קובי כתב:הייתי במשחק, נקודות מהבטן בקצרה:
1) ירושלים פשוט קבוצה רעה ורעועה. לא מזכירה את הקבוצה של שנה שעברה. פשוט שבורה.
2) קו הגארדים של מכבי פשוט שומר בצורה נוראית, בדגש על ג'קסון. אוחיון החלש עבר אותו מתי שרק רצה. קול שומר טוב? אולי בפוטנציה. בפועל, שמירה רעה מאוד.
3) פייר ג'קסון - היה פשוט בושה וחרפה. חירב את המשחק בכל דקה שהיה שותף על הפרקט בהתקפה ובהגנה.
4) ספאחיה - משהו נראה לא מחובר. אין קשר עם השחקנים. נראה שלא חי את המשחק, לא מגיב. כששחקנים יורדים הוא מתרחק - לא כיפים ולא כיפכופים, וזה כבר קורה לאורך תקופה לא קצרה. פרשנות מצוצה מהאצבע, נכון - זה מה שאני ראיתי.
5) נוריס קול - לקח את המשחק עליו, אבל משהו שקשה לבנות עליו - שיחק באופן ממש לא אחראי. הוא לא רכז בשום צורה.
6) נקודת האור (בהתקפה) - מייקל רול. קבלת החלטות מצויינת. טיוס גם היה בסדר וגם בולדן, בדקות ששיחק, היה משאבת ריבאונד עצבנית (לדעתי לקח איזה 7 ריבאונדים ברבע 1).
בגדול - משחק סופר מעצבן.
אופי? עופי! ירושלים פשוט פריכה - צר לי, אבל אני מתקשה לתת פה קרדיט לקבוצה.
כמה נקודות מעניינות , תגובתי:
1. קבוצה מזעזעזעת , ועשתה לנו בית ספר 30 דקות, הם הפסידו את המשחק אתמול , לא אנחנו ניצחנו.
2. אין לנו שומרים בקו האחורי , קול עושה בעיקר פוזות , ג'קסון בכלל לא שומר , ויותר מזיק לקבוצה מאשר מועיל בהגנה , ג'ונדי מתאמץ נורא , אבל לא באמת עוצר שחקנים , קצת מציק , על ול כולם קולעים (למעט הרבע הרביעי).
3. פייר ג'קסון לא היה צריך בכלל לשחק אמש , אם הוא חולה , אז בוודאי שלא , חבל לי על זוסמן שבשביל הגמד המקפץ הזה מיובש.
4. לא צריך להיות מומחה לשפת גוף בשביל לראות את זה , לדעתי מתחת לפני הקרקע יש טינה גדולה בין השחקנים למאמן , זה יתפוצץ בדיוק ברגע הלא נכון , ספחיה צורח על שחקנים , לא מדבר איתם , וכנראה יש סיבה טובה למרות שלל תארים שהוא לא מחזיק מעמד במועדונים.
5. לא סובל אותו , גארד אקפלוסיבי שחיי מבלאגן וזריקות (לא קליעות) מחצי פינה , לא רכז , לא חכם , לא בדיוק שומר , לא יודע למסור , לא מעוניין למסור , לא קורא מצבים ובעיקר מאבד את הראש בדקות האחרונות , לדעתי ראינו אמש את הגארדים הכי מאותגרים איי קיו , בליגה (אוחיון,לוקאס,דייבון,ג'קסון וקול)
6. אני מאד אוהב אותו ולמרות שהוא חרא בהגנה , לפחות מפעיל אחרים ויודע לתקוע את הנקודות שצריך , לדעתי לצד רכז עם פריים נורמאלי , שמנהל את הקבוצה , הוא יוכל להשתחרר יותר מניהול המשחק (מה שהוא עושה כי ספחיה ממש לא סומך על יכולת ניהול המשחק של הקופיפים) , ושחקן בעמדה 3 שאשכרה שומר (תומאס והגנה זה משהוא לא רציונאלי) , הוא יוכל לתת לנו הרבה , והקליעה שלו פשוט יפהפיה.