פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
01 פברואר 2018, 23:03
הפסד לא קל, אבל חייבים להודות שהכדורסל של קובנה נהדר. קבוצה מאומנת וקשוחה לעילה, עם איזה 10 קלעי שלשות. ונגד מכבי שהגבוהים שלהם גם קולעים כמו הגארדים, זאת בעייה אקוטית למכבי. אז אם כל פיק נ רול מפרק את ההגנה שלנו. זה הסוף מול קבוצות כאלו. בטח ששני הפרחחים שלנו לא מסדרים את ההתקפה חוץ מסיטואציות עצמיות, ואויר בהגנה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
01 פברואר 2018, 23:03
לא כוחות.
מכבי כבר תקופה ארוכה עם ההגנה הגרועה ביורוליג. אי אפשר לנצח ככה.
01 פברואר 2018, 23:04
ושאראס פסיכופט. לא יעבוד ככה בחיים בקבוצה עם יומרות. צורח כמו פסיכי.
01 פברואר 2018, 23:08
ankram כתב:ושאראס פסיכופט. לא יעבוד ככה בחיים בקבוצה עם יומרות. צורח כמו פסיכי.
זה אכן הגביל מאוד את הקריירה של אוברדוביץ'
01 פברואר 2018, 23:09
ankram כתב:הפסד לא קל, אבל חייבים להודות שהכדורסל של קובנה נהדר. קבוצה מאומנת וקשוחה לעילה, עם איזה 10 קלעי שלשות. ונגד מכבי שהגבוהים שלהם גם קולעים כמו הגארדים, זאת בעייה אקוטית למכבי. אז אם כל פיק נ רול מפרק את ההגנה שלנו. זה הסוף מול קבוצות כאלו. בטח ששני הפרחחים שלנו לא מסדרים את ההתקפה חוץ מסיטואציות עצמיות, ואויר בהגנה.
גם סבתא שלי ז"ל יכולה לקלוע שלשות כאשר אף אחד לא שומר אותה.
01 פברואר 2018, 23:09
ankram כתב:ושאראס פסיכופט. לא יעבוד ככה בחיים בקבוצה עם יומרות. צורח כמו פסיכי.
ז'ליקו אוברדוביץ'
01 פברואר 2018, 23:12
שמואל1 כתב:ankram כתב:ושאראס פסיכופט. לא יעבוד ככה בחיים בקבוצה עם יומרות. צורח כמו פסיכי.
ז'ליקו אוברדוביץ'
רק שאוברדוביץ' התחיל להרשות לעצמו להשתולל רק לאחר שזכה כמאמן בכמה וכמה תארי יורוליג. שאראס חושב שהוא יכול להשתולל בגלל שזכה כשחקן. השופטים לא מסכימים איתו
01 פברואר 2018, 23:13
felix_r כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:ושאראס פסיכופט. לא יעבוד ככה בחיים בקבוצה עם יומרות. צורח כמו פסיכי.
ז'ליקו אוברדוביץ'
רק שאוברדוביץ' התחיל להרשות לעצמו להשתולל רק לאחר שזכה כמאמן בכמה וכמה תארי יורוליג. שאראס חושב שהוא יכול להשתולל בגלל שזכה כשחקן. השופטים לא מסכימים איתו
נכון. שאראס צריך להירגע. הוא עדיין לא במעמד לצרוח על השופטים.
01 פברואר 2018, 23:17
מכבי העונה בפעם הראשונה שמרה איזורית ביורוליג. איזורית שממש לא עבדה. בכלל, אני חושב שקבוצה חדשה חסרת תיאום, ושלרוב השחקנים אין ניסיון ברמה האירופאית הגבוהה ואין ניסיון עם שמירת איזורית (רוב השחקנים אמריקאים ולא שמרו איזורית לעולם ) ולכן לא צריך לשמור איזורית.
גם כשסוף סוף היו התחלות של פוזשינים הגנתיים טובים, מהר מאוד קיבלנו שלשה בגלל חוסר ריכוז /טמטום/ חוסר תיאום וכו. ככה אי אפשר לנצח בחוץ קבוצות שהן לא מילאנו.
לדעתי, שני המשחקים הבאים- בארסה בית ומלאגה חוץ, יקבעו את עונת היורוליג, שבטווח יש גם את שבוע גביע המדינה.
01 פברואר 2018, 23:17
אין לי בעיה אם דברים ספציפים והפסדים וימים לא טובים.
יש לי בעיה אם דברים שחוזרים על עצמם זה מראה על בעיה חמורה ועל חוסר בשכל ובעיקר בהבנת המשחק.
זה בעיה ענקית שלא מסתדרת אף פעם וצריך לדים על זה את צומת הלב כי לא משנה כמה מוכשר אתה אם אתה חוזר פעם אחרי פעם על אותה טעות על אותה תקלה .
על חוסר יעילות והבנה שהמהלך הנכון יותר חשוב מהסל שלך או מאיזה מהלך וירטואוזי.
על ההבנה בניווט משחק ובהובלה שלו ,על היכולת שלך להביא למקום הנכון על שליטה בקצב על קריאה של הצד השני וההבנה איפה הפריצה .
לא העיקר לעשות את המהלך שלך למרות שהדלת סגורה ולמרות שיש פתח בצד שני או יתרון אתה תלך בקיר או איפה שצפוף.
זה מתבטא סתם שמכבי עוברת את החצי הרבה פעמים איך הגארדים של מכבי אוהבים ללכת קרוב לקו החוץ ומאבדים שם הרבה פעם אחר פעם.
אף פעם לא תראה רצף של מהלך חכם של ניווט של שחקן חם או תנועה והזזה של כדור בחוכמה.
הגנה בכלל אין מה לדבר ,רצף של טעויות ,גם הליכה כמו רובוט כי מאמן אמר למרות שבסיטואציה ספציפית זה לא מתאים זה טימטום, וזה קורה הרבה אתה רואה שמכבי באה אם שיטה מסוימת ו ספאחיה אמר ככה אז הם עושים ככה למרות שכולם רואים שצריך להפעיל שכל והפעם לעשות אחרת ולא לצאת או לא להיתקע , וזה כאילו אני אלך דווקא ככה באיזה עיוורון למרות שאתה מצפה ממקצוען קצת משו בראש ואתה רואה שהם רובוטים חסרי שכל שאם טיפה גורמים להם לחשוב נגמר הסיפור.
זה גם בדיוק הסיפור של קין בהגנה הוא טוב בבום ברגע שקצת שכל הוא לא רלוונטי ולא יעיל בהגנה אלא יותר בשחקנים שמתעקשים ללכת איתו אחד על אחד בצורה שכונתית.
ספאחיה בכלל ,שבוע אחר שבוע בא אם איזה תבנית מסוימת ואם היא לא עובדת קטסטרופה.
בכללי התבנית והשיטת משחק הזו מאוד צרה מאוד מוגבלת ,חסרת מעוף ויצירתיות,כדורסל שבלוני יבש וריק מתוכן מסובך שמצריך שכל.
סבבה יש קצת רוח ורעש וכאילו כריזמה של בעל בית אבל אין כדורסל בסך הכל .
שמכבי ניצחה זה היה התעלות של שחקנים ,של מחויבות של שריטות ושכיבה על הרצפה ,לא דרך שיטה או ניצחון של מאמן.
שזה מגיע למאמן מול מאמן אנחנו לרוב מפסידים ולרוב בתבוסות והיתפרקויות,או פסטיבל או בלאגן ,אין משחקים צמודים ,אין יכולת להביא למשחקים צמודים שבהם מהלכים של מאמן קובעים להיפך שזה מגיע לזה אנחנו חוטפים בראש.
אין לו יכןלת אלתור אם משו נתקע במשחק מרגישים ישר על ההתחלה ואז הוא נעמד בחוסר מעש ונראה חסר אונים ,וזהן גם הקבוצה מרגישה את זה וששחקנים מרגישים שלמאמן שלהם אין כלים לתת להם ואין יכולת לפתור תקלות זה נראה רע.
יש סטטיסטיקה ,אין ניצחונות כמעט של מאמן ,בעיקר של אנרגיות והתעלות של שחקנים בזריקות מטורפות ואחוזים שונים מהרגיל.
אין למידה מצד השחקנים אין הכוונה ואין קשר לכמות משחקים או לחוסר זמן ,זה פשוט תירוץ ,שלא לדבר על זה שזה ידוע אז מה הוא אומר שמראש בתחילת העונה הוא ידע שלא תהיה הגנה?אז על מה הוא כועס ומתלונן ,זה הרי חוסר זמן ואי אפשר ללמד אז ותרו ,בולשיט.
זה גם מאמן וגם שחקנים שאין להם טיפה שכל.
הקבוצה הזו יש בה כישרון יש בה הרבה שחקנים מיותרים שלא ברמה בכלל ועדין אין לה גרף הישתפרות אתה לא רואה תוכן במשחק לא רואה אלמנטים מיוחדים ,לא רואה הבנה וחוכמה מהשחקנים אפילו טיפה.
01 פברואר 2018, 23:20
ShiriV כתב:צריך פשוט להודות שיש לנו קבוצה של סוליסטים שמסתמכים על יכולת אישית בלבד.
התרגילים של ספאחיה פשוטים להחריד, אין תחכום, כמעט הכל מקרי, אין שטף משחק, הכל נשען על איזה צד קול וג'קסון קמו בבוקר המשחק. זהו. הגנה? אין. מחוייבות? אין.
שמח שעוד רואים את הדברים הספציפים הללו.
שמואל1 כתב:מיכאל הצהוב כתב:שמואל1 כתב:מיכאל הצהוב כתב:שועל כתב:האמת שגם אני
לראשונה כמעט בחיי הפסדתי מחצית
כי זכרתי שהיה כתוב פה 21
לא מאשים..אבל מציין
מיכאל הצהוב מהטור הסאטירי בגלגול הקודם של הפורום?
כן

מאז פה כל השנים בשקט............
הייתי בבית על ערוץ אחר והייתי בטוח שהמשחק ב 21 כי כך קראתי פה, תחושה מעצבנת
התחושה של הפספוס ללא סיבה בלתי נמנעת
מתנצל שזה קרה, זה לא יחזור שוב (לפחות לא בת'רדים שאני פותח).
מה עם להחזיר את הטור הסאטירי?

בדיעבד , חבל שלא כתבת שמתחיל ב 22:00
משחק לא טוב של קול וטיוס, ההגנה על תומאס הייתה מצויינת היום (רק לא ברור למה הוא מתעקש על הזריקות, גם בשמירה חזקה) וקיין (מדד 2- עלוב) היה חושך גם בהגנה.. ככה אין לנו מה למכור מולם..
נקודות אור - פראחוסקי עם 14 נקודות ו-7 ריבאונדים (4 התקפיים) מול קבוצה גבוהה ופיזית ומייקל רול היה בסדר התקפית - הוא עם 4/6 לשלוש בשני המשחקים האחרונים - נקווה שהוא חוזר לכושר של תחילת העונה.
אה וכן, לפחות גם בארסה הפסידה. עכשיו צריך להרים את הראש ולהשיג ניצחון בית חשוב להמשך המאבקים על מקום בהצלבה (למה כולם פה החליטו שחימקי תסיים מעל מכבי?! המאבק על מקום 7 עוד פתוח).
ומילה טובה לשאראס - פשוט מצוין. לא לקח רבע סיכון כשמכבי עשתה צלילים של כדורסל, רואים שז'לגיריס הגיעה מוכנה. הקבוצה הזו מצוינת והיא עוד תיאבק חזק על מקום בפיינל פור לדעתי (כנראה שתפגוש בהצלבה את אחת היווניות).
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
01 פברואר 2018, 23:21
מיכאל הצהוב כתב:שמואל1 כתב:מיכאל הצהוב כתב:שמואל1 כתב:מיכאל הצהוב כתב:לראשונה כמעט בחיי הפסדתי מחצית
כי זכרתי שהיה כתוב פה 21
לא מאשים..אבל מציין
מיכאל הצהוב מהטור הסאטירי בגלגול הקודם של הפורום?
כן

מאז פה כל השנים בשקט............
הייתי בבית על ערוץ אחר והייתי בטוח שהמשחק ב 21 כי כך קראתי פה, תחושה מעצבנת
התחושה של הפספוס ללא סיבה בלתי נמנעת
מתנצל שזה קרה, זה לא יחזור שוב (לפחות לא בת'רדים שאני פותח).
מה עם להחזיר את הטור הסאטירי?

בדיעבד , חבל שלא כתבת שמתחיל ב 22:00
01 פברואר 2018, 23:40
אחרי כל משחק נפל בהגנה, ספאחיה אומר שחייבים להשתפר. שום דבר אפילו לא קרוב לשיפור..
תקליט שבור מעצבן במיוחד
01 פברואר 2018, 23:48
מכבי בסיבוב השני חוטפת 92 נקודות למשחק.
01 פברואר 2018, 23:50
כשקול וקיין ביום רע הגנתית, שום דבר לא יעבוד. גם טיוס שיחק היום בלי חשק והזכיר את הגרסה שלו מלפני 3 שנים..
שווה לקחת דברים בפרופורציה. נכון שמכבי בכושר הגנתי נוראי, אבל היום גם השחקנים שבונים עליהם הגנתית לא התפקדו, אז קשה לבוא בתלונות לכל השאר.. יש גם ימים כאלו..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
02 פברואר 2018, 00:19
אני חוזר:
6 משחקי יורוליג, ספיגה של 92 נקודות למשחק.
02 פברואר 2018, 00:37
נקודת האור היחידה הערב- ג'ונה בולדן.
12 נק', 9 ריב', 5 אס', 2 חט' ו 27 נקודות מדד. מדהים.
02 פברואר 2018, 00:39
פרחובסקי נקודת אור? באמת? הבחור היה חור הגנתי. הראייה הסלקטיבית של אנשים לפעמים מדהימה אותי.
מלבד בולדן אולי, אף שחקן לא באמת ראוי לציון במשחק הזה. גם רול, שנתן הופעה התקפית מצוינת, לא היווה יריב בהגנה.