זה התחיל עוד בימים של הפועל אוסישקיןRomanR כתב:אני רק לא מבין מה הוא קשור המתן נאור הזה? שחקן שמשחק בליגה השלישית מעודד שביתה בליגה הראשונה.
קיבל שיגעון גדלות, חשב שהוא והמועדון שלו יצילו את הכדורסל הישראלי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה התחיל עוד בימים של הפועל אוסישקיןRomanR כתב:אני רק לא מבין מה הוא קשור המתן נאור הזה? שחקן שמשחק בליגה השלישית מעודד שביתה בליגה הראשונה.
MTA2311 כתב:אין שום הבדל בין 6 זרים וחוק רוסי למצב היום, למכבי זה לא אמור לשנות בכלל.
MM3 כתב:MTA2311 כתב:אין שום הבדל בין 6 זרים וחוק רוסי למצב היום, למכבי זה לא אמור לשנות בכלל.
במה זה בכלל שונה מהמצב היום ? שהורידו את חוק הצעירים ?
MTA2311 כתב:אין שום הבדל בין 6 זרים וחוק רוסי למצב היום, למכבי זה לא אמור לשנות בכלל.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אין שום הבדל בין 6 זרים וחוק רוסי למצב היום, למכבי זה לא אמור לשנות בכלל.
בדיוק. גם אני לא מבין את זה.
זר אחד זה הסיפור כאן?
התעייפתי במשחק הזה כאילו אני הייתי על הפרקט. כל הכבוד לבאר שבע על הנצחוןfelix_r כתב:זה לא ממש משנה מתי רועי חגאי ביקש את הטיים-אאוט, לפני קליעות עונשין, או אחרי. למה? כי היו 23.9 שניות להתקפה, כמעט התקפה שלמה. זה לא כמו שיש לך 5 שניות לסוף ואתה רוצה להתחיל באמצע המגרש כדי לחסוך את הזמן.
2:0 לבאר-שבע
Holiday_Armadillo כתב:באמת הייתי צריכה סיבה לשנוא אותו
https://twitter.com/Casspi18/status/997550461233311744
כן, כי זה מחזק את הניתוק בין הצברים והמתאזרחים ומשפר את הסיכוי של ארגון השחקנים להשיג את מה שהם רוצים.MTA2311 כתב:אחת המטרות של ארגון השחקנים היא לבטל את הקונספט של מתאזרחים, אז הם יורים לעצמם ברגל כשהם לא מוכנים לשבות למען המטרה הזאת?
אמממ אני בספק.
שמואל1 כתב:כן, כי זה מחזק את הניתוק בין הצברים והמתאזרחים ומשפר את הסיכוי של ארגון השחקנים להשיג את מה שהם רוצים.MTA2311 כתב:אחת המטרות של ארגון השחקנים היא לבטל את הקונספט של מתאזרחים, אז הם יורים לעצמם ברגל כשהם לא מוכנים לשבות למען המטרה הזאת?
אמממ אני בספק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־8 אורחים