30 מרץ 2018, 13:00
תראה לי קבלות שהם לא התערבו באותם דברים שציינת פהjol9 כתב:אני לא ממש מסכים כרמל.
אמנם אנחנו מדברים כאן האם הם חארות או חלאות אדם, וזה לא באמת כזה משנה, אבל צריכים לדייק.
בשנים האחרונות, המעורבות המקצועית שלהם היתה עצומה - בחירת המאמנים, בחירת השחקנים, בחירת רוב הצוות המסייע (סקאוט, כושר,...).
השנה הם השאירו את ההחלטות לספאחיה ולווייצ'יץ', לפחות על פי איך שזה נראה.
זה שהתקציב לא היה בסדר גודל של הטופ 5, לא אומר שהכשלון שלהם הוא מקצועי, כי היה אפשר לעשות עבודה מקצועית טובה יותר, בבחירת הסגל ובניהול שלו.
30 מרץ 2018, 13:05
Holiday_Armadillo כתב:תראה לי קבלות שהם לא התערבו באותם דברים שציינת פהjol9 כתב:אני לא ממש מסכים כרמל.
אמנם אנחנו מדברים כאן האם הם חארות או חלאות אדם, וזה לא באמת כזה משנה, אבל צריכים לדייק.
בשנים האחרונות, המעורבות המקצועית שלהם היתה עצומה - בחירת המאמנים, בחירת השחקנים, בחירת רוב הצוות המסייע (סקאוט, כושר,...).
זה שהתקציב לא היה בסדר גודל של הטופ 5, לא אומר שהכשלון שלהם הוא מקצועי, כי היה אפשר לעשות עבודה מקצועית טובה יותר, בבחירת הסגל ובניהול שלו.
כי על פני השטח שום דבר לא השתנה אז אין לי סיבה להאמין שהם הפסיקו להתערב
30 מרץ 2018, 13:11
לפי מה שנראה (ובלי קשר לזה שהוא לא טוב מספיק), וויצ'יץ' הוא השעיר לעזאזל המושלם בכל הסיפורjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תראה לי קבלות שהם לא התערבו באותם דברים שציינת פהjol9 כתב:אני לא ממש מסכים כרמל.
כי על פני השטח שום דבר לא השתנה אז אין לי סיבה להאמין שהם הפסיקו להתערב
זה נכון. אני מסייג את מה שאני אומר על פי מה שאנחנו שומעים בדיווחים.
על פניו נראה שהם מעורבים פחות. זה לא אומר שזה 100% נכון.
מצד שני, זה שמבחינת התוצאות הדברים לא השתנו, לא אומר שהם לא עשו את השינוי הזה. יכול להיות מאוד (וזה מה שנראה לי)
שהבעיה הגדולה היא האיש המוביל מבחינה מקצועית והוא ווייצ'יץ'. יכול להיות שעם מישהו אחר, זה היה נראה טוב יותר כבר העונה.
30 מרץ 2018, 13:17
30 מרץ 2018, 13:52
גל גל כתב:מה אתם רוצים שוויציץ יעשה עם תקציב שאי אפשר לקנות בו פיסטוקים ?
מכבי שילמו השנה לפחות ל2-3 מאמנים ועוד איזה 6-8 שחקנים כסף וזה רק משנה שעברה
גרעונות מאוד גדולים שפגעו בתקציב משמעותית
30 מרץ 2018, 14:03
31 מרץ 2018, 17:50
01 אפריל 2018, 10:25
Holiday_Armadillo כתב:KICK זה אחד הדברים המביכים ביותר שקרה לאתרי האינטרנט בישראל
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 44,00.html
02 אפריל 2018, 18:58
02 אפריל 2018, 19:19
Holiday_Armadillo כתב:"הכי צבוע שיש": כל הפרטים על האיום הדרמטי של מכבי תל אביב
http://sports.walla.co.il/item/3147349
02 אפריל 2018, 19:20
02 אפריל 2018, 19:29
לא במקרה אירגון האוהדים החליט לקחת חלק במחאה הזאתMTA2311 כתב:או, ספין חדש, איזה כיף.
מצאנו עוד גורם להאשים בבעיות של המועדון.
02 אפריל 2018, 19:32
02 אפריל 2018, 19:38
נגיד את זה לא הבנתי..Holiday_Armadillo כתב:לא במקרה אירגון האוהדים החליט לקחת חלק במחאה הזאתMTA2311 כתב:או, ספין חדש, איזה כיף.
זרקו להם עצם והם עטו עליה
02 אפריל 2018, 19:56
my man כתב:נגיד את זה לא הבנתי..Holiday_Armadillo כתב:לא במקרה אירגון האוהדים החליט לקחת חלק במחאה הזאתMTA2311 כתב:או, ספין חדש, איזה כיף.
זרקו להם עצם והם עטו עליה
מה הם קשורים בכלל?
02 אפריל 2018, 20:02
02 אפריל 2018, 20:05
02 אפריל 2018, 20:18
02 אפריל 2018, 20:30
MTA2311 כתב:למחות נגד הבעיה השנייה ולשתוק לגבי הבעיה הראשונה זו טיפשות.
הנקודה היא שההנהלה מצאה אשם חדש בבעיות שלה, ונעזרת בארגון הבובות שלה בשביל להסיט מעצמה את האש. ארגון האוהדים ש"לא מתעסק בנושאים מקצועיים", החליט פתאום כן להתערב, רק לא במחאה נגד ההנהלה חס וחלילה, אלא כלפי גורם חיצוני, שכמה בזיוני שלא יהיה, לא אשם בשום צורה במה שנהיה מהמועדון הזה.
אפקט ה"wow", זו אותה הרגשה ש"סוף סוף יש פה מישהו שממש מבין אותי"
אפקט ה"wow", זו היכולת להפתיע ולעשות משהו יוצא מהכלל
אפקט ה"wow", זו היכולת הזו לחשוף, את הצד הפגיע והרך שלכם,
אפקט ה"wow", זו היכולת לומר: "אני פוחד"
אפקט ה"wow", זו היכולת להתבונן על החולשה האנושית בסלחנות וחמלה.
אפקט ה"wow", זו היכולת להעביר את הקוראים חוויה וטלטלה רגשית
אפקט ה"wow", זו היכולת להפתיע, לשבור מוסכמות ולהיות אחר
02 אפריל 2018, 20:51