03 אפריל 2018, 18:32
חיכיתי שתגיע תגובה כזו ממך.גל גל כתב:אני גם טחנתי פה על וויליאמס גוס
תביא אותו ואת נדוביץ ומבטיח לך שהקבוצה תיראה הרבה יותר טוב ממה שיש כרגע
גם התקפית גם הגנתית
מכבי רוצים לעשות סקאוטינג בארהב ? שיסתכלו על שחקנים שאפשר להביא במחיר יחסית טוב ושהיו מצליחים מאוד במכללות
ברייס גונסון אחד מהם שהוא מפלצת בעמדה 4 ואם אני מכבי אני לוקח את מה שמקבלים מפילי ומביא אותו
כנל גם מרכוס פייג' שיכול להיות בדיוק כמו ווילבקין
אם אני יכול למצוא מישהו כמו וויליאמס גוס אז מכבי לא יכולים ?
הוא יעבור פה מתחת לרדאר של קבוצות עד שמישהי תשים עליו מיליון וחצי ואז מכבי יכולה לשכוח
חציל צודק שמכבי הולכת על בטוח עם שחקנים שכבר היו באירופה
אז למה באמת צריך מחלקת סקואטינג ?
03 אפריל 2018, 18:37
אחדשיודע כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:ankram כתב:אחדשיודע כתב:סטף קרי, "רכז אמיתי"? לא.
אפשר לצאת מהשבלונה ומהקיבעון.
זה ש-X לא מספק את הסחורה, לא אומר שצריך להביא לפה את פאקינג יוביץ'.
כמה סטף קרי אתה מכיר? זאת הדוגמא שלך לצאת מהשבלונה? לציין את אחד מגדולי השחקנים בעולם כדי להוכיח מה? תן לי שם של רכז אמריקאי אחד שאתה רוצה להביא, ובבקשה מבלי להכנס לדיונים על צבע עור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני רוצה את נייג׳ל וויליאמס-גוס.
בוא תגיד מה רע בו.
לא מכיר אותו. במקרה הזה סומך על כושר הניתוח שלך, ועדיין , יש לנו נסיון רע בשנים האחורונות עם שחקנים ששיחקו בליגה הסרבית. שומר? גבוה?
הרגע רצית את יוביץ', לא?
03 אפריל 2018, 18:41
אחדשיודע כתב:ankram כתב:אחדשיודע כתב:ווילבקין.
לא בטוח שהוא רכז, אבל סבבה, לפחות מדובר בשחקן ששיחק כמה שנים באירופה, לא בא לפה ישר מהדי ליג.
זאת בדיוק הנקודה, זאת השבלונה שאני מדבר עליה. הוא לא רכז, כמו שקרי לא רכז.
ויש עוד הרבה שחקנים טובים בסגנון הזה היום.
03 אפריל 2018, 18:45
ankram כתב:אחדשיודע כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:ankram כתב:
כמה סטף קרי אתה מכיר? זאת הדוגמא שלך לצאת מהשבלונה? לציין את אחד מגדולי השחקנים בעולם כדי להוכיח מה? תן לי שם של רכז אמריקאי אחד שאתה רוצה להביא, ובבקשה מבלי להכנס לדיונים על צבע עור.
אני רוצה את נייג׳ל וויליאמס-גוס.
בוא תגיד מה רע בו.
לא מכיר אותו. במקרה הזה סומך על כושר הניתוח שלך, ועדיין , יש לנו נסיון רע בשנים האחורונות עם שחקנים ששיחקו בליגה הסרבית. שומר? גבוה?
הרגע רצית את יוביץ', לא?
לדעתי הוא הוכיח את עצמו גם מחוץ למסגרת הסרבית , בניגוד למשל צירבס, בולדן או הגוס הזה. לפחות ממה שאני ראיתי, וילבקין הוא שם ריאלי שאפשר להביא? כנראה שלא.
03 אפריל 2018, 18:47
03 אפריל 2018, 18:48
ankram כתב:אחדשיודע כתב:ankram כתב:אחדשיודע כתב:ווילבקין.
לא בטוח שהוא רכז, אבל סבבה, לפחות מדובר בשחקן ששיחק כמה שנים באירופה, לא בא לפה ישר מהדי ליג.
אז אנחנו מדברים על שבלונות? תן לי שבלונה של אריאל מקדונלד , מה רע?
אם יש הרבה שחקנים טובים בסגנון הזה , תן כמה שמות, לא כי אני רוצה להתנצח איתך , כי כנראה אני לא שולט בשוק השחקנים כמוך.
03 אפריל 2018, 18:52
03 אפריל 2018, 18:53
אחדשיודע כתב:ankram כתב:אחדשיודע כתב:ankram כתב:אחדשיודע כתב:ווילבקין.
אם יש הרבה שחקנים טובים בסגנון הזה , תן כמה שמות, לא כי אני רוצה להתנצח איתך , כי כנראה אני לא שולט בשוק השחקנים כמוך.
אין שום דבר רע בשחקן כמו אריאל מקדונלד. רק שהוא לא יוביץ', הוא היה קצת יותר מזה.
יוביץ' היה יכול להתאים ליד מיקי ברקוביץ' בשנות ה-80.
03 אפריל 2018, 18:54
שמואל1 כתב:אפשר להביא שחקן כמו יוביץ' אם בונים קבוצה כמו שצריך.
03 אפריל 2018, 18:59
03 אפריל 2018, 19:01
גל גל כתב:אחדשיודע כתב:ankram כתב:אחדשיודע כתב:ankram כתב:
אין שום דבר רע בשחקן כמו אריאל מקדונלד. רק שהוא לא יוביץ', הוא היה קצת יותר מזה.
מה שמנסים להגיד פה זה שצריכים שחקן אולי בסגנון של יוביץ זה לא משנה אם הוא אירופאי או אמריקאי
העיקר שיהיה מישהו שידע לנווט את המשחק ושחקן כדורסל שפשוט יהיה חכם
אולי נמאס קצת מהניסיונות של כל הגמדים של ראן אנד בלאגן והגיע הזמן אולי ללכת לכיוון אחר ?
אולי זה יהיה טוב אולי לא
03 אפריל 2018, 19:04
03 אפריל 2018, 19:05
אחדשיודע כתב:גל גל כתב:אחדשיודע כתב:ankram כתב:אחדשיודע כתב:זאת בדיוק הנקודה, זאת השבלונה שאני מדבר עליה. הוא לא רכז, כמו שקרי לא רכז.
מה שמנסים להגיד פה זה שצריכים שחקן אולי בסגנון של יוביץ זה לא משנה אם הוא אירופאי או אמריקאי
העיקר שיהיה מישהו שידע לנווט את המשחק ושחקן כדורסל שפשוט יהיה חכם
אולי נמאס קצת מהניסיונות של כל הגמדים של ראן אנד בלאגן והגיע הזמן אולי ללכת לכיוון אחר ?
אולי זה יהיה טוב אולי לא
זאת הגישה הכי גרועה להתחיל איתה. לא עבד X? בוא נלך לקיצון השני.... לא, ממש לא.
מכבי צריכה רכז עם קליעה, שיודע לשתף את החברים וגם לשמור כשצריך. היא לא צריכה שחקן על תקן מוטי ארואסטי.
03 אפריל 2018, 19:07
03 אפריל 2018, 19:12
03 אפריל 2018, 19:33
03 אפריל 2018, 19:34
שמואל1 כתב:לא כל שחקן צריך להיות תותח בהתקפה. יש שחקנים שתורמים בדרכים אחרות. ושוב, אני לא ממעריצי יוביץ'. שם המשחק הוא לבנות קבוצה.
03 אפריל 2018, 19:35
MTA2311 כתב:הנקודה היא שדווקא מהכל, ה"קיבעון" על השוק האמריקאי זה אחד הדברים הטובים היחידים שמכבי עושה כמדיניות. בעיני, אם כבר אז הבעיה היא שהיא לא מנצלת מספיק את השוק הזה.
השוק האירופאי יקר, ויש בו יתרון עצום לקבוצות שבאות ממדינות עם מאגר שחקנים מקומיים מוכשר. למכבי אין מה לחפש שם כרגע, למעט מקרים נקודתיים.
03 אפריל 2018, 20:17
03 אפריל 2018, 20:36