המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:אני ביציע
קניתי ב 170 מחיר סביר יחסית
Rampel כתב:ולפי הדובר של מכבי, ספאחיה לא ביקש חיזוק ואין שום שיקול כלכלי באי התחזקות בחלון האחרון..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
felix_r כתב:Rampel כתב:ולפי הדובר של מכבי, ספאחיה לא ביקש חיזוק ואין שום שיקול כלכלי באי התחזקות בחלון האחרון..
נראה לך שבמשחק כזה גורלי הם היו באים בלי שני הסנטרים שלהם רק בשביל שטויות כאלה?
יציעJack55 כתב:אני ב4
אתם אולם או יציע ?
למה הגביע יותר חשוב לך מהאליפות?my man כתב:2 דברים ששברו אותי בקבוצה השנה..
1- אי הבאת חיזוק כשגם ככה התקציב ירד באופן דרסטי בבנייה(או- שוב ההנהלה מפילה אותנו מטה מטה)
2- הגביע(או- התואר היחיד בארץ שבאמת חשוב לי)
הוריד לי את החשק לצפות בהם..
Rampel כתב:למה הגביע יותר חשוב לך מהאליפות?my man כתב:2 דברים ששברו אותי בקבוצה השנה..
1- אי הבאת חיזוק כשגם ככה התקציב ירד באופן דרסטי בבנייה(או- שוב ההנהלה מפילה אותנו מטה מטה)
הכל חל גם על הגביעmy man כתב:Rampel כתב:למה הגביע יותר חשוב לך מהאליפות?my man כתב:2 דברים ששברו אותי בקבוצה השנה..
השיטה/החוקים/המנהלת/כל התשובות נכונות
Holiday_Armadillo כתב:הכל חל גם על הגביעmy man כתב:Rampel כתב:למה הגביע יותר חשוב לך מהאליפות?my man כתב:2 דברים ששברו אותי בקבוצה השנה..
שיטת גביע?my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכל חל גם על הגביעmy man כתב:Rampel כתב:למה הגביע יותר חשוב לך מהאליפות?my man כתב:2 דברים ששברו אותי בקבוצה השנה..
השיטה והמנהלת לא..
Holiday_Armadillo כתב:שיטת גביע?my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכל חל גם על הגביעmy man כתב:Rampel כתב:למה הגביע יותר חשוב לך מהאליפות?
השיטה והמנהלת לא..
זה עדיין אותה שיטהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שיטת גביע?my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכל חל גם על הגביעmy man כתב:השיטה/החוקים/המנהלת/כל התשובות נכונות
השיטה והמנהלת לא..
כן רק שבגביע זה המקובל..
Holiday_Armadillo כתב:זה עדיין אותה שיטהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שיטת גביע?my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הכל חל גם על הגביע
השיטה והמנהלת לא..
כן רק שבגביע זה המקובל..
אני רציניתmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה עדיין אותה שיטהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שיטת גביע?my man כתב:השיטה והמנהלת לא..
כן רק שבגביע זה המקובל..
אני לא מצליח להבין אם את רצינית..
הבעיה היא לא השיטה אלא למה הביאו אותה..
בגביע כך מקובל וכך נהוג בכל העולם..
באליפות השיטה נועדה רק ואך ורק לקחת אליפות ממכבי..ובנוסף מה שאמרתי לגבי הסיבובים האין סופיים..
Holiday_Armadillo כתב:אני רציניתmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה עדיין אותה שיטהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שיטת גביע?
כן רק שבגביע זה המקובל..
באליפות השיטה נועדה רק ואך ורק לקחת אליפות ממכבי..ובנוסף מה שאמרתי לגבי הסיבובים האין סופיים..
כן, אני יודעת שליגה לא אמורה להתנהל בשיטת גביע אבל השיטה היא אותה שיטה
אם יש משהו מעבר לזה אז להגיד ''שיטה'' לא מספיק
אזהרה אחרונהmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני רציניתmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה עדיין אותה שיטהmy man כתב:כן רק שבגביע זה המקובל..
כן, אני יודעת שליגה לא אמורה להתנהל בשיטת גביע אבל השיטה היא אותה שיטה
אם יש משהו מעבר לזה אז להגיד ''שיטה'' לא מספיק
סבבה הבנתי..אשתדל לפרט יותר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: docariel ו־15 אורחים