סיכום עונה - מכבי תל אביב הודחה מהיורוליג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סיכום עונה - מכבי תל אביב הודחה מהיורוליג

הודעהעל ידי סומבץ » 01 אפריל 2018, 00:49

החציל האצטקי כתב:
jay כתב:הרועי כהן הזה בדיחה:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 55&lang=he

ג'קסון 1 איב' למשחק..

רול שחקן הגנה טוב..

כהן הציג יכולת משופרת לאומת הקדנציה הקודמת..

..מרגיש ששפכו לי חומצה לתוך העיניים

הוא די טומטום...

נראה לי שאפילו חלק מהמשתמשים פה בפורום עושים עבודה עיתונאית יותר רצינית מהמתחזים האלה שבערוצי הספורט.
אגב נדמה לי שמאז שהאיש הזה מסקר את מכבי המצב החל להידרדר. לא שאני רואה קשר ישיר של סיבה ותוצאה כמובן, אך לפחות מבחינה סמלית אפשר לקשר את זה: זו התקופה שבה ספאחיה איבד שליטה במה שנוגע לכדורסל שמציגה הקבוצה, כשדעתו בזמנים אלה נתונה יותר מדי להסחות דעת של גורמים עלובים כלשהם (אנשי תקשורת, שופטים, אוהדי יריב, לא משנה...)
סומבץ

הודעהעל ידי Mmm » 01 אפריל 2018, 12:15

לפי המון פרשנים אין סיכוי שנצליח להגיע לטופ8 בפורמט הנוכחי של היורוליג בגלל התקציב הנמוך וכו...מה דעתכם?
אני חושב שאם כל השנה הזאת אני רואה אותנו דומים לגלגריס שנה שעברה דיגדגה את הטופ 8 והיום עשתה קפיצת מדרגה גדולה...האם יתכן שנהיה כמוהם?כזכור התקציב שלהם קטן פי 3 או יותר ממכבי...
ואגב יש סיכוי כל שהוא שנראה את בלאט שנה הבאה....?
Mmm

הודעהעל ידי Rampel » 01 אפריל 2018, 12:19

Mmm כתב:לפי המון פרשנים אין סיכוי שנצליח להגיע לטופ8 בפורמט הנוכחי של היורוליג בגלל התקציב הנמוך וכו...מה דעתכם?
אני חושב שאם כל השנה הזאת אני רואה אותנו דומים לגלגריס שנה שעברה דיגדגה את הטופ 8 והיום עשתה קפיצת מדרגה גדולה...האם יתכן שנהיה כמוהם?כזכור התקציב שלהם קטן פי 3 או יותר ממכבי...
לא ולא.

בלאט פשוט לא רוצה להיות פה והצהיר שהמטרה שלו בקיץ הזה היא ה-NBA. ברצינות, אתה חייב להפסיק לדבר על בלאט.

להביא את ז'לגיריס כמודל זה בעייתי, כי הם מתבססים על שחקנים מקומיים מוכשרים, מה שאצלנו אין ותודה לחוק הרוסי שקידם את השחקן המקומי בצורה כל כך טובה..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Mmm » 01 אפריל 2018, 12:22

בלאט עצמו אמר בראיון לפני יומים שאם לא יצליח להיות מאמן בנבא יחזור לארופה...
Mmm

הודעהעל ידי Rampel » 01 אפריל 2018, 13:26

צודק, אם בלאט ישאר באירופה אין ספק שהוא יגיע למכבי - שישלמו עליו את מלוא מצבור המיסים שלו. אז מה שאם הם יחכו שנה הם יחסכו את כל זה. ובכלל, הדרך הטובה ביותר להתחיל שנה בלי חובות היא פיצויים למאמן מפוטר שיעמדו על מינימום 750 אלף דולר.. מאוד ריאלי!

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 01 אפריל 2018, 14:58

Rampel כתב:צודק, אם בלאט ישאר באירופה אין ספק שהוא יגיע למכבי - שישלמו עליו את מלוא מצבור המיסים שלו. אז מה שאם הם יחכו שנה הם יחסכו את כל זה. ובכלל, הדרך הטובה ביותר להתחיל שנה בלי חובות היא פיצויים למאמן מפוטר שיעמדו על מינימום 750 אלף דולר.. מאוד ריאלי!

דווקא באותו הראיון בלאט אמר שקיבל ממכבי הצעה נדיבה ומאוד הוגנת, והוא לא בא, כי רצה לשמור לעצמו אופציה לצאת לNBA.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Ran222 » 01 אפריל 2018, 15:09

Mmm כתב:לפי המון פרשנים אין סיכוי שנצליח להגיע לטופ8 בפורמט הנוכחי של היורוליג בגלל התקציב הנמוך וכו...מה דעתכם?

ברור שיש סיכוי לטופ 8 - כשבונים סגל שריאלית נמצא 10-14 באירופה, אז פעם-פעמיים ב10 שנים תגיע לטופ 8.

אותי זה לא מספק.

זה ההבדל ממכבי "הישנה" שהיתה בונה סגל של מקומות 4-8 , ופעם-פעמיים ב10 שנים עושה פיינל פור.
Ran222

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים