המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מכבי במו"מ עם גלן רייס ג'וניור. היו דיבורים איתו לפני התקרית ועכשיו מאיצים את המו"מ לעונה הבאה. המחיר ירד ומחכים להכות בברזל כשהוא חם תרתי משמע.
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:למי שלא הבין מה רייס ג'וניור עושה בפאקינ' חולון במשכורת של עשירייה לחודש - הרי התשובה.
עוד מסמר.
אוי..הקדמת אותי בשנייה
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:הסיטואציה שאנשים חשבו שפירחח בסגנון הזה מתאים לחדר ההלבשה העדין במכבי הרבה יותר מצחיקה אותי מהמקרה הזה
ובמכבי יש כמה חבר'ה עדינים. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם זוסמן או כהן היו מסתבכים איתו.
felix_r כתב:עכשיו קראתי בפייסבוק שלפני שבועים רייס דפק מכות לאפסנאי, אבל חולון הסתירה את זה
שמואל1 כתב:גלן רייס ברח מהאולם אחרי שהכה את פניני. לא יודעים היכן הוא.
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:גיא פניני פונה לבית חולים. מצחיק זה לא.
זה לא מצחיק, זה קורע מצחוק
רק רוצה שיהיה ברור שזה עדיין תקף
שמואל1 כתב:גלן רייס ברח מהאולם אחרי שהכה את פניני. לא יודעים היכן הוא.
refael כתב:פניני הביא למכבי אליפות.
refael כתב:פניני הביא למכבי אליפות.
RomanR כתב:felix_r כתב:עכשיו קראתי בפייסבוק שלפני שבועים רייס דפק מכות לאפסנאי, אבל חולון הסתירה את זה
כתבתי את זה בעמוד הקודם, ואלי סהר גם כתב בטוויטר לפני שעה
"גלן קפץ עליו כמו חיה וחבט לו בפנים. גיא לא חשב שזה ימשיך באמת בחדר ההלבשה. אם שניהם שם לבד זה יכול היה להיגמר הרבה יותר גרוע. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי, היה לו רצח בעיניים". פניני נזקק למספר רב של תפרים. הפורוורד הישראלי עובר צילום כדי לבדוק האם הוא סובל משבר בפניו
יש עוד המון זמן עד המאני טיים שמסתיים בפיינל פור, יש להם מקומות להחתים זרים נוספים ובשנים האחרונות הם הביאו זרים מעולים, ומכבי נראית כרגע כמו קבוצת תחתית בליגה.Jack55 כתב:חחחחחחחחחחח גדול, חולון התפרקה רשמית
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים