המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Weems13 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:בסיטואציה שנוצרה אין מתאים ממנו.שועל כתב:שמואל1 כתב:מכבי זקוקה לזעזוע. טייריס רייס מחכה לטלפון.
לא עף עליו
יש, מעצם העובדה שיש שחקני כדורסל טובים ממנו.
לא שהוא לא יותר טוב ממה שיש לנו, אבל לא הייתי מצביע דווקא עליו כמושיע
מסכים. ראיתי קצת סרטונים שלו מהליגה הסינית וזה בולט שהוא איבד מהאתלטיות ומצעד הראשון הקטלני שהיה לו. התחיל להעדיף לזרוק לשלוש במקום לחדור.
אז נכון שיהיה את הריגוש אם הוא יחזור, אבל זו תהיה עוד טעות שאחרי חצי שנה אתה תגיד: "עוד פעם מערכת הסקאוטינג העדיפה ללכת על המוכר"
Weems13 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:בסיטואציה שנוצרה אין מתאים ממנו.שועל כתב:שמואל1 כתב:מכבי זקוקה לזעזוע. טייריס רייס מחכה לטלפון.
לא עף עליו
יש, מעצם העובדה שיש שחקני כדורסל טובים ממנו.
לא שהוא לא יותר טוב ממה שיש לנו, אבל לא הייתי מצביע דווקא עליו כמושיע
מסכים. ראיתי קצת סרטונים שלו מהליגה הסינית וזה בולט שהוא איבד מהאתלטיות ומצעד הראשון הקטלני שהיה לו. התחיל להעדיף לזרוק לשלוש במקום לחדור.
אז נכון שיהיה את הריגוש אם הוא יחזור, אבל זו תהיה עוד טעות שאחרי חצי שנה אתה תגיד: "עוד פעם מערכת הסקאוטינג העדיפה ללכת על המוכר"
בדיוק. מי יעז לפגוע במרקם של ניקולה?!הצופה כתב:היה אפשר להביא חיזוק לפני שהחלה ההידרדרות המשמעותית, אבל למה לעשות את זה אם זה יכול לפגוע במרקם?
felix_r כתב:לשנות את הקבוצה כבר אי אשפר. מה שכן אפשר, זה לדרוש שופטים מחו"ל בפיינל-פור
הצופה כתב:היה אפשר להביא חיזוק לפני שהחלה ההידרדרות המשמעותית, אבל למה לעשות את זה אם זה יכול לפגוע במרקם?
מכבי הוציאה הודעה רשמית שלא רוצים חיזוק לא כי אין כסף, אלא כי לא רוצים לפגוע במרקם.er79 כתב:הצופה כתב:היה אפשר להביא חיזוק לפני שהחלה ההידרדרות המשמעותית, אבל למה לעשות את זה אם זה יכול לפגוע במרקם?
מרקם? על איזה מרקם אתה מדבר ריבונו של עולם? נכון שהיה צריך להחתים שחקן מזמן, אהל המרקם היחידי שיש לסגל הזה כרגע זה של גבינה מחוררת מבאישה
felix_r כתב:לשנות את הקבוצה כבר אי אשפר. מה שכן אפשר, זה לדרוש שופטים מחו"ל בפיינל-פור
שועל כתב:לא ברור לי, כולם מדברים פה על חיזוק, אבל מכבי בכלל יכולה לרשום זר נוסף?
שועל כתב:לא ברור לי, כולם מדברים פה על חיזוק, אבל מכבי בכלל יכולה לרשום זר נוסף?
ShiriV כתב:felix_r כתב:לשנות את הקבוצה כבר אי אשפר. מה שכן אפשר, זה לדרוש שופטים מחו"ל בפיינל-פור
אני מזמינה את פוקל, למוניקה והשופטת הגרמנייה
בתגובה ספאחיה יורחק לעשרים משחקים ומכבי תיקנס במיליארד ארבע מאות אלף דולר שייתרמו לחיזוק מעמד השחקן הישראלי?שמואל1 כתב:אוהד הפועל ת"א פרץ למסיבת העיתונאים של מכבי. נבן ספאחיה בתגובה פוצץ את מסיבת העיתונאים ולא שלח שחקן לראיונות של אחרי המשחק.
תגובת השנהShiriV כתב:felix_r כתב:לשנות את הקבוצה כבר אי אשפר. מה שכן אפשר, זה לדרוש שופטים מחו"ל בפיינל-פור
my man כתב:תגובת השנהShiriV כתב:felix_r כתב:לשנות את הקבוצה כבר אי אשפר. מה שכן אפשר, זה לדרוש שופטים מחו"ל בפיינל-פור
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־19 אורחים