המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:לספאחיה לדעתי צריך לתת קרדיט על כמה נקודות :
1. הוא הגיע לקבוצה שנמצאת בקרשים ובמומנטום שלילי והצליח במידת מה להרים אותה.
2. הוא קיבל כמדומני תקציב נמוך יחסית העונה ביחס לעונות שעברו וכשנוסיף את הנקודה הראשנה , המשימה הופכת להיות לא קלה.
3. סה"כ בהרגשה שלי, באישיות הוא בן אדם מתאים להיות מאמן קבוצה כמו מכבי.
כל אלו יאמרו לזכותו.
מצד שני:1. הוא לא הצליח לחבר את הקבוצה לקבוצה מגובשת של ממש. במקום שהקבוצה רק תשתפר ותהיה מתואמת יותר ככל שהעונה מתקדמת הקבוצה לעיתים נראית כמי שהולכת אחורה. וזאת בידיעה שהוא וויצ'יץ' הביאו את השחקנים שלהם בניגוד לעונות הקודמות.
2. בכל מה שקשור להגנה במיוחד, הקבוצה משחקת על גבול הביזיוני. אני אישית לא רואה שום הצדקה לזה. או שהשחקנים משחקים ברשלנות ולא ממלאים אחר הוראותיו אבל כאן שוב , הוא בחר אותם והוא האחראי שההוראות יתבצעו. או שהטקטיקה ההגנתית שלו שלו פשוט נכשלה.
עוד בנוגע לעונה הבאה: במכבי מאמינים שפילדלפיה, שמחזיקה בזכויות על ג'ונה בולדן, תשאיר אותו כאן לעונה נוספת של התפתחות. עידן זלמנסון עשוי לחזור לקבוצה על חשבונו של הקפטן המודח איתי שגב.
Mmm כתב:עדיף גקסון על קול הרבה יותר הגנתי ובעיקר יציב בעל ניסיון ביורוליג
א. ארון ג'קסון לא עדיף על קול בשום פרמטר. קול שחקן שלם, טוב התקפית וחזק הגנתית. מילא היו רוצים להתקדם לגארד גבוה יותר, אבל ג'קסון גבוה מקול בכמה, 3-5 ס"מ?! אז למה זה טוב?! אם עדיין היה שווה יורוליג, הוא היה ביורוליג, לא בסין (לא חסר לו כסף אחרי הקדנציה בצסקא, כשבקיץ, כשהיה מועמד למכבי, דיברו על זה שהוא מוכן לרדת בשכר).Holiday_Armadillo כתב:וזה
שמואל1 כתב:ארון ג'קסון במאי יהיה בן 32. הרבה מעבר לשיא.
אחלה שחקן רוטציה לקבוצה כמו צסק"א, אבל לא מתאים להוביל קבוצה כמו מכבי. בטח בשלב הזה של הקריירה.
Holiday_Armadillo כתב:וזה
jol9 כתב:הדבר הכי מטומטם מבחינת המועדון זה להתעסק עכשיו בעניינים האלה, בטח על גבי העיתונים.
לכן אני חושב שגם אם במכבי עוסקים בזה מאחורי הקלעים, אלי סהר יהיה האחרון לדעת מזה.
אני מאמין שמכבי תנסה להשאיר את שני הרכזים המובילים שלה, שנותנים עונה מצויינת, בטח יחסית לעונת יורוליג ראשונה בקריירה.
אם לא תצליח, אז ג'קסון ודומיו יכולים להיות תחליפים הולמים, אבל זה עוד מוקדם.
ד"א כמה פאנגוס מרוויח? כמעט 13 נק', מעל 6 אס', כמעט 50% משלוש... יכול להיות פיט מעולה למכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים