12 פברואר 2018, 22:35
yarin150 כתב:שמואל1 כתב:MM3 כתב:שמואל1 כתב:אחרי שנרגענו מהניצחון הדרמטי, כמה דברים:
1. שאפו עצום לגיא גודס, שתפס את מקומו של ספאחיה ברגע משבר והצליח להוציא את הקבוצה מהבוץ תוך הפגנת קור רוח וחדות.
2. לא יתכן ששחקן כמו צ'וברביץ' יסיים עם שורה סטטיסטית שלא מביישת את האקים אולג'וואן.
3. ספאחיה- בפעם הראשונה העונה אני באמת מאוכזב ממנו. הכנה טקטית גרועה, בחירת זרים לא טובה (עם קיין ותומאס מכבי הייתה נראית הרבה יותר טוב) וניהול משחק רע. בראד גרינברג עשה לו בית ספר.
אם לא ההרחקה, אני לא חושב שמכבי הייתה מנצחת.
4. פייר ונוריס - איזה ווינרים.
לא בהכרח קשור אליך אבל זה כבר עלה מספר פעמים בשרשור הזה העניין שהיה צריך לשחק עם קיין ותומאס העניין הוא שכל פעם אומרים שבמקום פרחובסקי .. בחישוב פשוט הם 2 ופרחובסקי 1 .. אי אפשר .
איזה שחקן אחר מהזרים היית מושיב היום ?
לא יודע כמה ההכנה הייתה רעה .. זה לא שהיה צריך להתכונן במיוחד לצוברוביץ .. זאת לא היכולת שלו, ובאופן כללי באמת שאשדוד לא שיחקה טוב ורוב שחקני המפתח שלה לא היו במשחק. אומנם מכבי שיחקה ממש רע אז זה גרם לתוצאה להיות קרובה אבל אשדוד לא עשתה משהו מיוחד במשחק הזה וסה"כ קלעו 73 נקודות. אף הכנה לא תעזור לג'ייק נוריס ופייר לקלוע משלוש קליעות חופשיות.
הייתי מושיב את רול ופרחובסקי. ההצעה שלי תקפה גם למשחק הגמר.
הבעיה פה היא שמפחדים לשחק עם כהן כ5 ( יכול להבין למה)
גם לא ניסו את בולדן ב5 יותר מידי.
ושגב לא בא בחשבון ! עדיף לפרוש מהליגה מאשר להעלות אותו במשחקים כאלה.
טיוס יכול לשחק 40 דקות ? לא נראה לי.
12 פברואר 2018, 23:00
13 פברואר 2018, 01:09
felix_r כתב:אז בסוף אחרי שירדו כל כך על פרחובסקי, ה +/- שלו שני בטיבו אחרי דיבה
13 פברואר 2018, 01:21
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אז בסוף אחרי שירדו כל כך על פרחובסקי, ה +/- שלו שני בטיבו אחרי דיבה
בצדק, כן? אם צ'וברביץ' (7- במדד הפלוס מינוס) חוגג עם 18 נק' ו-18 רב', אתה ראוי לביקורת. הזרים, רובם ככולם, לא היו טובים.
מדד הפלוס מינוס הוא נחמד, רק שאין תמיד קשר בינו לבין היכולת האינדיבידואלית של השחקן ו/או התרומה שלו לקבוצה (בטח ובטח כשמדברים על מספרים חד ספרתיים). הוא מושפע גם מציוותים ומומנטומים בתוך המשחק (כמו ההתעוררות הכללית של השחקנים לאחר הרחקת ספאחיה) שלא בהכרח קשורים לאותו שחקן. ג'ייק כהן היה אולי הבולט בשורות מכבי בחצי הראשון, כשכולם פחות או יותר מסביבו ישנו, וסיים עם 0 במדד הפלוס מינוס.
13 פברואר 2018, 01:31
13 פברואר 2018, 01:41
אחדשיודע כתב:אז אני אומר לך, כאחד שראה את כל המשחק - צ'וברביץ' עשה בית ספר לפרחובסקי (ואני לא העברתי ביקורת עליו בת'רד המשחק, עד רגע זה). מה שנראה הוא מה שהיה. אי אפשר להגיד שצ'וברביץ' הזיק לחולון במשחק הזה (למרות שנחלש בסוף - כמו כל אשדוד), והוא בכל זאת סיים עם מדד פלוס מינוס שלילי. לאורך המשחק כולו, אשדוד נפלה ממכבי בשאר העמדות על המגרש.
אני זוכר משחקים שבהם כספי הוביל את הקבוצה שלו ב-NBA במדד הפלוס מינוס, למרות ששיחק פחות מ-15 דקות והיה פושר במקרה הטוב. זה לא נתון שיש להסתמך עליו.
13 פברואר 2018, 01:42
אחדשיודע כתב:אז אני אומר לך, כאחד שראה את כל המשחק - צ'וברביץ' עשה בית ספר לפרחובסקי. מה שנראה הוא מה שהיה.
אי אפשר להגיד שצ'וברביץ' הזיק לחולון במשחק הזה (למרות שנחלש בסוף - כמו כל אשדוד), והוא בכל זאת סיים עם מדד פלוס מינוס שלילי. לאורך המשחק כולו, אשדוד נפלה ממכבי בשאר העמדות על המגרש.
אני זוכר משחקים שבהם כספי הוביל את הקבוצה שלו ב-NBA במדד הפלוס מינוס, למרות ששיחק פחות מ-15 דקות והיה פושר במקרה הטוב. זה לא נתון שיש להסתמך עליו.
13 פברואר 2018, 01:54
Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:אז אני אומר לך, כאחד שראה את כל המשחק - צ'וברביץ' עשה בית ספר לפרחובסקי (ואני לא העברתי ביקורת עליו בת'רד המשחק, עד רגע זה). מה שנראה הוא מה שהיה. אי אפשר להגיד שצ'וברביץ' הזיק לחולון במשחק הזה (למרות שנחלש בסוף - כמו כל אשדוד), והוא בכל זאת סיים עם מדד פלוס מינוס שלילי. לאורך המשחק כולו, אשדוד נפלה ממכבי בשאר העמדות על המגרש.
שחקן יכול לקלוע 30 נק' במשחק, אבל בסופו של דבר אם הפלוס מינוס שלו הוא שלילי אז אפשר לזרוק את כל הנקודות שלו לפח כי הוא רק הזיק לקבוצה בזמן שהיה על המגרש מאשר תרם .
נכון, יש מקרים שהמדד הזה לפעמים מטעה, אבל לדעתי האישית לפחות ברוב הפעמים זה בין הדברים הכי חשובים בסטטיסטיקה לשחקן .
כי מה זה שווה אם מישהו קולע 30 נק' אבל בעצם בזמן שהוא היה על המגרש במצטבר הקבוצה שלו הייתה ב7-, לדוגמה .
felix_r כתב:אבל בכל זאת, המדד הזה מראה שפרחובסקי לא היה כל כך גרוע כמו שאפשר היה לצפות לפי התגובות. פשוט היה די חלש, כמו דרך אגב רוב שחקני מכבי ששיחקו היום.
13 פברואר 2018, 02:11
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:אז אני אומר לך, כאחד שראה את כל המשחק - צ'וברביץ' עשה בית ספר לפרחובסקי (ואני לא העברתי ביקורת עליו בת'רד המשחק, עד רגע זה). מה שנראה הוא מה שהיה. אי אפשר להגיד שצ'וברביץ' הזיק לחולון במשחק הזה (למרות שנחלש בסוף - כמו כל אשדוד), והוא בכל זאת סיים עם מדד פלוס מינוס שלילי. לאורך המשחק כולו, אשדוד נפלה ממכבי בשאר העמדות על המגרש.
שחקן יכול לקלוע 30 נק' במשחק, אבל בסופו של דבר אם הפלוס מינוס שלו הוא שלילי אז אפשר לזרוק את כל הנקודות שלו לפח כי הוא רק הזיק לקבוצה בזמן שהיה על המגרש מאשר תרם .
נכון, יש מקרים שהמדד הזה לפעמים מטעה, אבל לדעתי האישית לפחות ברוב הפעמים זה בין הדברים הכי חשובים בסטטיסטיקה לשחקן .כי מה זה שווה אם מישהו קולע 30 נק' אבל בעצם בזמן שהוא היה על המגרש במצטבר הקבוצה שלו הייתה ב7-, לדוגמה .
לא, לא חביבי. אתה מתבלבל. המדד הזה ממש לא מראה את התמונה כפי שאתה מציג אותה.
אתה יכול להיות עציץ ולסיים עם מדד פלוס/מינוס חיובי אם אתה משחק ליד לברון ושלושה כוכבים, ואתה יכול להיות לברון ולסיים עם מדד פלוס/מינוס שלילי אם אתה משחק עם 4 עציצים. אם שחקן קולע 30 נק' ומסיים עם מדד פלוס/מינוס שלילי, אין זה אומר שההשפעה האישית שלו על המשחק הייתה שלילית - ממש ממש לא. חוץ מזה, אם הוא קולע 30 נק', מסיים עם מדד פלוס/מינוס שלילי ומנצח את המשחק - איך לעזאזל אפשר להגיד שה-30 נק' לא שוות כלום?
13 פברואר 2018, 02:11
13 פברואר 2018, 02:26
Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:אז אני אומר לך, כאחד שראה את כל המשחק - צ'וברביץ' עשה בית ספר לפרחובסקי (ואני לא העברתי ביקורת עליו בת'רד המשחק, עד רגע זה). מה שנראה הוא מה שהיה. אי אפשר להגיד שצ'וברביץ' הזיק לחולון במשחק הזה (למרות שנחלש בסוף - כמו כל אשדוד), והוא בכל זאת סיים עם מדד פלוס מינוס שלילי. לאורך המשחק כולו, אשדוד נפלה ממכבי בשאר העמדות על המגרש.
נכון, יש מקרים שהמדד הזה לפעמים מטעה, אבל לדעתי האישית לפחות ברוב הפעמים זה בין הדברים הכי חשובים בסטטיסטיקה לשחקן .כי מה זה שווה אם מישהו קולע 30 נק' אבל בעצם בזמן שהוא היה על המגרש במצטבר הקבוצה שלו הייתה ב7-, לדוגמה .
לא, לא חביבי. אתה מתבלבל. המדד הזה ממש לא מראה את התמונה כפי שאתה מציג אותה.
אתה יכול להיות עציץ ולסיים עם מדד פלוס/מינוס חיובי אם אתה משחק ליד לברון ושלושה כוכבים, ואתה יכול להיות לברון ולסיים עם מדד פלוס/מינוס שלילי אם אתה משחק עם 4 עציצים. אם שחקן קולע 30 נק' ומסיים עם מדד פלוס/מינוס שלילי, אין זה אומר שההשפעה האישית שלו על המשחק הייתה שלילית - ממש ממש לא. חוץ מזה, אם הוא קולע 30 נק', מסיים עם מדד פלוס/מינוס שלילי ומנצח את המשחק - איך לעזאזל אפשר להגיד שה-30 נק' לא שוות כלום?
ה30 נק' שלו לצורך העניין לא שוות כלום מכיוון שבסופו של דבר בזמן שהוא היה על המגרש הוא יותר הזיק לקבוצה מאשר תרם לה(למרות ה30 נק')
זה יכול לבוא לידיי ביטוי כתוצאה מהגנה לא טובה של השחקן או נגיד שהוא סתם כופה זריקות בהתקפה, או ש30 נק' שהוא קלע היו בכלל באחוזים נוראיים שרק עשו בעיות לקבוצה וכו' וכו'...
**ואמרתי שלפעמים המדד הזה מטעה, אני ציינתי את זה בתגובה שלי
For example, in the basic +/- numbers, Thunder backup point guard Reggie Jackson is ranked 27th in the league. But he's also spent the majority of his minutes playing alongside Kevin Durant, the league's likely MVP. What we really want to know is how much of Jackson's elite rating is attributable to his own play, and basic +/- simply can't tell us. But real plus-minus can
07 מרץ 2018, 12:53
07 מרץ 2018, 17:45
שמואל1 כתב:השופט גילי כהן הורחק ל 6 שבועות בעקבות הראיון לערוץ הספורט לאחר אירועי חצי הגמר.
07 מרץ 2018, 17:52
"גם אם הייתי שומע, לא הייתי מציין בדו"ח"felix_r כתב:שמואל1 כתב:השופט גילי כהן הורחק ל 6 שבועות בעקבות הראיון לערוץ הספורט לאחר אירועי חצי הגמר.
תזכיר לי מה הוא אמר?
07 מרץ 2018, 19:03
שמואל1 כתב:"גם אם הייתי שומע, לא הייתי מציין בדו"ח"felix_r כתב:שמואל1 כתב:השופט גילי כהן הורחק ל 6 שבועות בעקבות הראיון לערוץ הספורט לאחר אירועי חצי הגמר.
תזכיר לי מה הוא אמר?
גילי כהן על תקרית ספאחיה: "כולם מקללים, שלם עם ההחלטה"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 67852.html