30 אפריל 2018, 14:06
Holiday_Armadillo כתב:מעניין כמה ''אם אני לא אחדש מישהו ייקח את זה במקומי'' נשמע הקיץ
30 אפריל 2018, 14:09
ואתה מדבר על סמך נתונים או..?MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מעניין כמה ''אם אני לא אחדש מישהו ייקח את זה במקומי'' נשמע הקיץ
יותר מ"דווקא כשקשה זה הזמן להראות תמיכה יא אוהדי פח יא כפויי טובה מי שלא בא בהפסדים שלא יבוא גם בנצחונות טפי בלאט", אבל פחות מ"די זהו השנה זאת ההזדמנות האחרונה שאני נותן להם"
30 אפריל 2018, 14:11
Holiday_Armadillo כתב:ואתה מדבר על סמך נתונים או..?MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מעניין כמה ''אם אני לא אחדש מישהו ייקח את זה במקומי'' נשמע הקיץ
יותר מ"דווקא כשקשה זה הזמן להראות תמיכה יא אוהדי פח יא כפויי טובה מי שלא בא בהפסדים שלא יבוא גם בנצחונות טפי בלאט", אבל פחות מ"די זהו השנה זאת ההזדמנות האחרונה שאני נותן להם"
30 אפריל 2018, 14:12
אה, אז בסדרMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואתה מדבר על סמך נתונים או..?MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מעניין כמה ''אם אני לא אחדש מישהו ייקח את זה במקומי'' נשמע הקיץ
כן
30 אפריל 2018, 15:18
Holiday_Armadillo כתב:''תקציב הקבוצה הוא 20 מיליון, תקציב השחקנים הוא אפילו לא חצי מזה''jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לדייק בעובדות ולא לנפח את המציאות זה תמיד חשוב לכל דיוןjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה מה עוזר לכם להמשיך עם המנטרה של ''25 מיליון'' אם שמעון אמר שהתקציב הוא 20 מיליון ותקציב השחקנים הוא אפילו לא חצי מזה
מבינה שזה עוזר לנקודה שאתם רוצים להעביר אבל אי אפשר להתייחס לזה ברצינות אם אתם לא טורחים לדייק בפרטים אלמנטריים כאלה
זה באמת משנה אם זה 25 או 20, כשהתקציב של אשדוד הוא כנראה 1 או 2 לכל היותר?
גם אם היית אומר שתקציב השחקנים הוא 7 מיליון לעומת אשדוד שכנראה יותר בסביבות ה-2-3 (כי נס ציונה היא מיליון והיא ממוקמת הכי נמוך בליגה) עדיין היו מתייחסים לזה כאבסורד שזה
לדייק זה חשוב, אלא שלא את ולא אני יודעים את המספרים המדוייקים, בטח לא כשמדובר בתקציב שחקנים.
30 אפריל 2018, 15:25
לא היית בונה על זה אבל נדבקת ל-25 עם איזה הוכחה בדיוק?jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''תקציב הקבוצה הוא 20 מיליון, תקציב השחקנים הוא אפילו לא חצי מזה''jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לדייק בעובדות ולא לנפח את המציאות זה תמיד חשוב לכל דיוןjol9 כתב:
זה באמת משנה אם זה 25 או 20, כשהתקציב של אשדוד הוא כנראה 1 או 2 לכל היותר?
גם אם היית אומר שתקציב השחקנים הוא 7 מיליון לעומת אשדוד שכנראה יותר בסביבות ה-2-3 (כי נס ציונה היא מיליון והיא ממוקמת הכי נמוך בליגה) עדיין היו מתייחסים לזה כאבסורד שזה
לדייק זה חשוב, אלא שלא את ולא אני יודעים את המספרים המדוייקים, בטח לא כשמדובר בתקציב שחקנים.
לא הייתי בונה על זה יותר מדי.
כל אחד מעוות את המספרים לאן שהוא רוצה.
אבל שיהיה 20 מליון דולר ותקציב שחקנים של נגיד 9.
זה עדיין אמור להיות די ויותר בשביל לא להגיע למצב הזה
30 אפריל 2018, 15:33
Holiday_Armadillo כתב:לא היית בונה על זה אבל נדבקת ל-25 עם איזה הוכחה בדיוק?jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''תקציב הקבוצה הוא 20 מיליון, תקציב השחקנים הוא אפילו לא חצי מזה''jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לדייק בעובדות ולא לנפח את המציאות זה תמיד חשוב לכל דיון
לא הייתי בונה על זה יותר מדי.
כל אחד מעוות את המספרים לאן שהוא רוצה.
אבל שיהיה 20 מליון דולר ותקציב שחקנים של נגיד 9.
זה עדיין אמור להיות די ויותר בשביל לא להגיע למצב הזה