המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:ליד פרחובסקי וטומיץ', כהן נראה ממש קשוח.
שמואל1 כתב:מחצית טובה.
Jack55 כתב:ג'קסון לפעמים יכול להיות כל כך מפגר
Holiday_Armadillo כתב:אם יש משהו אחד שאני מאוכזבת לגביו זאת הרוטציה בפתיחת משחקים
כבר במשחק הקודם רשמתי שלמכבי יש ריצה מטורפת בסוף כל מחצית ראשונה וזה לא במקרה
אנחנו לא מתחילים טוב משחקים עם ג'קסון ומצליחים לברוח רק כשקול עולה אז..הסקת מסקנות anyone?
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם יש משהו אחד שאני מאוכזבת לגביו זאת הרוטציה בפתיחת משחקים
אנחנו לא מתחילים טוב משחקים עם ג'קסון ומצליחים לברוח רק כשקול עולה אז..הסקת מסקנות anyone?
להתחיל טוב עם קול ולסיים את המחצית רע עם ג'קסון?
מעדיפה שיצמצמו מאשר שנבלה את המשחק ברדיפה אחרי צמצוםאחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם יש משהו אחד שאני מאוכזבת לגביו זאת הרוטציה בפתיחת משחקים
MM3 כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם יש משהו אחד שאני מאוכזבת לגביו זאת הרוטציה בפתיחת משחקים
צחוק צחוק .. אני חושב שכבר כמה משחקים קול מוכיח שהוא הרכז הראשון של הקבוצה למרות ההתעקשות של רסקין שבדרך כלל אני מחבב אותו במקרה הזה לא ברור לי למה הוא נתקע על קול. השילוב של רול וג'קסון ביחד הוא לא טוב שניהם לא שומרים הבעיה היא שהאלטרנטיבה עם תומאס לא הרבה יותר טובה .
ShiriV כתב:את מרבית ההפרש ברבע השני פתחנו בעיקר בזכות ג'ייק כהן. משחק אש שלו
אתה טועהMTA2311 כתב:אני בסדר עם זה שנוריס עולה מהספסל דווקא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים