המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ורק מכבי לא זקוקה לחיזוק.RomanR כתב:קית' לנגפורד על סף סיכום באולימפיאקוס
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ברור שאנחנו לא צריכים חיזוק. המרקם הקבוצתי מעל הכל!שמואל1 כתב:ורק מכבי לא זקוקה לחיזוק.RomanR כתב:קית' לנגפורד על סף סיכום באולימפיאקוס
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jack55 כתב:לנגפורד באולימפיאקוס?
מעניין מאוד
Sent from my iPhone using Tapatalk
MM3 כתב:Jack55 כתב:לנגפורד באולימפיאקוס?
מעניין מאוד
ספורט 5 זורקים את השם של לנדסברג לאוויר במקרה שלנגפורד פצוע . אומנם מאוד לא אופנתי להגיד את זה , אבל אני חושב שדווקא העונה לנדסברג יכל להיות אחלה חיזוק למכבי.
שמואל1 כתב:MM3 כתב:Jack55 כתב:לנגפורד באולימפיאקוס?
מעניין מאוד
ספורט 5 זורקים את השם של לנדסברג לאוויר במקרה שלנגפורד פצוע . אומנם מאוד לא אופנתי להגיד את זה , אבל אני חושב שדווקא העונה לנדסברג יכל להיות אחלה חיזוק למכבי.
עוד חור בהגנה לקו האחורי? לא תודה.
סומבץ כתב:חשבתי שבובי בראון כבר פרש מכדורסל מזמן. הניצחון של מכבי על סיינה שלו אם אינני טועה ב-2013 היה תחילתו של קאמבק מזהיר של מכבי שהיתה עם רגל וחצי בחוץ, אבל בסוף הצליחה להגיע לרבע הגמר (והפסידה 3-0 לריאל). באותה עונה היה כוכב על, אבל לא שמעתי עליו כבר כמה שנים.
ankram כתב:סומבץ כתב:חשבתי שבובי בראון כבר פרש מכדורסל מזמן. הניצחון של מכבי על סיינה שלו אם אינני טועה ב-2013 היה תחילתו של קאמבק מזהיר של מכבי שהיתה עם רגל וחצי בחוץ, אבל בסוף הצליחה להגיע לרבע הגמר (והפסידה 3-0 לריאל). באותה עונה היה כוכב על, אבל לא שמעתי עליו כבר כמה שנים.
אני חושב שאתה טועה , מכבי של אותה עונה הגיע לטופ 8 עם ייתרון ביתיות והפסידה לבלגרד
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־11 אורחים