29 מרץ 2012, 06:33
orelzor כתב:שרמדיני + גארד בינוני > הנדריקס באותו תקציב.
חלאס כבר עם הנדריקס האוברייטד - שחקן הגנתי שלא יכול לעשות כלום מבחינה התקפית מול גבוהים נורמליים(לדוג' ברצלונה).
אני באמת חושב ששרמדיני הוא פוטנציאל עצום שחלקו כבר ממומש.
29 מרץ 2012, 06:35
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:זה מעניין:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2520817
שרמאנדיני יכול להיות אחלה תחליף לסופו , אומנם לא נקבל ממנו חפירות ברמה של סופו ( אנחנו לא קבלני עפר...) אבל נקבל ממנו הרבה דברים שסופו לא נותן כמו ריבאונד קצת יותר טוב , הגנה קצת יותר טובה....
שרמאנדיני שחקן בעלייה בזמן שסופו די נמצא בשיא שלו וחלק מלהיות בשיא אצל סופו זה לסבול גם מחוסר יציבות מקצועית ונפשית ואני מאמין שאת זה לא נראה משארמנדיני...
לגבי המחיר שלו , לדעתי הוא מתקרב למליון +-......
לגבי מחליף להנדריקס במידה ויעזוב , הייתי שמח לראות פה את ראפא האטשמייר שנראה לי מספיק פיזי להשלים את הדקיקות היחסית של שארמן...
29 מרץ 2012, 14:10
29 מרץ 2012, 14:35
29 מרץ 2012, 14:58
Maccabikid כתב:סה"כ אני בהחלט מאמין ששרמדיני + פול דייויס זה ציוות טוב יותר מאשר הנדריקס וסופו ככה שאני סה"כ די מרוצה.. אבל צריך לזכור שזה שאני בונה על שרמדיני ודיוויס לא אומר שהם גם באמת יבואו לפה..
29 מרץ 2012, 15:04
asafb96 כתב:Maccabikid כתב:סה"כ אני בהחלט מאמין ששרמדיני + פול דייויס זה ציוות טוב יותר מאשר הנדריקס וסופו ככה שאני סה"כ די מרוצה.. אבל צריך לזכור שזה שאני בונה על שרמדיני ודיוויס לא אומר שהם גם באמת יבואו לפה..
דיוויס ושרמדיני זה שילוב גרוע מאוד מבחינה הגנתית
29 מרץ 2012, 15:10
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Maccabikid כתב:סה"כ אני בהחלט מאמין ששרמדיני + פול דייויס זה ציוות טוב יותר מאשר הנדריקס וסופו ככה שאני סה"כ די מרוצה.. אבל צריך לזכור שזה שאני בונה על שרמדיני ודיוויס לא אומר שהם גם באמת יבואו לפה..
נכון מאוד..את דיוויס אני לא רוצה לראות פה בגלל חוסר המחוייבות אבל גם השילוב עם שרמאדיני לא מוצלח בכלל..שרמאדיני והטשמאייר זה שילוב נהדר..
29 מרץ 2012, 15:12
29 מרץ 2012, 16:57
29 מרץ 2012, 18:08
asafb96 כתב:Maccabikid כתב:סה"כ אני בהחלט מאמין ששרמדיני + פול דייויס זה ציוות טוב יותר מאשר הנדריקס וסופו ככה שאני סה"כ די מרוצה.. אבל צריך לזכור שזה שאני בונה על שרמדיני ודיוויס לא אומר שהם גם באמת יבואו לפה..
29 מרץ 2012, 18:49
Maccabikid כתב:asafb96 כתב:Maccabikid כתב:סה"כ אני בהחלט מאמין ששרמדיני + פול דייויס זה ציוות טוב יותר מאשר הנדריקס וסופו ככה שאני סה"כ די מרוצה.. אבל צריך לזכור שזה שאני בונה על שרמדיני ודיוויס לא אומר שהם גם באמת יבואו לפה..
סופו הוא גם לא שחקן הגנה מדהים וגם הנדריקס סה"כ לא שומר משהו על שחקנים גבוהים..
29 מרץ 2012, 19:26
jol9 כתב:Maccabikid כתב:asafb96 כתב:Maccabikid כתב:סה"כ אני בהחלט מאמין ששרמדיני + פול דייויס זה ציוות טוב יותר מאשר הנדריקס וסופו ככה שאני סה"כ די מרוצה.. אבל צריך לזכור שזה שאני בונה על שרמדיני ודיוויס לא אומר שהם גם באמת יבואו לפה..
באמת שאין לך בושה...
אתה מודע לזה שהוא מועמד להיות שחקן ההגנה של היורוליג, נכון?
29 מרץ 2012, 20:02
Maccabikid כתב:jol9 כתב:Maccabikid כתב:asafb96 כתב:Maccabikid כתב:סה"כ אני בהחלט מאמין ששרמדיני + פול דייויס זה ציוות טוב יותר מאשר הנדריקס וסופו ככה שאני סה"כ די מרוצה.. אבל צריך לזכור שזה שאני בונה על שרמדיני ודיוויס לא אומר שהם גם באמת יבואו לפה..
באמת שאין לך בושה...
אתה מודע לזה שהוא מועמד להיות שחקן ההגנה של היורוליג, נכון?
כן אבל היציאה היותר מדי אוטומטית שלו החוצה משאירה כ"כ הרבה פעמים בפנים גארד על גבוה וזה המון המון חורים..
29 מרץ 2012, 20:03
29 מרץ 2012, 21:13
jol9 כתב:orelzor כתב:שרמדיני + גארד בינוני > הנדריקס באותו תקציב.
חלאס כבר עם הנדריקס האוברייטד - שחקן הגנתי שלא יכול לעשות כלום מבחינה התקפית מול גבוהים נורמליים(לדוג' ברצלונה).
אני באמת חושב ששרמדיני הוא פוטנציאל עצום שחלקו כבר ממומש.
אתה בהחלט צודק...![]()
http://www.euroleague.net/main/results/ ... enumber=16
29 מרץ 2012, 21:38
29 מרץ 2012, 21:41
שחף כתב:נראה לי שאפשר להיפרד מסופו, אלא אם הוא ייתן משחק מופרע לחלוטין באתונה(קשה לי להאמין). האיש כבר מזיק יותר משהוא תורם. 17 נקודות ב-4 משחקים בסדרה. הממוצעים שלו כבר קרובים למספרים של טל בורשטיין ודי עצוב.
29 מרץ 2012, 21:45
29 מרץ 2012, 21:46
שחף כתב:נראה לי שאפשר להיפרד מסופו, אלא אם הוא ייתן משחק מופרע לחלוטין באתונה(קשה לי להאמין). האיש כבר מזיק יותר משהוא תורם. 17 נקודות ב-4 משחקים בסדרה. הממוצעים שלו כבר קרובים למספרים של טל בורשטיין ודי עצוב.
29 מרץ 2012, 21:47