13 אפריל 2018, 14:22
שמואל1 כתב:כמובן, אין שום התחייבות.my man כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עדיף היה להוסיף בזמנו 10 שקלים ולקבל 20 ג'יגהשמואל1 כתב:עכשיו חזרתי אחורה בעמודים והמבצע שלהם היה 8 ג'יגה ב- 29, שזה היה פחות טוב מ 6+6 ב- 25 ב 012 מובייל.
היום יש להם 18 ג'יגה ב 29 (או 70 ג'יגה ב 39). עדיין המבצע של we4g הכי מרשים שאני זוכר בשנים האחרונות ולכן אני מתלבט.
לא זה מה שמרוקן את חשבון הבנק
אני לא רוצה להוציא יותר מ 30 שקל בחודש, גם ככה אני לא מגיע ל 12 ג'יגה וגם אם אגדיל את השימוש שלי אני אגיע גג ל 15 גי'גה.
מה שאני מבין היום שהכי חשוב זה הקביעות. זה ממש מבאס שהחבילה ב 012 יורדת ל 6 ג'יגה אחרי שנה. בימינו 6 ג'יגה לא מספיק לכלום.
29 שקל עבור 40 ג'יגה (שזה שקול לאינטרנט ללא הגבלה) זה מדהים. השאלה איך החברה הזאת. מבצע ההשקה תקף רק לעוד איזה שבוע וחצי.
אני בדיוק מתלבט על זה..
מקסימום אפשר לעבור לחברה אחרת..לא?
13 אפריל 2018, 14:29
לפי דעתי יש חוק בארץ שאפשר להתנתק בכל שלב.my man כתב:שמואל1 כתב:כמובן, אין שום התחייבות.my man כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עדיף היה להוסיף בזמנו 10 שקלים ולקבל 20 ג'יגה
לא זה מה שמרוקן את חשבון הבנק
אני לא רוצה להוציא יותר מ 30 שקל בחודש, גם ככה אני לא מגיע ל 12 ג'יגה וגם אם אגדיל את השימוש שלי אני אגיע גג ל 15 גי'גה.
מה שאני מבין היום שהכי חשוב זה הקביעות. זה ממש מבאס שהחבילה ב 012 יורדת ל 6 ג'יגה אחרי שנה. בימינו 6 ג'יגה לא מספיק לכלום.
29 שקל עבור 40 ג'יגה (שזה שקול לאינטרנט ללא הגבלה) זה מדהים. השאלה איך החברה הזאת. מבצע ההשקה תקף רק לעוד איזה שבוע וחצי.
אני בדיוק מתלבט על זה..
קראתי את התקנון..איפה כתוב שזה ללא התחייבות?
13 אפריל 2018, 14:31
שמואל1 כתב:לפי דעתי יש חוק בארץ שאפשר להתנתק בכל שלב.my man כתב:שמואל1 כתב:כמובן, אין שום התחייבות.my man כתב:שמואל1 כתב:אני לא רוצה להוציא יותר מ 30 שקל בחודש, גם ככה אני לא מגיע ל 12 ג'יגה וגם אם אגדיל את השימוש שלי אני אגיע גג ל 15 גי'גה.
אני בדיוק מתלבט על זה..
קראתי את התקנון..איפה כתוב שזה ללא התחייבות?
13 אפריל 2018, 14:35
13 אפריל 2018, 14:39
Holiday_Armadillo כתב:יש גם חברות שדורשות להחזיר אליהן את הסים או שתצטרך לשלם קנס
13 אפריל 2018, 15:00
כמו כן, אנו נהיה רשאים, בכל עת ולפי שיקול דעתנו הבלעדי, לשנות ו/או לתקן את תנאי תקנון זה, להוסיף עליהם או לגרוע מהם
כל התעריפים המפורטים חלים בישראל בלבד וכוללים מע"מ לפי שיעור המע"מ ביום ההצטרפות לתכנית. אנו נהיה רשאים להעלות את מחיר התכנית בכל מקרה שבו:
(1)תחול עליה בשיעור המע"מ. (2)תחול עליה במדד המחירים לצרכן בשיעור העולה על %3 ביחס למדד הידוע במועד ההצטרפות לתכנית ו/או ביחס למדד הידוע
במועד עדכון התעריף האחרון.
13 אפריל 2018, 15:05
לדעתי זה ככה בכל החברותmy man כתב:טוב בדקתי באתר של המועצה הישראלית לצרכנות..
בקיצור בוטלה ההתחייבות של צרכנים לחברות הסלולר..
אבל! תראו ציטוטים מהתקנון של ה"לכל החיים":כמו כן, אנו נהיה רשאים, בכל עת ולפי שיקול דעתנו הבלעדי, לשנות ו/או לתקן את תנאי תקנון זה, להוסיף עליהם או לגרוע מהםכל התעריפים המפורטים חלים בישראל בלבד וכוללים מע"מ לפי שיעור המע"מ ביום ההצטרפות לתכנית. אנו נהיה רשאים להעלות את מחיר התכנית בכל מקרה שבו:
(1)תחול עליה בשיעור המע"מ. (2)תחול עליה במדד המחירים לצרכן בשיעור העולה על %3 ביחס למדד הידוע במועד ההצטרפות לתכנית ו/או ביחס למדד הידוע
13 אפריל 2018, 15:10
שמואל1 כתב:לדעתי זה ככה בכל החברותmy man כתב:טוב בדקתי באתר של המועצה הישראלית לצרכנות..
בקיצור בוטלה ההתחייבות של צרכנים לחברות הסלולר..
אבל! תראו ציטוטים מהתקנון של ה"לכל החיים":כמו כן, אנו נהיה רשאים, בכל עת ולפי שיקול דעתנו הבלעדי, לשנות ו/או לתקן את תנאי תקנון זה, להוסיף עליהם או לגרוע מהםכל התעריפים המפורטים חלים בישראל בלבד וכוללים מע"מ לפי שיעור המע"מ ביום ההצטרפות לתכנית. אנו נהיה רשאים להעלות את מחיר התכנית בכל מקרה שבו:
13 אפריל 2018, 15:11
13 אפריל 2018, 15:17
my man כתב:הצטרפתי ל WE4G..
נראה איך זה..
בכל זאת.. התחייבות לכל החיים יש לי רק עם אשתי ועכשיו גם איתם..לא מובן מאליו..
18 אפריל 2018, 12:45
20 אפריל 2018, 14:01
20 אפריל 2018, 15:42
שמואל1 כתב:012 מובייל מגיבה לאקספון: 100 ג'יגה ואפל מיוזיק ב-29 שקל
חברת הסלולר מבית פרטנר השיקה חבילת הכל כלול, שתקפה לשנתיים, בעקבות כניסתה של אקספון לענף
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001232373
ואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01 מאי 2018, 17:34
01 מאי 2018, 18:32
באמזון חשוב לקנות מוצרים שנמכרים ע"י אמזון עצמה או fulfilled by amazon.Holiday_Armadillo כתב:הזמנת מחשב נייד (800+ דולר) מאמאזון, רעיון טוב? לא? אין לי מושג איך האתר הדבר עובד מבחינת מכס והכל
זכור לי שהיה פה פעם מישהו שהיה מומחה באמאזון
01 מאי 2018, 18:36
Holiday_Armadillo כתב:הזמנת מחשב נייד (800+ דולר) מאמאזון, רעיון טוב? לא? אין לי מושג איך האתר הדבר עובד מבחינת מכס והכל
01 מאי 2018, 18:38
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הזמנת מחשב נייד (800+ דולר) מאמאזון, רעיון טוב? לא? אין לי מושג איך האתר הדבר עובד מבחינת מכס והכל
אני גם חושב על מחשב עכשיו... איזה סוג? מעבד, דיסק, זכרון, חברה?
01 מאי 2018, 18:43
מה השימושים?jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הזמנת מחשב נייד (800+ דולר) מאמאזון, רעיון טוב? לא? אין לי מושג איך האתר הדבר עובד מבחינת מכס והכל
אני גם חושב על מחשב עכשיו... איזה סוג? מעבד, דיסק, זכרון, חברה?
01 מאי 2018, 19:43
01 מאי 2018, 19:50
אני מניחה שב-256 ג'יגה הם מתכוונים לדיסק ssdjol9 כתב:אני מחפש בשביל תכנות. ראיתי קצת המלצות ושם דיברו גם על i7, 16GB ודיסק של 256GB לפחות.
אז אם למעט העניין הגרפי, זה כמעט זהה למפרט שלך, אז אני לא ממש מבין מה הולך.