המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:כן אבל אם לא רוצים להשאיר את המובילים והם לא מספקים את הסחורה ? כמו קול וגקסון ? אז אתה משאיר את הבסיס ולידם מביא שחקנים מובילים
אולי בראייתם קיין שחקן מובילHoliday_Armadillo כתב:אם יש משהו שהעונות האחרונות לימדו אותנו זה שהדרך הנכונה לבנות קבוצה זה להתחיל קודם מהשחקנים המשלימים ואז להתחיל להחתים שחקנים מובילים
גל גל כתב:בסדר אבל זה מה יש , כרגע השחקנים המשלימים נראים יותר טוב מאיך שמובילים נראים , אין כבר מה להסתכל אחורה וצריך להסתכל קדימה , כרגע אני רואה שחקנים משלימים שהם טובים
אלה שאמורים להוביל ? ככה ככה
MTA2311 כתב:אם רול נשאר אני גמרתי עם הקבוצה הזאת
my man כתב:גל גל כתב:בסדר אבל זה מה יש , כרגע השחקנים המשלימים נראים יותר טוב מאיך שמובילים נראים , אין כבר מה להסתכל אחורה וצריך להסתכל קדימה , כרגע אני רואה שחקנים משלימים שהם טובים
שחקנים משלימים יש כמו זבל בשבוע של הניקיונות לפסח..
חלילה אם תתקע בלי משלים תוכל להביא אחד אחר..שחקנים איכותיים דורשים השקעה כספית קודם כל..תשקיע קודם כל בזה ובשאריות השכר תביא משלימים..
כמו רול יש לא מעט..
קיין טוב רק בגלל הואקום שנוצר בעמדות הגארד..
גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:בסדר אבל זה מה יש , כרגע השחקנים המשלימים נראים יותר טוב מאיך שמובילים נראים , אין כבר מה להסתכל אחורה וצריך להסתכל קדימה , כרגע אני רואה שחקנים משלימים שהם טובים
שחקנים משלימים יש כמו זבל בשבוע של הניקיונות לפסח..
חלילה אם תתקע בלי משלים תוכל להביא אחד אחר..שחקנים איכותיים דורשים השקעה כספית קודם כל..תשקיע קודם כל בזה ובשאריות השכר תביא משלימים..
כמו רול יש לא מעט..
קיין טוב רק בגלל הואקום שנוצר בעמדות הגארד..
אז מה שאתה אומר צריך להעיף את כל הקבוצה שוב ואז לבנות בהתחלה משחקנים מובילים ?
כרגע זה מה יש המובילים חרא המשלימים הם משלימים טובים ומתאימים אז משאירים אותם ומחליפים את המובילים לא מבין מה הבעיה פה
איזה שארית שכר ? קיין מקבל 270 אלף דולר ורול 500$
Holiday_Armadillo כתב:מה האפסייד של רול בדיוק?
Holiday_Armadillo כתב:להגיד על רול שהוא לא עושה טעויות זה לא לשים לב למשחק שלו
אולי אפילו לחשוב שהוא יותר אחראי רק כי הוא שחקן לבן
יש מצב שהיו לו הכי הרבה טעויות לא מחוייבות של טיפשות נטו מכל השחקנים
לא יודעת אם לחשוב שהוא לא יודע על מה הוא מדבר עוזר לכם לישון בלילה שאתם דבקים בזה ככהRampel כתב:שחקנים של מאמן, כל העונה בולט הקרדיט שספאחיה (והצוות המקצועי בכלל) נותן להם.
אני חושב שרול לא מתאים גם מהספסל. הוא לא באמת סווינגמן, בכלל הוא משחק כמו רכז בינוני שההגנה ממנו והלאה. אם הוא היה עושה הגנה, מילא, אבל הוא פשוט לא מתאים. יהיה עצוב לראות אותו גם עונה הבאה.
מצד שני, שווה לזכור שני דברים:
1. אנחנו מדברים על One ועל פיק שרק הוא יודע לאילו קולות הוא מקשיב..
2. דברים כאלו יהיו יותר רלוונטיים ואמינים לקראת סוף העונה.
מעל הכל, רול לא מצדיק חצי מיליון דולר בעונה. אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל לאור זה שלספאחיה יש חיבה לשחקנים אפורים בכלל ולרול בפרט, אני מקווה שההנהלה עוד תראה את זה.
בקיצור, לא איבדתי תקווה ואני מקווה שרול לא ישאר פה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:דווקא רול?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים