פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי V5

30 ינואר 2018, 21:46

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:שימו לב לנתונים של אוחיון. העמודה השמאלית בטבלה מראה את הממוצע הנקודות למשחק. ירידה בכל עונה

תמונה
3 עונות רצופות שהוא משחק בקבוצה כושלת.

הממ, מעניין מה משותף לשתי הקבוצות הממ

אוחיון?
תמונה

גאון של אבא מבריק

30 ינואר 2018, 21:48

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:שימו לב לנתונים של אוחיון. העמודה השמאלית בטבלה מראה את הממוצע הנקודות למשחק. ירידה בכל עונה

תמונה

אוחיון?
תמונה

גאון של אבא מבריק

הדפסתי את התזה שלי היום... מגיש יום חמישי.
בזכות זה קניתי לעצמי עדשה חדשה למצלמה.

#חי_על_הקצה

30 ינואר 2018, 21:49

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:3 עונות רצופות שהוא משחק בקבוצה כושלת.

אוחיון?
תמונה

גאון של אבא מבריק

#חי_על_הקצה

האמת מגיע לך, זה חתיכת עבודה קשה

30 ינואר 2018, 21:50

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

תמונה

אוחיון?
תמונה

לא אוחיון אשם במצב הקבוצות.

30 ינואר 2018, 21:54

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:הממ, מעניין מה משותף לשתי הקבוצות הממ

אוחיון?
תמונה

גאון של אבא מבריק

#חי_על_הקצה

האמת מגיע לך, זה חתיכת עבודה קשה

נשאר עוד לא מעט. בטח יהיה סבב תיקונים (מקווה בקטנה), מאמר, הגנה וסמינר. אחרי ארבעת אלה אני אהיה מאושר.

30 ינואר 2018, 21:55

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

תמונה

אוחיון?
תמונה

השאלה היתה לא מי אשם במצב הקבוצות, אלא מה משותף לשתי הקבוצות...

30 ינואר 2018, 21:58

בטוויטר של נס ציונה מדברים על זה שאתמול הגיעו לעשות בדיקות סמים במשחק נגד ראשל''צ רק שהפעם הם הגיעו עם רשימה מוכנה והתעקשו לבדוק את דקוואן קוק בזמן המשחק ולא אחריו, למרות שבכלל לא היה רשום בטופס המשחק

30 ינואר 2018, 22:04

שימו לב לעמודה השמאלית בטבלה. אלה הם אחוזי העונשין של ליאור אליהו. לא יאמן אבל 7 עונות ברציפות האחוזים האלה יורדים בכל עונה ועונה.

תמונה

30 ינואר 2018, 22:18

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:3 עונות רצופות שהוא משחק בקבוצה כושלת.

אוחיון?
תמונה

השאלה היתה לא מי אשם במצב הקבוצות, אלא מה משותף לשתי הקבוצות...

שתדע לך שאני הופך להיות המעריץ מספר אחד שלך..
זה לא פחות ממדהים שאתה אשכרה מגיש את זה!!
:worship

30 ינואר 2018, 22:19

my man כתב:שתדע לך שאני הופך להיות המעריץ מספר אחד שלך..
זה לא פחות ממדהים שאתה אשכרה מגיש את זה!!
:worship

:heart

31 ינואר 2018, 23:58

באיחור מה צפיתי עכשיו בתחרות התרתי משמע בין גור שלף להאוזמן ב"חמישיות". מצחיק לאללה!
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 01 פברואר 2018, 01:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 פברואר 2018, 01:20

felix_r כתב:שימו לב לעמודה השמאלית בטבלה. אלה הם אחוזי העונשין של ליאור אליהו. לא יאמן אבל 7 עונות ברציפות האחוזים האלה יורדים בכל עונה ועונה.

תמונה

מדהים

01 פברואר 2018, 01:22

תמונה

איפה הוא ואיפה מקל

01 פברואר 2018, 20:45

ראיתם את דרבי הנוער בגביע?

פתחתי משהו כמו דקה וחצי מהסוף במצב של 82:82. מהרגע הזה הפועל החטיאה איזה 4-5 ליי-אפים ומכבי ניצחה :laugh2

04 פברואר 2018, 14:30

גלן רייס עם עוד ערב מפלצתי של 32 נקודות (9 מ9 מהקו, 3 מ6 משלוש, 7 מ15 ל2), 10 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 4 חטיפות וחסימה.
28.5 נקודות מדד יעילות יש לו למשחק, משהו שלא קרה בליגה מאז הקטור רומרו ב2004/05, רק שכאן מדובר בשחקן שגם מוביל את הקבוצה שלו לראשות הטבלה.
תגידו מה שאתם רוצים- כן, הוא הד-קייס. אבל מבחינת כשרון ויכולות יש פה שחקן נדיר.

אני רוצה לראות את המשוגע הזה בימי חמישי.

04 פברואר 2018, 15:13

החציל האצטקי כתב:גלן רייס עם עוד ערב מפלצתי של 32 נקודות (9 מ9 מהקו, 3 מ6 משלוש, 7 מ15 ל2), 10 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 4 חטיפות וחסימה.
28.5 נקודות מדד יעילות יש לו למשחק, משהו שלא קרה בליגה מאז הקטור רומרו ב2004/05, רק שכאן מדובר בשחקן שגם מוביל את הקבוצה שלו לראשות הטבלה.

ואני מעדיפה לראות פה שחקנים שמסוגלים לראות קצת, ממש קצת, מעבר לעצמם ולסטטיסטיקה שלהם.
רייס ג'וניור הוא אחד הסוליסטים הגדולים שראה הענף. שחקן לקבוצות קטנות נטו. מוכשר בטירוף, אבל לדעתי ממש לא שווה להמר עליו בפן האישי..

04 פברואר 2018, 15:44

כל מי שנמצא במועדון ויסתכל אפילו על רייס צריך להיות מפוטר מיידית

04 פברואר 2018, 15:45

ShiriV כתב:
החציל האצטקי כתב:גלן רייס עם עוד ערב מפלצתי של 32 נקודות (9 מ9 מהקו, 3 מ6 משלוש, 7 מ15 ל2), 10 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 4 חטיפות וחסימה.

ואני מעדיפה לראות פה שחקנים שמסוגלים לראות קצת, ממש קצת, מעבר לעצמם ולסטטיסטיקה שלהם.
רייס ג'וניור הוא אחד הסוליסטים הגדולים שראה הענף. שחקן לקבוצות קטנות נטו. מוכשר בטירוף, אבל לדעתי ממש לא שווה להמר עליו בפן האישי..

את תקראי לזה "סוליסט", אני אקרא לזה "כוכב". משהו שרגילים לראות בNBA ופחות רואים באירופה. גם המספרים מעידים על זה שהוא כשרון נדיר בקנה מידה היסטורי.
הבן אדם סוחב את חולון על הגב מהשנייה שהגיע לשם ועושה דברים מאוד יפים גם ברמה הקבוצתית. גם החיפופים שלו בהגנה הם משהו שמתאים הרבה יותר לכוכב NBA מאשר לשחקן אירופאי "קלאסי".

אני חושב שמכבי צריכה לחשוב עליו בשיא הרצינות.

04 פברואר 2018, 15:54

החציל האצטקי כתב:
ShiriV כתב:

את תקראי לזה "סוליסט", אני אקרא לזה "כוכב". משהו שרגילים לראות בNBA ופחות רואים באירופה. גם המספרים מעידים על זה שהוא כשרון נדיר בקנה מידה היסטורי.
הבן אדם סוחב את חולון על הגב מהשנייה שהגיע לשם ועושה דברים מאוד יפים גם ברמה הקבוצתית. גם החיפופים שלו בהגנה הם משהו שמתאים הרבה יותר לכוכב NBA מאשר לשחקן אירופאי "קלאסי".

אני חושב שמכבי צריכה לחשוב עליו בשיא הרצינות.

אתה באמת רוצה שחקן שלא שומר (אפילו לא מתאמץ) , לא יורד להגנה , לא מתאמן , ולוקח את רוב הזריקות? עם כל הכישרון שיש לו.
ועם כל זה , חולון רעים באירופה , ולא סתם הנתונים של רייס גם באירופה יורדים.כשרון גדול אבל בשום פנים לא שחקן לקבוצות רציניות , כאלו שסה"כ השחקנים שלה גדול מכל אחד בנפרד.
זה יכול להתאים לחולון , לא למכבי תל אביב.

04 פברואר 2018, 15:57

תביא את ראד לקבוצת ליגה והוא יתן תפוקה עוד יותר טובה.

לא שחקן למכבי
נושא נעול