Rampel כתב:אתה צודק.
אני רק לא מסכים עם נושא הסגל.
גרעין זה דבר חשוב, אבל אפשר ללמד עוד ישראלים לתפוס את המקום שלהם ולא לעשות פרצופים.
משעור ושגב הם ישראלים שלא עושים פרצופים, אבל לא צריכים להיות בגרעין שלנו. שחקן כמו קיין בקושי מתאים למשחק (בטח בעמדה 2), אז בטח לא ליורוליג.
כל שאר השחקנים (ג'ון לדעתי עדיין מתנדנד. אם לא ילמד לשחק ב-1 יהיה בבעיה) יכולים להוות תלכיד לא רע שאפשר להמשיך לבנות ממנו משהו עם תוספות משמעותיות.
אבל מכבי כמו מכבי, משמשת תחנת מעבר להרבה שחקנים שמתבלטים לצערנו - ממש לא בטוח שנראה את נוריס ופייר שנה הבאה, כשג'ונה כמעט בודאות עובר ל-NBA.
ספאחיה מאמן נהדר שעושה ניסים עם סגל שההגדרה "בינוני" היא מחמאה גדולה בשבילו. אין מנוס מהמשך בנייה, אבל אין ספק שאפשר לסמוך על ספאחיה, עם היכולות שלו והשם שלו, להצליח להמשיך לבנות את המועדון בשביל לחזור לפחות לקדמת הבמה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
תראה , לפי מה שאני מעריך , הבסיס שלנו שנה הבאה צריך להיות 8 שחקנים דיבא, משעור,כהן,טיוס,זוסמן רול,ג'קסון,דשון.
בולדן לא יישאר בוודאות , כנ"ל קיין ופרחובסקי , קול לדעתי יחוזר במרץ באירופה , או אולי אפילו כוותרן ב NBA.
אם היית שואל אותי הייתי מרחיב את הבסיס אם ניתן גם עם קול.
זה אחלה בסיס (גם ללא קול) , ואליו ניתן לצרף עוד 3-4 זרים שיחזקו (לא יעבו) את הסגל , בדגש על D&3.
שגב לדעתי לא רלוונטי כלל , שחקן 12-13 שולי שיקבל פירורים , ד"א לדעתי אם ימשיך לקבל פירורים (שגם אותם במכבי הוא דואג לחרבן) , הוא ירצה לעזוב את הקבוצה , כי משום מה הוא חושב (או מקורביו) שהוא שווה משהו.