המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarin150 כתב:toja27 כתב:yarin150 כתב:Jack55 כתב:קול הורס את המשחק
Sent from my iPhone using Tapatalk
אוי נו
מבחינת אחוזים אם נפסיד היום לספאחיה יש פי כמה מקול
ולא שאני מאשים את ספאחיה
אבל אל תאשים את קול כי הוא שחקן שצריך ביטחון ודקות
והוא לא מקבל מהמאמן שלנו דקות
שניהם לדעתי עשו עבודה רעה במשחק הזה, לא חייבים לבחור אחד. ספאחיה בתור מאמן שבפעם השניה מהמר על השלושות של זלגיריס, בפעם שעברה עבד לו הפעם לו. וקול שרוב המשחק פשוט לא נמצא בפוקוס.
לא מריצים לקול תרגילים נכונים לדעתי, אפשר לנצל את זריקת חצי במרחק שלו יותר טוב
ואנחנו משחקים נגד הקבוצה הכי מאומנת וטקטית שיש
וספאחיה זה לא הצד החזק שלו ניהול משחק והגבה ליריב
+ אחוזים די מטורפים משלוש שלהם
+ אחוזים רעים שלנו מהשלוש
תעשה תחישוב לבד למה הפסדנו
ShiriV כתב:toja27 כתב:ShiriV כתב:איך אחרי שפתחנו את הרבע כל כך טוב, מגיעה נפילה כל כך רעה כזאת? איך?
איפה המחוייבות של השחקנים? איפה הדברים שעובדים עליהם באימונים?
גקסון קיבל את השלישית וקול נכנס.
נו ו? אתה לא יכול לסמוך על הרכז השני שלך שינהל את העסק?
toja27 כתב:yarin150 כתב:toja27 כתב:yarin150 כתב:Jack55 כתב:קול הורס את המשחק
אוי נו
מבחינת אחוזים אם נפסיד היום לספאחיה יש פי כמה מקול
ולא שאני מאשים את ספאחיה
אבל אל תאשים את קול כי הוא שחקן שצריך ביטחון ודקות
והוא לא מקבל מהמאמן שלנו דקות
שניהם לדעתי עשו עבודה רעה במשחק הזה, לא חייבים לבחור אחד. ספאחיה בתור מאמן שבפעם השניה מהמר על השלושות של זלגיריס, בפעם שעברה עבד לו הפעם לו. וקול שרוב המשחק פשוט לא נמצא בפוקוס.
לא מריצים לקול תרגילים נכונים לדעתי, אפשר לנצל את זריקת חצי במרחק שלו יותר טוב
ואנחנו משחקים נגד הקבוצה הכי מאומנת וטקטית שיש
וספאחיה זה לא הצד החזק שלו ניהול משחק והגבה ליריב
+ אחוזים די מטורפים משלוש שלהם
+ אחוזים רעים שלנו מהשלוש
תעשה תחישוב לבד למה הפסדנו
עזוב , הבן אדם מריץ התקפה מתפרצת ב16 שניות לסיום הרבע , מוסר מסירה שטותית לקיין , מאבד כדור וחוטפים 2. ככה הוא התחיל את המשחק וככה הוא המשיך. גם הגנתית הוא עושה החלטות רעות. על איזה תרגילים אפשר לדבר כאן?
Jack55 כתב:לפחות שינסו לצאת מזה בפחות מ7
אדם כתב:אני כבר לא מתלהב מהצמד שלנו גקסון וקול.
גקסון מלא יכולות אבל חסר הבנה איך להביא אותם לידי ביטוי באירופה ואיך להיות יעיל.
קול לדעתי יש לו הרבה יותר חסרונות מיתרונות,לא יעיל בשיט .
מה כן ,ספאחיה לא מתאים את השיטה לצמד הזה,המשחק של מכבי צריך להיות הרבה יותר מהיר פחות מבוקר,יותר יכולות אישיות בהתחלה לא שנתקע ההתקפה.
הגנה בכלל אין מה לדבר.
Jack55 כתב:למה העזרה הזאת של פייר????
אדם כתב:מה ההבדל בנינו?,חוץ מאיטלגנצית משחק.
האיכות בסגל,להם יש 9 10 שחקנים שתורמים וכל אחד בא ונותן משו ויודע לתת ומסוגל לקלוע ולהביא אלמנטים שקשורים למשחק.
אין להם כמו אצלנו שחקנים שלא ברמה שלא מתאימים לרמה הזו שלא מסוגלים לשים סל ,שחקנים שמורידים את רמת המשחק כאשר הם נכנסים.
אין לנו אפילו עובדים שחורים ,פשוט ברגע שאחרי תומאס וקול וטיוס אין כלום .
גם קין לא שווה הרבה ,לא הבנתי את ההיתלהבות מההגנה,יש לו הבלחות אבל לא שחקן הגנה לסמוך עליו והוא מתאים ספציפית מול שחקנים מסוימים.
אותו דבר פראחובסקי שבכלל כל גבוה נגר עושה לו בית ספר והרבה יותר טוב ממנו ,השחקן לא מתאים לא יעיל ,חלש פיזית מול גבוהים ולא נותן שום עליונות על היריב.
my man כתב:אדם כתב:מה ההבדל בנינו?,חוץ מאיטלגנצית משחק.
האיכות בסגל,להם יש 9 10 שחקנים שתורמים וכל אחד בא ונותן משו ויודע לתת ומסוגל לקלוע ולהביא אלמנטים שקשורים למשחק.
אין להם כמו אצלנו שחקנים שלא ברמה שלא מתאימים לרמה הזו שלא מסוגלים לשים סל ,שחקנים שמורידים את רמת המשחק כאשר הם נכנסים.
גם קין לא שווה הרבה ,לא הבנתי את ההיתלהבות מההגנה,יש לו הבלחות אבל לא שחקן הגנה לסמוך עליו והוא מתאים ספציפית מול שחקנים מסוימים.
אותו דבר פראחובסקי שבכלל כל גבוה נגר עושה לו בית ספר והרבה יותר טוב ממנו ,השחקן לא מתאים לא יעיל ,חלש פיזית מול גבוהים ולא נותן שום עליונות על היריב.
או בפשטות- יש לנו סגל חלש. עם תקציב נמוך אין לך מה לחפש..
toja27 כתב:אדם כתב:אני כבר לא מתלהב מהצמד שלנו גקסון וקול.
גקסון מלא יכולות אבל חסר הבנה איך להביא אותם לידי ביטוי באירופה ואיך להיות יעיל.
קול לדעתי יש לו הרבה יותר חסרונות מיתרונות,לא יעיל בשיט .
מה כן ,ספאחיה לא מתאים את השיטה לצמד הזה,המשחק של מכבי צריך להיות הרבה יותר מהיר פחות מבוקר,יותר יכולות אישיות בהתחלה לא שנתקע ההתקפה.
הגנה בכלל אין מה לדבר.
אני כבר זמן מה לא מתלהב מהצמד הזה. באופן כללי אני מחזיק מגקסון יותר בכל מה שקשור מבחינה מקצועית אבל לך תדע איתו באיזה צד הוא התעורר היום. קול , אני פשוט לא תופס ממנו מבחינה מקצועית.
toja27 כתב:my man כתב:אדם כתב:מה ההבדל בנינו?,חוץ מאיטלגנצית משחק.
או בפשטות- יש לנו סגל חלש. עם תקציב נמוך אין לך מה לחפש..
כן רק לקנא בתקציב של זלגיריס, זה מה שנשאר לנו.