איך זה עולה בכלל אחרי משחק טוב של ג'ונדי?! סיים עם 23 נקודות מדד אתמול.. יחד עם זוס וקולשוב, לדעתי בקו האחורי יש מספיק ישראלים.שמואל1 כתב:מכבי ת"א שוקלת לצרף את יפתח זיו בעונה הבאה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איך זה עולה בכלל אחרי משחק טוב של ג'ונדי?! סיים עם 23 נקודות מדד אתמול.. יחד עם זוס וקולשוב, לדעתי בקו האחורי יש מספיק ישראלים.שמואל1 כתב:מכבי ת"א שוקלת לצרף את יפתח זיו בעונה הבאה.
Rampel כתב:ויפתח זיו זה רכז טוב?!
גל גל כתב:Rampel כתב:ויפתח זיו זה רכז טוב?!
התכוונתי זר ודיבה זיו וקיין כגיבוי
בנוסף לעוד מוביל כדור בעמדה 3
ולמה צריך 3 וחצי רכזים בקבוצה?! מסכים איתך שקיין יכול להיות מחליף ב-1 במידת הצורך (מול דה קולו למשל), אבל מה זיו קשור?! ממש לא צריך אותו במכבי.גל גל כתב:Rampel כתב:ויפתח זיו זה רכז טוב?!
התכוונתי זר ודיבה זיו וקיין כגיבוי
בנוסף לעוד מוביל כדור בעמדה 3
אז אתה משאיר את העמדה 2 הכי חלשה ביורוליג לעוד עונה והתחליף לג'קסון/קול הוא יפתח זיו?! עכשיו זה אפילו לא רמת יורוקאפ.גל גל כתב:אמור להיראות ככה לפי דעתי
זר,זיו
רול,קיין, דיבה
זר, קולשוב
אני לא אמרתי שזה מה שצריך אני אמרתי שזה נראלי מה מכבי חושבים שצריך
Rampel כתב:שחקנים של מאמן, כל העונה בולט הקרדיט שספאחיה (והצוות המקצועי בכלל) נותן להם.
אני חושב שרול לא מתאים גם מהספסל. הוא לא באמת סווינגמן, בכלל הוא משחק כמו רכז בינוני שההגנה ממנו והלאה. אם הוא היה עושה הגנה, מילא, אבל הוא פשוט לא מתאים. יהיה עצוב לראות אותו גם עונה הבאה.
מצד שני, שווה לזכור שני דברים:
1. אנחנו מדברים על One ועל פיק שרק הוא יודע לאילו קולות הוא מקשיב..
2. דברים כאלו יהיו יותר רלוונטיים ואמינים לקראת סוף העונה.
מעל הכל, רול לא מצדיק חצי מיליון דולר בעונה. אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל לאור זה שלספאחיה יש חיבה לשחקנים אפורים בכלל ולרול בפרט, אני מקווה שההנהלה עוד תראה את זה.
בקיצור, לא איבדתי תקווה ואני מקווה שרול לא ישאר פה.
Rampel כתב:אז אתה משאיר את העמדה 2 הכי חלשה ביורוליג לעוד עונה והתחליף לג'קסון/קול הוא יפתח זיו?! עכשיו זה אפילו לא רמת יורוקאפ.גל גל כתב:אמור להיראות ככה לפי דעתי
זר,זיו
רול,קיין, דיבה
זר, קולשוב
אני לא אמרתי שזה מה שצריך אני אמרתי שזה נראלי מה מכבי חושבים שצריך
שמואל1 כתב:מכבי ת"א שוקלת לצרף את יפתח זיו בעונה הבאה.
ShiriV כתב:לא לא לא... זה או רול, או קיין. עם עדיפות ברורה לקיין. לא ביחד. לא.
toja27 כתב:ShiriV כתב:לא לא לא... זה או רול, או קיין. עם עדיפות ברורה לקיין. לא ביחד. לא.
עוד לא ברור לגמרי מה המשכורת המדוייקת של רול, 250 או 500. היו ידיעות סותרות בנושא. הניחוש שלי הוא ש250 אם לוקחים בחשבון שזה שחקן די עלום שם לפני שהגיע למכבי.
עריכה: התכוונתי לענות להודעה אחת מלמעלה.
Jack55 כתב:toja27 כתב:ShiriV כתב:לא לא לא... זה או רול, או קיין. עם עדיפות ברורה לקיין. לא ביחד. לא.
עוד לא ברור לגמרי מה המשכורת המדוייקת של רול, 250 או 500. היו ידיעות סותרות בנושא. הניחוש שלי הוא ש250 אם לוקחים בחשבון שזה שחקן די עלום שם לפני שהגיע למכבי.
רשום בכתבה של וואן שהוא עומד על 500
toja27 כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:ShiriV כתב:לא לא לא... זה או רול, או קיין. עם עדיפות ברורה לקיין. לא ביחד. לא.
אם אני זוכר נכון היה רשום לפני כן שהוא מרוויח כ 250 לעונה ואופציה לעונה נוספת או משהו כזה. בכל אופן 500 נראה לי כסכום פחות הגיוני כשמסתכלים על הדברים וראינו כבר שהיו טעויות בנושא בעבר .
חוזהו בנוסח 1+1 תמורת מיליון דולר, בחלוקה שווה של 500,000 דולר לעונה. לצהובים אופציה לצאת מהחוזה תמורת פיצויים, אבל הם צפויים לוותר על אפשרות זו.
Jack55 כתב:toja27 כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:ShiriV כתב:לא לא לא... זה או רול, או קיין. עם עדיפות ברורה לקיין. לא ביחד. לא.
אם אני זוכר נכון היה רשום לפני כן שהוא מרוויח כ 250 לעונה ואופציה לעונה נוספת או משהו כזה. בכל אופן 500 נראה לי כסכום פחות הגיוני כשמסתכלים על הדברים וראינו כבר שהיו טעויות בנושא בעבר .חוזהו בנוסח 1+1 תמורת מיליון דולר, בחלוקה שווה של 500,000 דולר לעונה. לצהובים אופציה לצאת מהחוזה תמורת פיצויים, אבל הם צפויים לוותר על אפשרות זו.
הכוונה ל500 אלף לשתי העונות (250 אלף לעונה) ?
toja27 כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:עוד לא ברור לגמרי מה המשכורת המדוייקת של רול, 250 או 500. היו ידיעות סותרות בנושא. הניחוש שלי הוא ש250 אם לוקחים בחשבון שזה שחקן די עלום שם לפני שהגיע למכבי.
אם אני זוכר נכון היה רשום לפני כן שהוא מרוויח כ 250 לעונה ואופציה לעונה נוספת או משהו כזה. בכל אופן 500 נראה לי כסכום פחות הגיוני כשמסתכלים על הדברים וראינו כבר שהיו טעויות בנושא בעבר .חוזהו בנוסח 1+1 תמורת מיליון דולר, בחלוקה שווה של 500,000 דולר לעונה. לצהובים אופציה לצאת מהחוזה תמורת פיצויים, אבל הם צפויים לוותר על אפשרות זו.
הכוונה ל500 אלף לשתי העונות (250 אלף לעונה) ?
כאן הכוונה בבירור 500 אלף דולר לעונה. אני אומר שזוכר שראיתי בתחילת העונה באחד האתרים שנטען שהוא מרוויח 250 לעונה. אולי אני טועה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־10 אורחים