המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מכבי בכושר מזעזע תצא למשחק קריטי ביורוליג שעלול לחרוץ גורלות.
שמואל1 כתב:מכבי בכושר מזעזע תצא למשחק קריטי ביורוליג שעלול לחרוץ גורלות.
לפני שהוא מתחיל להכין את הקבוצה ספציפית למילאנו, ספאחיה צריך לנצל את הימים הראשונים לאימון הקבוצה. יותר מידי דברים בסיסיים שלא מבוצעים טוב.Rampel כתב:מכבי אחרי לו"ז רצחני, עם שבוע הכנה לפניה.
לא מעניין מה היה עד עכשיו, אני מצפה מספאחיה לעשות הכנה טובה למילאנו - זו משוכה קשה הגנתית, אבל לא משהו שאי אפשר לעבור.
בקיצור, אחד המשחקים שחייבים לקחת אם רוצים להמשיך לחלום על הצלבה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ברור. ההכנה עצמה למילאנו צריכה לקחת 2-3 ימים.שמואל1 כתב:לפני שהוא מתחיל להכין את הקבוצה ספציפית למילאנו, ספאחיה צריך לנצל את הימים הראשונים לאימון הקבוצה. יותר מידי דברים בסיסיים שלא מבוצעים טוב.Rampel כתב:מכבי אחרי לו"ז רצחני, עם שבוע הכנה לפניה.
לא מעניין מה היה עד עכשיו, אני מצפה מספאחיה לעשות הכנה טובה למילאנו - זו משוכה קשה הגנתית, אבל לא משהו שאי אפשר לעבור.
נכון. זה כנראה הכי הרבה זמן שהיה לו העונה בין משחקים.Rampel כתב:ברור. ההכנה עצמה למילאנו צריכה לקחת 2-3 ימים.שמואל1 כתב:לפני שהוא מתחיל להכין את הקבוצה ספציפית למילאנו, ספאחיה צריך לנצל את הימים הראשונים לאימון הקבוצה. יותר מידי דברים בסיסיים שלא מבוצעים טוב.Rampel כתב:מכבי אחרי לו"ז רצחני, עם שבוע הכנה לפניה.
עד אז צריך לפתור הרבה מאוד בעיות, בעיקר בעיות תיאום לדעתי. הגיע הזמן להסיק מסקנות, להבין מי יכול לעשות מה ולדעת איך להפעיל שחקנים בהתקפה ואיך להסתיר בעיות בהגנה.
אין משחק לא קשה במפעל הזה, אבל יש שבוע להתכונן ולהשתפר.. נשאר לנו רק לעודד ולקוות לטוב.Mmm כתב:נו אז יש סיכוי מול מילאנו שנראת בכושר פנטסטי במילאנו?מה אומרים זה נראה שזה הולך להיות סופר קשה
שמואל1 כתב:לצערי אני לא אופטימי לקראת המשחק.
למכבי אין כלים הגנתיים לעצור את מילאנו.
איך עוצרים חמישייה הכוללת את ג'רלס, גאודלוק וקוזמינסקאס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים