jol9 כתב:reuelc כתב:אחרי 8 גביעים רצופים לצערי זה היה צריך להגיע מתישהו
אני מוכן לוותר על עוד גביע בשביל סיום טוב של העונה באירופה, וכמובן בשביל האליפות.
בשיטת הפיינל פור, יכול להיות שנצא מהעונה היחסית סבירה הזאת בידיים ריקות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:reuelc כתב:אחרי 8 גביעים רצופים לצערי זה היה צריך להגיע מתישהו
אני מוכן לוותר על עוד גביע בשביל סיום טוב של העונה באירופה, וכמובן בשביל האליפות.
שמואל1 כתב:השאלה היא איך מכבי לוקחת אליפות מול הפועל חולון. מכבי עדיין לא הצליחה לנצח אותה העונה.jol9 כתב:reuelc כתב:אחרי 8 גביעים רצופים לצערי זה היה צריך להגיע מתישהו
reuelc כתב:אחרי 8 גביעים רצופים לצערי זה היה צריך להגיע מתישהו
שמואל1 כתב:השאלה היא איך מכבי לוקחת אליפות מול הפועל חולון. מכבי עדיין לא הצליחה לנצח אותה העונה.jol9 כתב:reuelc כתב:אחרי 8 גביעים רצופים לצערי זה היה צריך להגיע מתישהו
Holiday_Armadillo כתב:כל מי שמתכוון להטריל (ואתם יודעים מי אתם) בזמן כזה שיתכונן לבאן
זאת האזהרה היחידה שלכם
שועל כתב:חוץ מדיב', כולם היו רעים היום. יש תחושה שהקבוצה הזו הלכה הרבה אחורה בשבועיים האחרונים.
שמואל1 כתב:אחרי תצוגת התכלית היום, מישהו שינה דעתו לגבי רייס ג'וניור?
אני עדיין חושב שהוא לא חומר אנושי למכבי, אבל אי אפשר להתעלם מהיכולות המטורפות שלו. לא יודיייע.
Holiday_Armadillo כתב:מדהים שאחרי גועל נפש היום בכמה מישורים שונים מדברים על תרגיל לפה או לשם
במשחק ''נקי'' זה של מכבי
ועל הגועל של אחרי השריקה מדהים שאף אחד לא מדבר
אין לי עניין לחזור על זהסומבץ כתב:Holiday_Armadillo כתב:מדהים שאחרי גועל נפש היום בכמה מישורים שונים מדברים על תרגיל לפה או לשם
במשחק ''נקי'' זה של מכבי
מה היה אחרי השריקה?
אני עדיין חושב שהוא לא חומר אנושי למכבי, אבל אי אפשר להתעלם מהיכולות המטורפות שלו. לא יודיייע.
על מה מדובר?Holiday_Armadillo כתב:מדהים שאחרי גועל נפש היום בכמה מישורים שונים מדברים על תרגיל לפה או לשם
במשחק ''נקי'' זה של מכבי
Holiday_Armadillo כתב:מדהים שאחרי גועל נפש היום בכמה מישורים שונים מדברים על תרגיל לפה או לשם
במשחק ''נקי'' זה של מכבי
RomanR כתב:על מה מדובר?Holiday_Armadillo כתב:מדהים שאחרי גועל נפש היום בכמה מישורים שונים מדברים על תרגיל לפה או לשם
במשחק ''נקי'' זה של מכבי
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים