המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:jay כתב:עוד פעם בלי בולדן? אנשים לא מבינים כמה הוא משמעותי
סבבה, איתו היינו מפסידים אתמול 20 הפרש. אני מקווה שהוא יחזור אבל הפסד לכוכב גם בלעדיו ואנחנו לא ראויים לשלב הבא. מכבי צריכה לנצח את הכוכב בביתה. אין פה תרוצים. למעשה, מכבי חייבת לנצח את כל משחקי הבית שנותרו לה, כולל פאו, בארסה וצסקא, בלי שום קשר לניצחון חוץ או שניים שהיא חייבת לגרד, אחרת אין לה מה לחפש
RomanR כתב:פרו אנטיץ' יעדר אצל הכוכב
er79 כתב:jay כתב:עוד פעם בלי בולדן? אנשים לא מבינים כמה הוא משמעותי
סבבה, איתו היינו מפסידים אתמול 20 הפרש. אני מקווה שהוא יחזור אבל הפסד לכוכב גם בלעדיו ואנחנו לא ראויים לשלב הבא. מכבי צריכה לנצח את הכוכב בביתה. אין פה תרוצים. למעשה, מכבי חייבת לנצח את כל משחקי הבית שנותרו לה, כולל פאו, בארסה וצסקא, בלי שום קשר לניצחון חוץ או שניים שהיא חייבת לגרד, אחרת אין לה מה לחפש
Mmm כתב:חברים נס חנוכה ריאל ניצחה את בסקוניה על הבאזר וגאודלוק ניצח את מלאגה היו לו 6 מ8 לשלוש...
טוב מאד...
לא יודע איך אפשר להיות מבסוטים מזה שמילאנו פירקה קבוצה ברמה שלנו בבית... אנחנו נפגוש אותה שם שבוע הבא...Mmm כתב:חברים נס חנוכה ריאל ניצחה את בסקוניה על הבאזר וגאודלוק ניצח את מלאגה היו לו 6 מ8 לשלוש...
טוב מאד...
באמת שזה תלוי מאוד באם בולדן משחק או לא..Mmm כתב:מה להערכתם נגמר היום?אני מאד מבולבל...לא יודע...
מסכים מאוד. צריך לחשוב על הכוכב ומחר לקוות שבאסוקניה תמשיך לדרוס.er79 כתב:מילאנו מאוד מטרידים אותי, מבין משחקי החוץ שמוגדרים "קלים" הוא מבחינתי הכי מוקש והכי נפיץ. כל שחקן שם ביום נתון יכול לתפור אותנו. אבל לפני שאני חושב עליהם אני רוצה לעבור את הכוכב.
שועל כתב:בולדן משחק או לא?
Rampel כתב:מסכים מאוד. צריך לחשוב על הכוכב ומחר לקוות שבאסוקניה תמשיך לדרוס.er79 כתב:מילאנו מאוד מטרידים אותי, מבין משחקי החוץ שמוגדרים "קלים" הוא מבחינתי הכי מוקש והכי נפיץ. כל שחקן שם ביום נתון יכול לתפור אותנו. אבל לפני שאני חושב עליהם אני רוצה לעבור את הכוכב.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
מלא אבל לא בכושרJack55 כתב:בפעם הראשונה מאז פציעתו של תומאס, סגל מלא למכבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים