המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בולדן, קיין, תומאס, קול, ארט.BIG sofo כתב:האם יש מישהו מהזרים שלדעתכם צריך להישאר?
לדעתי רק בולדן.
שמואל1 כתב:בולדן, קיין, תומאס, קול, ארט.BIG sofo כתב:האם יש מישהו מהזרים שלדעתכם צריך להישאר?
לדעתי רק בולדן.
שמואל1 כתב:בולדן, קיין, תומאס, קול, ארט.BIG sofo כתב:האם יש מישהו מהזרים שלדעתכם צריך להישאר?
לדעתי רק בולדן.
לדעתי רק בולדן.
כן. רוצה לראות המשכיות.BIG sofo כתב:שמואל1 כתב:בולדן, קיין, תומאס, קול, ארט.BIG sofo כתב:האם יש מישהו מהזרים שלדעתכם צריך להישאר?
לדעתי רק בולדן.
אתה באמת בדעה של להשאיר את 5 הזרים האלה?!
שמואל1 כתב:כן. רוצה לראות המשכיות.BIG sofo כתב:שמואל1 כתב:בולדן, קיין, תומאס, קול, ארט.BIG sofo כתב:האם יש מישהו מהזרים שלדעתכם צריך להישאר?
לדעתי רק בולדן.
צריך לחזק את השלד הזה במקומות הנכונים.ShiriV כתב:שמואל1 כתב:כן. רוצה לראות המשכיות.BIG sofo כתב:שמואל1 כתב:בולדן, קיין, תומאס, קול, ארט.BIG sofo כתב:האם יש מישהו מהזרים שלדעתכם צריך להישאר?
לדעתי רק בולדן.
לא חייבים המשכיות בכח, במיוחד עם סגל כל כך בינוני שלא שומר.
אני מוכנה להמר על כל מה שיש לי בחיים שאם מכבי משאירה את הזרים האלה, במיוחד כשספאחיה המאמן, עוד עונה תיזרק לפח בדיוק בשלב הזה.
איתי-שגב כתב:אנשים יתעסקו בהעפת שחקנים ואנשי מקצוע כאילו שזה בכלל שווה משהו
נכון, אבל סיבוב שני מזעזע של מכבי. ביזיון שלא ניסו לחזק את הסגל בשום שלב.my man כתב:העונה היתה תחרותית עד סוף מרץ..זה כבר התקדמות מסיומי עונה בדצמבר..
איתי-שגב כתב:אנשים יתעסקו בהעפת שחקנים ואנשי מקצוע כאילו שזה בכלל שווה משהו
כבר לא אכפת לי. שיקחו את הזמן. הביאו אותי למצב שאני חוגג מרגעים כאלה. לא מגיע להם הצלחהShiriV כתב:איתי-שגב כתב:אנשים יתעסקו בהעפת שחקנים ואנשי מקצוע כאילו שזה בכלל שווה משהו
אתה רומז שצריכים להתחיל מהעפת הקודקודים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־29 אורחים