שמואל1 כתב:Jack55 כתב:משחקים למכבי :
מלאגה חוץ, צסקא בית, אנאדולו חוץ, חימקי בית, פנר חוץ, פאו בית, באסקוניה חוץ, ולנסיה חוץ .
משחקים לחימקי :
פאו בית, באסקוניה חוץ, מילאנו בית, מכבי חוץ, אנאדולו חוץ, צסקא בית, פנר בית, ברצלונה חוץ .
משחקים לז'לגיריס :
אנאדולו חוץ, ברצלונה בית, פנר בית, באסקוניה חוץ, מילאנו בית, ריאל חוץ, צסקא חוץ, אולי חוץ .
מה שמודגש זה המשחקים שלדעתי לפחות הקבוצות אמורות לנצח .
במצב כזה ככה יראו המאזנים :
מכבי 17-13 , חימקי 16-14 , ז'לגיריס 17-13 . במצב כזה זה יוצא ז'לגיריס 6, מכבי 7 וחימקי 8
אבל זה רק משוער, אני כמעט בטוח שמכבי יכולים לגנוב אחד מהמשחקים של צסקא\פאו\פנר .
גם ז'לגיריס יכולה לקחת את פנר בבית וחימקי עוד עלולה לנצח אותנו וגם יכולה לגנוב אחד מ צסקא\פנר\פאו
מה שאני מפחד זה שלמשל במחזור האחרון המקום של אולי כבר יהיה קבוע והפסד או ניצחון לא ישנו כלום, ולכן הם לא יעלו בשיא הכוח נגד ז'לגיריס, מנגד גם ולנסיה לא תעלה נגדנו בשיא הכוח מכיוון שזה משחק אחרון שיהיה חסר משמעות בשבילה, כנל ברצלונה נגד חימקי .
בקיצור הולך להיות מעניין והפכפך מאוד
מכבי לא תנצח 4 מתוך 5 משחקי חוץ. יותר באיזור של 2, בתקווה 3.
על הנייר מכבי יותר טובה מכל ארבעת הקבוצות האלה, ומה שבטוח שבשביל להעפיל הם יהיו חייבים לנצח את ארבעת המשחקים האלה .
ולנסיה ואנדולו אלה משחקים שצריכים להיות טיול, מול מלאגה ובאסקוניה יהיה יותר קשה, אבל אני חושב שיש לו את הכישרון לעשות את זה .