החציל האצטקי כתב:הרבה בהצלחה שיהיה לאיתי.
סך הכל, ילד חמוד. פוטנציאל מפוספס לגמרי של הכדורסל הישראלי, ואני מעדיף בשביל הענף ובשבילו שילך למקום אחר ויחצוב את מעט הכשרון שעוד נשאר מההבטחה שהיה פעם.
עם הסייז והאתלטיות שיש לו הוא היה צריך להיות כבר שחקן שלם ומלוטש והוא רק מתרחק משם וטוב עבורו שהבין שבמכבי הוא לא יגיע לכלום.
בלי קשר, זה מהלך אגואיסטי לחלוטין, ששם זין ענק על תפקיד הקפטן (שכבר לא שווה הרבה בימנו), על מכבי תל אביב והאוהדים שלה.
אני לא שופט אותו, כי הקריירה הספורטיבית שלו לא צריכה להסתכם בנפנוף במגבות וגיפים של שאקטין אה פול.
הוא אמור להיות לפחות שחקן ליגה מצויין, ואין סיבה שלא יעשה את זה ויחזור למכבי בעתיד, כשהתנאים יבשילו. המועדון הזה תמיד יישאר הבית שלו.
מאחר ודיברתולומאו כבר מילא את התפקיד בזמן ששגב ישב בחוץ, ובאופן כללי די תפור לתפקיד- תקע כאן יתד להרבה שנים, ומביא את כל החבילה של מוסר עבודה ודוגמה אישית, זה די נו-בריינר.
מקצועית המהלך הזה לא ישפיע על כלום. כנראה שעדיף לשים את כארם ב5 מאשר את איתי היום, וזה אומר הכל.
אם אני מחליט משהו בהנהלה , הבחור צריך כבר היום לאבד את תפקיד הקפטן , ואולי אפילו לא לנסוע עם הקבוצה ליוון , יכול בכיף להיות שחקן רוטציה בלאומית.
"פוטנציאל מפוספס לגמרי של הכדורסל הישראלי, ואני מעדיף בשביל הענף ובשבילו שילך למקום אחר ויחצוב את מעט הכשרון שעוד נשאר מההבטחה שהיה פעם" - מסכים מאד עם ראשית המשפט , ולגמרי לא עם הסייפא , אין לבחור הזה גרם כישרון , ולא תהיה לו תרומה לענף , מעין האח החורג של תאומי בלול.
"עם הסייז והאתלטיות שיש לו הוא היה צריך להיות כבר שחקן שלם ומלוטש והוא רק מתרחק משם וטוב עבורו שהבין שבמכבי הוא לא יגיע לכלום" - גם בקבוצה אחרת הוא לא יגיע לכלום , ואילולי החוקים המפגרים של המנהלת הוא היה עד היום שחקן שולי בקבוצה לאומית כלשהי , הוא בליגת העל רק בגלל חוק הצעירים ותו לא.
"כי הקריירה הספורטיבית שלו לא צריכה להסתכם בנפנוף במגבות וגיפים של שאקטין אה פול" - מה לעשות שזה מה שהוא שווה?? הוא לבד באימון לא מסוגל לקנות סל מרבע מטר , אז במשחק? , מילא היה שומר סטייל קיין , דהיינו נגר מדופלם שלפחות שומר , גם את זה הוא לא עושה.
"הוא אמור להיות לפחות שחקן ליגה מצויין, ואין סיבה שלא יעשה את זה ויחזור למכבי בעתיד, כשהתנאים יבשילו. המועדון הזה תמיד יישאר הבית שלו."
א. הוא לעולם לא יהיה שחקן ליגה מצויין , במקסימום הוא יהיה ביר כץ.
ב. לא יחזור למכבי , לא בהווה לא בעתיד , זאת כבר פעם שנייה שהוא רוצה לעזוב , בפעם הבאה הוא כבר לא יחזור , וכל עוד הפרסונות הנוכחיות במכבי , הם גם לא ירצו אותו בחזרה.
אם כבר השאלה , בכיף הייתי מחליף אותו בנמרוד לוי , לפחות השני קולע שלשות.