המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:רול מרוויח חצי מיליון נטו לעונה עפ"י כל הפרסומים האחרונים בנוגע למשכורתו (כולל מספר דיווחים שהיו לאחר חתימתו), וכבר דובר על כך פה מספר פעמים.
מקאדו 3 כתב:מה עם מקריי ? איך הוא משחק והאם באמת פיספסנו פה משהו טוב ?
גל גל כתב:דרך אגב מישהו זוכר את Darius Miller מבאמברג ? מה קורה איתו היום ? משחק ב NBA ?
Jack55 כתב:גם הווארד סנט רוס מדרושפאקה יכול להיות שם לא רע, שומר מצוין ואתלטי מאוד
Jack55 כתב:גם הווארד סנט רוס מדרושפאקה יכול להיות שם לא רע, שומר מצוין ואתלטי מאוד
גל גל כתב:Jack55 כתב:גם הווארד סנט רוס מדרושפאקה יכול להיות שם לא רע, שומר מצוין ואתלטי מאוד
מכבי צריכים אולי להביא מישהו שיתרום יותר בהתקפה
Jack55 כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:גם הווארד סנט רוס מדרושפאקה יכול להיות שם לא רע, שומר מצוין ואתלטי מאוד
הוא לא הסקורר הכי גדול שיש אבל הוא גם לא נגר מסריח, הוא כן יכול לתרום בהתקפה (העמיד ממוצעים סבירים ביורוקאפ)
סתם דוגמה הוא ותומאס בעמדה 3 - תומאס בתפקיד הסקורר והווארד בתפקיד השחקן ההגנתי מהספסל .
מועמד שלדעתי לפחות יכול להיות מעניין
er79 כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:גם הווארד סנט רוס מדרושפאקה יכול להיות שם לא רע, שומר מצוין ואתלטי מאוד
הוא לא הסקורר הכי גדול שיש אבל הוא גם לא נגר מסריח, הוא כן יכול לתרום בהתקפה (העמיד ממוצעים סבירים ביורוקאפ)
סתם דוגמה הוא ותומאס בעמדה 3 - תומאס בתפקיד הסקורר והווארד בתפקיד השחקן ההגנתי מהספסל .
תומאס לא סקורר מי יודע מה. אני הייתי מנסה להעמיד עמדה 3 של שחקן מוכח הגנתית ויעיל גם התקפית כמו האניקאט (לא ברור לי מה משך החוזה שלו) ושם לידו את קולשוב שיש לו גם יד טובה. את הסקורר הייתי שם בעמדות אחרות. תומאס שחקן בינוני.
Jack55 כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:גם הווארד סנט רוס מדרושפאקה יכול להיות שם לא רע, שומר מצוין ואתלטי מאוד
תומאס לא סקורר מי יודע מה. אני הייתי מנסה להעמיד עמדה 3 של שחקן מוכח הגנתית ויעיל גם התקפית כמו האניקאט (לא ברור לי מה משך החוזה שלו) ושם לידו את קולשוב שיש לו גם יד טובה. את הסקורר הייתי שם בעמדות אחרות. תומאס שחקן בינוני.
ברור שהסקוררים הבולטים שלך צריכים לבוא מעמדות 1-2, אבל אם יש לך את תומאס שכן יכול לשים 10 נק' + כל משחק יורוליג אז למה לא להשאיר אותו כשחקן שתורם התקפית בעמדה 3 ולצוות לו עוד שחקן מוכח הגנתית (אבל שגם לא מוגבל התקפית), וגם אפשר להכניס את קולשוב במקום משעור לעמדה הזאת .
זה גם חשוב שתהייה המשכיות ואם אתה מביא שתי סקוררים טובים בעמדה 1-2 ועוד שחקן שיכול לתרום נקודות בעמדה 3 אז לדעתי להשאיר את תומאס זאת אופציה שצריך לשקול אותה .
er79 כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:
ברור שהסקוררים הבולטים שלך צריכים לבוא מעמדות 1-2, אבל אם יש לך את תומאס שכן יכול לשים 10 נק' + כל משחק יורוליג אז למה לא להשאיר אותו כשחקן שתורם התקפית בעמדה 3 ולצוות לו עוד שחקן מוכח הגנתית (אבל שגם לא מוגבל התקפית), וגם אפשר להכניס את קולשוב במקום משעור לעמדה הזאת .
זה גם חשוב שתהייה המשכיות ואם אתה מביא שתי סקוררים טובים בעמדה 1-2 ועוד שחקן שיכול לתרום נקודות בעמדה 3 אז לדעתי להשאיר את תומאס זאת אופציה שצריך לשקול אותה .
למה? כי תומאס לא יציב ולבטח שלא נותן לך 10+ בממוצע למשחק.
שועל כתב:תומאס הוא אולי השחקן הראשון שאני מעיף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים