16 פברואר 2018, 01:10
קודם כל, בולדן היה מאוד חסר היום! השחקן המשמעותי ביותר אחרי גלן רייס היה ג'ו אלכסנדר שסיים עם מדד 20. זה לא יאמן. הוא לא שווה מדד 20.jay כתב:יאללה בואו נפיל את הכדורסל הגרוע שלנו על השופטים.. מבחינתי זה לגמרי על השחקנים ועל ספאחיה.
חולון קבוצה כושלת במפעל אירופאי חלש, עם שחקן פצוע, עוד אחד שנפצע באמצע המשחק, ופנומן שמשחק בלי מנוחה. כל הכבוד להם, אבל לא לנצח אותם זה לגמרי עלינו.
ולא לשתף את בולדן זה הזוי בעיניי.
16 פברואר 2018, 01:10
16 פברואר 2018, 01:11
Holiday_Armadillo כתב:אם היינו מובסים זה משהו אחד, אבל במשחק שנגמר על נקודה כל טעויות השיפוט האלה הופכות למאוד קריטיות
השיפוט היום היה מזעזע
תבקרו את ספאחיה כמה שאתם רוצים (דווקא ניהל טוב את המשחק), אבל השיפוט היום הפסיד למכבי את המשחק כי זה בדיוק הנקודה שהלכה לצד הלא נכון
16 פברואר 2018, 01:11
שמואל1 כתב:הנה ביציע העיתונות כבר קוראים להרחיק את טיוס וג'קסון.
16 פברואר 2018, 01:12
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם היינו מובסים זה משהו אחד, אבל במשחק שנגמר על נקודה כל טעויות השיפוט האלה הופכות למאוד קריטיות
השיפוט היום היה מזעזע
תבקרו את ספאחיה כמה שאתם רוצים (דווקא ניהל טוב את המשחק), אבל השיפוט היום הפסיד למכבי את המשחק כי זה בדיוק הנקודה שהלכה לצד הלא נכון
הביקורת שלי ספציפית לגביו על המשחק הזה לא קשורה לניהולו. היא קשורה לבחירת השחקנים שיתלבשו למשחק. ויש לי עוד הרבה ביקורות כלפיו מהשבועות האחרונים. הגיע הזמן להוריד קצת מהקרדיט שמחולק לו.
16 פברואר 2018, 01:14
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם היינו מובסים זה משהו אחד, אבל במשחק שנגמר על נקודה כל טעויות השיפוט האלה הופכות למאוד קריטיות
השיפוט היום היה מזעזע
הביקורת שלי ספציפית לגביו על המשחק הזה לא קשורה לניהולו. היא קשורה לבחירת השחקנים שיתלבשו למשחק. ויש לי עוד הרבה ביקורות כלפיו מהשבועות האחרונים. הגיע הזמן להוריד קצת מהקרדיט שמחולק לו.
תודה רבה לך! ובאופן כללי הוא זבל של בן אדם.. הוכיח את זה היום בפעם המיליון בערך..Holiday_Armadillo כתב:אל תשכחו מה פניני באמת
לא מכביסט ולא כלום - זונת קהל
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם היינו מובסים זה משהו אחד, אבל במשחק שנגמר על נקודה כל טעויות השיפוט האלה הופכות למאוד קריטיות
השיפוט היום היה מזעזע
הקרדיט שמחולק לו? לא חושבת שיש פה מישהו שחטף יותר ממנו העונה
אולי רק קיין וה-hairline של רול
16 פברואר 2018, 01:16
Rampel כתב:תודה רבה לך! ובאופן כללי הוא זבל של בן אדם.. הוכיח את זה היום בפעם המיליון בערך..Holiday_Armadillo כתב:אל תשכחו מה פניני באמת
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
16 פברואר 2018, 01:16
my man כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם היינו מובסים זה משהו אחד, אבל במשחק שנגמר על נקודה כל טעויות השיפוט האלה הופכות למאוד קריטיות
השיפוט היום היה מזעזע
הוא לא מושלם וגם בקדנציה הקודמת שלו הוא לא היה מושלם..(רמז גם אז הוא הפסיד גביע)
ועדיין השיפוט היום(לפי השמועות- לא שזה משנה לי -זה תמיד ככה מולנו) + החוקים בליגה הרגו אותנו היום..
לגבי אי הלבשת בולדן- הימור! לא הצליח..נקסט.
16 פברואר 2018, 01:17
בסיום המשחק רץ אלינו (לקהל של מכבי) וסימן "זה שלי" בהתרסה.. מכביסט בתחת שלי.. היה ונשאר זבל של בן אדם..my man כתב:Rampel כתב:תודה רבה לך! ובאופן כללי הוא זבל של בן אדם.. הוכיח את זה היום בפעם המיליון בערך..Holiday_Armadillo כתב:אל תשכחו מה פניני באמת
עשה משהו ספציפי?
my man כתב:שמואל1 כתב:הנה ביציע העיתונות כבר קוראים להרחיק את טיוס וג'קסון.
חחח מפתיע משהו
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם היינו מובסים זה משהו אחד, אבל במשחק שנגמר על נקודה כל טעויות השיפוט האלה הופכות למאוד קריטיות
השיפוט היום היה מזעזע
הקרדיט שמחולק לו? לא חושבת שיש פה מישהו שחטף יותר ממנו העונה
אולי רק קיין וה-hairline של רול
תופתעי, שמתי לב שהרבה פה נותנים לו קרדיט על החזקת קבוצה בינונית והוצאת המיטב ממנה. צר לי, לא מזדהה עם האמפתיה הזו. הבן אדם עושה חרא של עבודה בהרבה מובנים לאחרונה.
16 פברואר 2018, 01:19
Rampel כתב:בסיום המשחק רץ אלינו (לקהל של מכבי) וסימן "זה שלי" בהתרסה.. מכביסט בתחת שלי.. היה ונשאר זבל של בן אדם..my man כתב:Rampel כתב:תודה רבה לך! ובאופן כללי הוא זבל של בן אדם.. הוכיח את זה היום בפעם המיליון בערך..Holiday_Armadillo כתב:אל תשכחו מה פניני באמת
עשה משהו ספציפי?
16 פברואר 2018, 01:19
Rampel כתב:בסיום המשחק רץ אלינו (לקהל של מכבי) וסימן "זה שלי" בהתרסה.. מכביסט בתחת שלי.. היה ונשאר זבל של בן אדם..my man כתב:Rampel כתב:תודה רבה לך! ובאופן כללי הוא זבל של בן אדם.. הוכיח את זה היום בפעם המיליון בערך..Holiday_Armadillo כתב:אל תשכחו מה פניני באמת
עשה משהו ספציפי?
16 פברואר 2018, 01:21
my man כתב:Rampel כתב:בסיום המשחק רץ אלינו (לקהל של מכבי) וסימן "זה שלי" בהתרסה.. מכביסט בתחת שלי.. היה ונשאר זבל של בן אדם..my man כתב:Rampel כתב:תודה רבה לך! ובאופן כללי הוא זבל של בן אדם.. הוכיח את זה היום בפעם המיליון בערך..Holiday_Armadillo כתב:אל תשכחו מה פניני באמת
עשה משהו ספציפי?
הוא אמר שהוא פגוע מההנהלה..לא שאני מצדיק אותו אבל הבחור אמוציונלי והיה לו חשוב להוכיח היום..
היה צריך ללכת לספסל ולא לקהל אבל אולי לא היה לו נעים לעמוד פנים מול פנים ולהתריס..
לא יודע.. אהבתי אותו כשהיה פה עם כל החסרונות המובנים..
16 פברואר 2018, 01:22
16 פברואר 2018, 01:22
Rampel כתב:על הדיון על ספאחיה אני אגיד רק שהקרדיט שהוא נותן לשחקן אפור כמו מייקל רול, מטריף אותי.
מעבר לזה, הוא עושה עבודה טובה בסה"כ.. אני פשוט מפחד שהוא עוד ישאיר פה את רול, שזו טעות קריטית לבנייה של מכבי.
16 פברואר 2018, 01:25
Holiday_Armadillo כתב:Rampel כתב:על הדיון על ספאחיה אני אגיד רק שהקרדיט שהוא נותן לשחקן אפור כמו מייקל רול, מטריף אותי.
מעבר לזה, הוא עושה עבודה טובה בסה"כ.. אני פשוט מפחד שהוא עוד ישאיר פה את רול, שזו טעות קריטית לבנייה של מכבי.
מבטיחה לך שלא יישאר
לא הוא ולא קיין
16 פברואר 2018, 01:25