23 פברואר 2018, 12:50
אין ספק שהטענה הזו טיפשית. יש הבדל בין כוכב לבין שחקנים מרכזיים. קבוצה שאין לה 8-10 שחקנים ברמה היא לא קבוצה לרמות הגבוהות.MTA2311 כתב:בקבוצה הזאת פשוט אין מספיק כישרון, זה הכל. כשאמרתי שיש בעיה עם רול וחבורתו אמרו פה ש"צריך גם שחקנים משלימים לא כולם יכולים להיות כוכבים", כאילו שיש פה קבוצת סופר סטארים. ממש טים לברון באול סטאר.
פשוט מעט כישרון, זה הכל.
23 פברואר 2018, 12:56
Rampel כתב:אין ספק שהטענה הזו טיפשית. יש הבדל בין כוכב לבין שחקנים מרכזיים. קבוצה שאין לה 8-10 שחקנים ברמה היא לא קבוצה לרמות הגבוהות.MTA2311 כתב:בקבוצה הזאת פשוט אין מספיק כישרון, זה הכל. כשאמרתי שיש בעיה עם רול וחבורתו אמרו פה ש"צריך גם שחקנים משלימים לא כולם יכולים להיות כוכבים", כאילו שיש פה קבוצת סופר סטארים. ממש טים לברון באול סטאר.
פשוט מעט כישרון, זה הכל.
במכבי אפילו רוב החמישיה היא בינונית. ההיצע שלנו בעמדה 2 הוא עלוב, ההיצע בעמדה 3 מסתכם רק בדשון תומאס.. אי אפשר להצליח ככה. בקבוצה עם 7 זרים + אלכס טיוס, לגמרי אפשר להעמיד פה קבוצת יורוליג טובה, אבל עם שחקנים כמו קיין ורול בעמדות 2-3 לא נגיע לשום מקום. גם בתקופה טובה, יכולים להיות ימים שגם פייר וגם נוריס לא מתפקדים.. ואז אין מה לעשות עם הסגל הזה..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
05 מרץ 2018, 10:09
05 מרץ 2018, 10:43
toja27 כתב:פעם ראשונה שאני מציין זאת, ואולי זה באיחור, אבל מבחינתי וויצ'יץ' איבד אצלי את הקרדיט בכל מה שקשור מבחינה מקצועית.
05 מרץ 2018, 10:58
05 מרץ 2018, 11:33
05 מרץ 2018, 12:23
05 מרץ 2018, 14:05
05 מרץ 2018, 14:47
05 מרץ 2018, 15:16
החציל האצטקי כתב:אנחנו מדברים על חיזוק מנובמבר. החבר'ה פשוט מתעקשים להפסיד.
אני מאמין שעוד יגיע מישהו לישורת האחרונה בליגה, ולו בשביל להחזיר את התואר העלוב הזה שכבר לא אצלנו כמה, 3 שנים?
05 מרץ 2018, 15:21
בכלל לא הזוי. הוא נמצא במערכת כדי שלפדרמן יהיה את מי להאשים. וזה עובד מצוין כפי שאתה רואהMTA2311 כתב:גם אם ברור, לי לפחות, שהאשם העיקרי הוא אדון פדרמן, ממש אי אפשר לנקות מאשמה את ניקולה. מדובר באיש מקצוע מזעזע, שתחת ניהולו המקצועי המועדון הפך לבדיחה. זה היה הזוי שהוא נשאר אחרי השנתיים האחרונות, וזה יהיה עוד יותר הזוי כשהוא ישאר גם לעונה הבאה.
05 מרץ 2018, 15:21
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:אנחנו מדברים על חיזוק מנובמבר. החבר'ה פשוט מתעקשים להפסיד.
אני מאמין שעוד יגיע מישהו לישורת האחרונה בליגה, ולו בשביל להחזיר את התואר העלוב הזה שכבר לא אצלנו כמה, 3 שנים?
אז זה יבוא ע״ח מישהו. מי ישוחרר? לדעתי קול אחרי תום היורוליג יועף.
Sent from my iPhone using Tapatalk
05 מרץ 2018, 15:46
05 מרץ 2018, 18:23
MTA2311 כתב:גם אם ברור, לי לפחות, שהאשם העיקרי הוא אדון פדרמן, ממש אי אפשר לנקות מאשמה את ניקולה. מדובר באיש מקצוע מזעזע, שתחת ניהולו המקצועי המועדון הפך לבדיחה. זה היה הזוי שהוא נשאר אחרי השנתיים האחרונות, וזה יהיה עוד יותר הזוי כשהוא ישאר גם לעונה הבאה.
05 מרץ 2018, 18:37
jol9 כתב:MTA2311 כתב:גם אם ברור, לי לפחות, שהאשם העיקרי הוא אדון פדרמן, ממש אי אפשר לנקות מאשמה את ניקולה. מדובר באיש מקצוע מזעזע, שתחת ניהולו המקצועי המועדון הפך לבדיחה. זה היה הזוי שהוא נשאר אחרי השנתיים האחרונות, וזה יהיה עוד יותר הזוי כשהוא ישאר גם לעונה הבאה.
לא בלבל של ניקולה ופדרמן וכו׳, אבל גם חייבים לתת איזו מילת ביקורת על נבן.
מאוד אהבתי את ההתנהלות שלו בחלק הראשון של העונה, אבל בחודש האחרון זה לא זה.
05 מרץ 2018, 18:38
לכולם יש חלק באשמה..jol9 כתב:MTA2311 כתב:גם אם ברור, לי לפחות, שהאשם העיקרי הוא אדון פדרמן, ממש אי אפשר לנקות מאשמה את ניקולה. מדובר באיש מקצוע מזעזע, שתחת ניהולו המקצועי המועדון הפך לבדיחה. זה היה הזוי שהוא נשאר אחרי השנתיים האחרונות, וזה יהיה עוד יותר הזוי כשהוא ישאר גם לעונה הבאה.
לא בלבל של ניקולה ופדרמן וכו׳, אבל גם חייבים לתת איזו מילת ביקורת על נבן.
מאוד אהבתי את ההתנהלות שלו בחלק הראשון של העונה, אבל בחודש האחרון זה לא זה.
05 מרץ 2018, 21:35
05 מרץ 2018, 23:15
אתה צודק עכשיו זה כבר מאוחר מדי..toja27 כתב:אישית , לא חושב שחיזוק היה עוזר לקבוצה הזו. חיזוק עוזר כשהקבוצה רצה ברמה סבירה לפחות וצריך לחזק נקודות ספיציפיות או כשמביאים שחקן בקאליבר רציני ממש. אני לא חושב שזה המצב עם הקבוצה הנוכחית. יש בעיות שהמאמן לא מצליח לפתור עם אלו שהיו אמורים להוביל את הקבוצה ושחקן רציני של ממש לא היה מגיע לכאן.
06 מרץ 2018, 00:51
06 מרץ 2018, 00:58
jay כתב:אין סיבה שלא נרוץ טוב מול נס ציונה. מילא היה משתף את כל הילדים. ממש לא רוצה לראות את ספאחיה מפוטר, אבל כמו שידענו לפרגן על שליש או חצי ראשונים פנטסטיים, אפשר גם לבקר כשהקבוצה מתרסקת והוא מתנהג בצורה הזויה על הספסל.
זה לא עומד בסתירה עם זה שהבנייה לקתה בחסר, שהוא לא קיבל את כל הכלים להצליח, שהקודקודים כמו שאנחנו מכירים אותם בטח לא מסייעים למצב וכו'.