המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:הצ׳ץ׳ הזה הוא אחד האיטיים...
אני מכבד את הדעה של כך אחד, אבל אין לי מילים.yarin150 כתב:לכל המלעגים , אתם מענייינים לי אתם יודעים את מה.
לא עונים על הדברים המקצועים שאני טוען , כי כנראה אין לכם את הידע לענות על זה .
בשבילכם כל מה שספאחיה יעשה יהיה הצלחה , אבל כנראה שכחתם מה זה מכבי.
ההנהלה צריכה ללכת הביתה , וטוב שתיקח איתה את המאמן שהביאה.
yarin150 כתב:ספאחיה בדרך לאבד את חדר ההלבשה , רוב השחקנים נגדו בעיקר בעקבות הרוטציה הסתמית.
עוד לא ראית אותי מחסר שברים מדומים...jol9 כתב:הצ׳ץ׳ הזה הוא אחד האיטיים...
שמואל1 כתב:אני מכבד את הדעה של כך אחד, אבל אין לי מילים.yarin150 כתב:לכל המלעגים , אתם מענייינים לי אתם יודעים את מה.
הזמנים השתנו, אנחנו לא בשנת 2005.
הדיון הוא על ספאחיה, לא על ההנהלה.yarin150 כתב:שמואל1 כתב:אני מכבד את הדעה של כך אחד, אבל אין לי מילים.yarin150 כתב:לכל המלעגים , אתם מענייינים לי אתם יודעים את מה.
הזמנים השתנו, אנחנו לא בשנת 2005.
מה שמעצבן זה שהזמנים השתנו , ומכבי העלו את מחירי המנויים מה שאמור להביא עוד כסף והצלחה. אבל פשוט הפסיקו להשקיע במועדון כספים , ולאף אחד לא אכפת.
אז תחשבו אם ההנהלה היתה נותנת את הקבוצה למישהו שמוכן להשקיע. ( והיו כאלה שפשוט דחקו אותם ממכבי כי פחדו מהם)
אבל אתם ? שבעים רצון מהמצב הנוכחי , כי אחרי שנתיים כושלות של ניהול מזעזע אז הכל נראה כהצלחה.
מה שמעצבן זה שאתם חושבים שמכבי עושה משהו טוב , כי היא לא.
הרי גם ספאחיה היה ברירת מחדל להזכירכם , התחננו לבלאט והוא סירב אחרי היסורים שההנהלה הזאת העבירה אותו.
אם ספאחיה היה כזה מאמן טוב הוא לא היה מגיע למכבי , היו הרבה קבוצות אחרות שהיו צריכות מאמן.
כנראה שהם יודעים למה הוא לא מתאים.
אני פשוט לא סובל את ספאחיה באופי ובדרך שהוא מנהל משחקים.
הבן אדם ישן בעמידה ואתם מתעלמים מזה .
אני בטוח שאם היה מגיע אחרי דיויד בלאט , אז כולכם היתם אומרים את אותו דבר.
Rampel כתב:לא ירין. פשוט לא.
אתה רוצה להתלונן על זה שההנהלה לא משקיעה מספיק?! רוב הפורום יסכים איתך! אבל זה לא הת'רד הנכון..
ספאחיה מנהל את הקבוצה ומשחקים בצורה טובה. אתה חושב אחרת? אחלה, בין היתר לא יסכימו איתך - שאראס (שעדיין בטוח שרימו אותו הדפקט חמום המוח הזה), לאסו, אוברדוביץ' ועוד..
האם היינו רוצים לראות את בלאט בקבוצה?! ברור שכן, אבל לבלאט יש בעיות מיסוי עד 2020, לא הצליח להשתחרר ללא עלות מדרושאפקה ובאופן כללי חולם עדיין על NBA. הבא בתור מבחינת התאמה בשוק היה ספאחיה.
הוא לקח תקציב זעום, בנה קבוצה בינונית, ממנה ינסה לגבש גרעין לעתיד ועל הדרך נמצא על מאז חיובי ביורוליג, זכה בגביע ווינר, מקום ראשון בליגה וחצי גמר גביע - מאזן חיובי והצלחות בכל המפעלים מעל למצופה.
ספאחיה הוא בן אדם, יהיו לו טעויות, חלקן יבואו משיקולים אישיים ואתה יכול ללעוג להם כמה שאתה רוצה - ההבדל הוא שהאיש הוא גאון כדורסל, את זה אומרים עליו כל האנשים שעבדו איתו, כולל מייק בודנהולצר וזה אומר גם שהוא האיש הנכון בזמן הנכון וגם שהוא האיש לבנות את מכבי מחדש, כי שחקנים יהיו מוכנים להגיע בשבילו.
עכשיו בחייך, תשחרר. להאשים את ספאחיה בזה שהשחקני הגדלה ב-1.90 ש"ח, שאפשרו לו להביא במסגרת תקציב מכולת, עושים שטויות על הפרקט ושהוא מחלק עומסים בשביל למנוע פציעות, בין אם יש תיאום טוב או לא עם גודס על רוטציה ופעולות זה סתם טיפשי.
אז אגיד לך שוב, כי כששאלתי פעם ראשונה, אתה היית זה שהתעלם.. נניח ומפטרים את ספאחיה, את מי אתה רוצה להביא במקומו? מי פנוי ויותר מתאים ממנו?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:שמעתם חברים? הפורום הזה לא מספיק אנטי-הנהלה
היום למדתי משהו חדש ומפתיע
jay כתב:היוצרות התהפכו.
