוי מקבל קרדיט מוגזם, הבן אדם לא יציב לחלוטין עם הקליעה שלו וזה לא שווה שמשחק אחד הוא מפציץ ומשחק אחר הוא עם 10% מהשדה.
25 מרץ 2012, 20:23
היום ב2 בחמש פלוס לייב מיאמי-אוקלוהומה. אמור להיות משחק חזק וטוב, ווסטרבוק בכושר שיא ויהיה מעניין לראות איך יתמודדו איתו. לא כדאי להחמיץ.
27 מרץ 2012, 06:31
אלן אנדרסון חתם בטורונטו חוזה ל-10 ימים
27 מרץ 2012, 18:09
השיפור אצל כספי מגיע כמה ימים אחרי שהמאמן ביירון סקוט נזף בכספי בפומבי על כך ש"הוא לא מכיר את התרגילים"
''האמת היא שאני מרגיש שאני יודע את התרגילים לעמדות 2, 3 ו-4. אני מכיר את כל התרגילים".
סקוט, לעומת זאת, מתעקש: "מאז שאני המאמן, ואני מכיר את ההתקפה שלנו, הדעה שלי חשובה יותר משלו. הוא יכול להמשיך לא להסכים. בגלל זה הוא לפעמים לא מוצא את עצמו בהתקפה. הוא יכול לא להסכים איתי כמה שהוא רוצה, אני יודע את העובדות".
28 מרץ 2012, 22:42
מישהו עוקב אחרי הנוער במכבי\בכלל?
מעניין אם יש כשרונות לעתיד הרחוק עם קמצוץ סיכוי ל NBA...
28 מרץ 2012, 22:46
orelzor כתב:מישהו עוקב אחרי הנוער במכבי\בכלל?
מעניין אם יש כשרונות לעתיד הרחוק עם קמצוץ סיכוי ל NBA...
פרוספקט NBA? אני לא רואה משהו כזה בקרוב..היחידים שמכבי לפי דעתי צריכים ממש ממש לפתח ולבנות עליהם לעתיד זה זלמנסון שנמצא פה כרגע ונאור שרון ששיחק בנוער של מכבי ועבר השנה לאקדמיה בצרפת ובהחלט צריך לחשוב עליו לעתיד כי אני חושבת שיש לו עתיד ורוד..