25 מרץ 2018, 23:00
ankram כתב:Weems13 כתב:לא ברור לי למה במשחק כזה זוסמן לא מקבל 25 דקות ומעלה. בכלל, עכשיו שנגמרה עונת היורוליג ואנחנו נכנסים לגארבג טיים עד יוני, הוא צריך לחזור לראות פרקט והרבה כמו בתחילת העונה.
כי יש לך מאמן אדיוט!!
רואה את טיוס ובולדן מעופפים ואת קול מחרב ולא מתאמץ בשיט והוא מחכה לדו ספרתי לחובתינו כדי לעשות חילופים.
מה היה רע במשעור בסיטואציות מסויימות? האיש הזה לא מסוגל לנהל רוטציה מינימלית בעונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
25 מרץ 2018, 23:02
felix_r כתב:ankram כתב:Weems13 כתב:לא ברור לי למה במשחק כזה זוסמן לא מקבל 25 דקות ומעלה. בכלל, עכשיו שנגמרה עונת היורוליג ואנחנו נכנסים לגארבג טיים עד יוני, הוא צריך לחזור לראות פרקט והרבה כמו בתחילת העונה.
כי יש לך מאמן אדיוט!!
רואה את טיוס ובולדן מעופפים ואת קול מחרב ולא מתאמץ בשיט והוא מחכה לדו ספרתי לחובתינו כדי לעשות חילופים.
מה היה רע במשעור בסיטואציות מסויימות? האיש הזה לא מסוגל לנהל רוטציה מינימלית בעונה.
לא אמרו שגודס מנהל את כל החילופים?
25 מרץ 2018, 23:02
25 מרץ 2018, 23:03
ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:Weems13 כתב:לא ברור לי למה במשחק כזה זוסמן לא מקבל 25 דקות ומעלה. בכלל, עכשיו שנגמרה עונת היורוליג ואנחנו נכנסים לגארבג טיים עד יוני, הוא צריך לחזור לראות פרקט והרבה כמו בתחילת העונה.
כי יש לך מאמן אדיוט!!
זה עוד משהו לא מובן לי. איזה מאמן נותן לעוזר שלו לנהל את החילופים?
25 מרץ 2018, 23:15
מה אגדה אורבנית? רואים בעיניים שגודס מכניס איזה שחקנים שהוא רוצה וספאחיה בכלל לא מסתכל/מודעשמואל1 כתב:ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:Weems13 כתב:לא ברור לי למה במשחק כזה זוסמן לא מקבל 25 דקות ומעלה. בכלל, עכשיו שנגמרה עונת היורוליג ואנחנו נכנסים לגארבג טיים עד יוני, הוא צריך לחזור לראות פרקט והרבה כמו בתחילת העונה.
כי יש לך מאמן אדיוט!!
זה עוד משהו לא מובן לי. איזה מאמן נותן לעוזר שלו לנהל את החילופים?
לדעתי זו אגדה אורבנית.
26 מרץ 2018, 07:02