חייב להגיד אבל שלילד יש נקודות, מפה ועד המסקנות מרחיקות הלכת שהוא מגיע אליהן המרחק רב, אבל פה ושם, בין אמירה מגוחכת לרעותה, הוא מעלה טענה מקצועית ראויה.
עם כל האהבה, גם ספאחיה צריך להשתפר...
jol9 כתב:ירין, אחד הדברים שאנשים לוקים בהם לא מעט, היא היכולת להיכנס לחברה סגורה ולהשתלב בה.
יש כל מיני דרכים לעשות את זה, והדרך שאתה בוחר בה היא כנראה אחת הגרועות ביותר.
קח בחשבון, שאם תמשיך בגישה ובדרך הזאת, אז מהר מאוד תגיע למצב שאף אחד פה לא ירצה לנהל איתך שום דיון רציני ומכבד.
yarin150 כתב:jol9 כתב:ירין, אחד הדברים שאנשים לוקים בהם לא מעט, היא היכולת להיכנס לחברה סגורה ולהשתלב בה.
קח בחשבון, שאם תמשיך בגישה ובדרך הזאת, אז מהר מאוד תגיע למצב שאף אחד פה לא ירצה לנהל איתך שום דיון רציני ומכבד.
אם זה שדעותי שונות פה מרוב החברים בפורום , אז לא אשנה את דעתי כדי להתחבר לחברים בפורום.
אני יכול להגיד לך שיש לי חברים שאוהדי מכבי וחלקם חושבים כמוכם וחלקם חושבים כמוני..
וזה בסדר , אבל פה בפורום יש הרגשה שחייב להסכים עם הרוב כדי לא לקבל זלזול .
אני חושב שהגישה שלי היא די מכובדת , ואם מישהו חושב אחרת אז שיגיד.
בינתיים אני זה שנדחה פה על ידי חברי הפורום בזלזלנות ובצחוקים על חשבוני.
jol9 כתב:yarin150 כתב:jol9 כתב:ירין, אחד הדברים שאנשים לוקים בהם לא מעט, היא היכולת להיכנס לחברה סגורה ולהשתלב בה.
אם זה שדעותי שונות פה מרוב החברים בפורום , אז לא אשנה את דעתי כדי להתחבר לחברים בפורום.
אני יכול להגיד לך שיש לי חברים שאוהדי מכבי וחלקם חושבים כמוכם וחלקם חושבים כמוני..
וזה בסדר , אבל פה בפורום יש הרגשה שחייב להסכים עם הרוב כדי לא לקבל זלזול .
אני חושב שהגישה שלי היא די מכובדת , ואם מישהו חושב אחרת אז שיגיד.
בינתיים אני זה שנדחה פה על ידי חברי הפורום בזלזלנות ובצחוקים על חשבוני.
לכל אחד מותר שתהיה לו דעה. האמת שאין פה שום דעה שהיא קונצנזוס בפורום, אפילו לא הסלידה מההנהלה.
הגישה שלך היא מחורבנת. אתה לא בא ואחרי 300 הודעות בפורום כותב אני שם זין עליכם (או וריאציה דומה). זה לא תופס כאן.
Rampel כתב:אם אתה גם חושב שהמאמן גרוע וגם שלא צריך לפטר אותו ואין מה לעשות עם זה, זה אומר אחד משני דברים:
1. כל המאמנים הפנויים בחוץ גרועים (לדעתך)
2. גם אתה לא מאמין לעצמך שספאחיה גרוע.
תסלח לי, אבל האופציה הראשונה לא הגיונית ולא הגיוני שתגיד שספאחיה הוא האלטרנטיבה הטובה ביותר תוך כדי שאתה קובע שהוא מאמן גרוע.. אין ספק שעברה תקופה שחורה על מכבי, אבל בוא, היא עדיין חברת קבע ביורוליג לפחות בשנים הקרובות.
אנשים פה כבר גללו בפנייך את ההצלחות שלו כמאמן לאורך ההיסטוריה וגם אני ניסיתי להראות לך שההשגים שלו השנה כמאמן עולים על כל דמיון, בטח בהתחשב בסגל שאתה מתעקש לקרוא לו סגל טוב (דיאנדרה קיין 2 פותח זה סגל טוב?!)..
אני באמת חושב שהנושא כבר מאוס, ספאחיה מאמן טוב עם גישות משלו לניהול המשחק. הוא לא הראשון שבונה על רוטציה רחבה ולא הראשון שמבסס תרגילים בסיסיים לכל השחקנים בעמדות מסוימות. אולי עם סגל נורמלי זה היה עובד יותר טוב ולא היית משמיע את הטענות האלו בכלל.
אז אם כמו שהבנתי, גם אתה לא רוצה להחליף אותו כמאמן, אז תפסיק לצעוק זאב זאב ונסגור את הפרשה.
אה ובבקשה ממך, אחרי ההפרש הדו ספרתי מחר מול ריאל, תזכור שספאחיה לא פצע את נוריס ודשון, אתה לא יכול לצפות ללימונדה מקלמנטינות - ולא טעיתי באנלוגיה, יש בקבוצה שחקנים שזרים לכדורסל והכדורסל זר להם ועם זה ספאחיה עובד ולפעמים אפילו מצליח..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים