המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מה קרהMTA2311 כתב:איך גודס מכר שם את דיברתולומיאו בלי להניד עפעף
Holiday_Armadillo כתב:מה קרהMTA2311 כתב:איך גודס מכר שם את דיברתולומיאו בלי להניד עפעף
שמואל1 כתב:ואו אדריאן
אם אתה שואל אותי זאת אשמתו של ספאחיה בכללMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה קרהMTA2311 כתב:איך גודס מכר שם את דיברתולומיאו בלי להניד עפעף
עשה סל ופאול, ספאחיה לקח טיים אאוט, שאל את גודס "מי עשה את זה" וגודס פשוט הצביע על דיברתולומיאו כמו ילד בגן שמבקשים ממנו להלשין
felix_r כתב:מה הדביל מבלבל את המוח כאילו הכדור צריך להיות של הרצליה? רול היה באוויר וזרק את הכדור על שחקן יריב שעמד בחוץ. כדור של מכבי.
MTA2311 כתב:טיוס בערבים האלה שהוא כוונת סטייל ליאור
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה קרהMTA2311 כתב:איך גודס מכר שם את דיברתולומיאו בלי להניד עפעף
עשה סל ופאול, ספאחיה לקח טיים אאוט, שאל את גודס "מי עשה את זה" וגודס פשוט הצביע על דיברתולומיאו כמו ילד בגן שמבקשים ממנו להלשין
yarin150 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה קרהMTA2311 כתב:איך גודס מכר שם את דיברתולומיאו בלי להניד עפעף
ספאחיה .. הוא לא צופה במשחק או משהו ?
אני בעד למנות למנהל מקצועי
מאמן עייף
felix_r כתב:ראיתם את הנעלים המבריקות של השופט?
Holiday_Armadillo כתב:yarin150 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה קרהMTA2311 כתב:איך גודס מכר שם את דיברתולומיאו בלי להניד עפעף
ספאחיה .. הוא לא צופה במשחק או משהו ?
אני בעד למנות למנהל מקצועי
מאמן עייף
כל כך עייף שהביאו לו כרית קטנה ושמיכי
yarin150 כתב:felix_r כתב:ראיתם את הנעלים המבריקות של השופט?
שהמשחק כל כל משעמם שזה מה שאתה מסתכל עליו זה אומר הכל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים