פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ארט פרחובסקי חתם במכבי תל אביב

25 מרץ 2018, 13:20

מכבי תל אביב שוקלת לשחרר את ארט פרחוסקי
האפשרות הסבירה של הדחה מהיורוליג הובילה את הצהובים לשקול את שחרורו של אחד הזרים, שמו של הסנטר עלה בשל אי התאמתו לליגה הישראלית. ממכבי ת"א נמסר: "הנושא מעולם לא עלה לדיון"
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 46,00.html

אמיתי?

25 מרץ 2018, 15:26

זה גם הגיוני , למרות שפרחובסקי היה מהזרים היותר יעילים שלנו. אישית אני הייתי משתחרר מג'קסון או קול

25 מרץ 2018, 16:22

ankram כתב:זה גם הגיוני , למרות שפרחובסקי היה מהזרים היותר יעילים שלנו. אישית אני הייתי משתחרר מג'קסון או קול

קול צריך להישאר כי בליגה הוא קילר וסקורר ענק .
אני לא אומר שג'קסון לא סקורר שלא תבין אותי לא נכון, אבל המחויבות שלו פשוט נוראית, לא בא לו להיות פה וזה צריך להיות הוא לדעתי

25 מרץ 2018, 16:48

עשית מקול מינימום דה קולו. קצת פרופורציות

25 מרץ 2018, 16:49

er79 כתב:עשית מקול מינימום דה קולו. קצת פרופורציות

הוא יכול לעשות הכל בליגה, אף אחד פה לא יכול לשמור אותו וכל משחק הוא יכול לשים 15+ נק' .
רק צריך להיזהר יותר עם האיבודים שלו .

25 מרץ 2018, 21:22

Jack55 כתב:

הוא יכול לעשות הכל בליגה, אף אחד פה לא יכול לשמור אותו וכל משחק הוא יכול לשים 15+ נק' .

בלתי נסבל לראות את נוריס קול יותר. לא מסוגל לראות יותר את הזריקות המטומטמות שלו מחצי מרחק ומהשלוש על הפנים של שחקן, למרות שהוא יכול לחדור עד הסל כמעט על כל שומר ביבשת בגלל האתלטיות והמהירות שלו

25 מרץ 2018, 21:55

Weems13 כתב:
Jack55 כתב:

בלתי נסבל לראות את נוריס קול יותר. לא מסוגל לראות יותר את הזריקות המטומטמות שלו מחצי מרחק ומהשלוש על הפנים של שחקן, למרות שהוא יכול לחדור עד הסל כמעט על כל שומר ביבשת בגלל האתלטיות והמהירות שלו

נכון.
פרסם תגובה