Jack55 כתב:כל הכבוד לב"ש, מעניין אם יצליחו להשתלב בליגה של הגדולים
זה באמת לא יהיה פשוט מהסיבה שבאר-שבע מעולם לא שיחקה בליגת-על. זה לא כמו קבוצה שירדה ללאומית, ואז שוב חזרה לליגת העל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:כל הכבוד לב"ש, מעניין אם יצליחו להשתלב בליגה של הגדולים
felix_r כתב:Jack55 כתב:כל הכבוד לב"ש, מעניין אם יצליחו להשתלב בליגה של הגדולים
זה באמת לא יהיה פשוט מהסיבה שבאר-שבע מעולם לא שיחקה בליגת-על. זה לא כמו קבוצה שירדה ללאומית, ואז שוב חזרה לליגת העל.
Jack55 כתב:felix_r כתב:Jack55 כתב:כל הכבוד לב"ש, מעניין אם יצליחו להשתלב בליגה של הגדולים
מסכים איתך, אבל לך תדע
אני חושב שהם דווקא יפתיעו
השולחן שבתמונה תוצר מעשה ידיו.Holiday_Armadillo כתב:אני רק רוצה להבין משהו - נציגים בכירים של המנהלת, נציגים בכירים של אירגון השחקנים, מה איתי שגב קשור?
Asf כתב:השולחן שבתמונה תוצר מעשה ידיו.Holiday_Armadillo כתב:אני רק רוצה להבין משהו - נציגים בכירים של המנהלת, נציגים בכירים של אירגון השחקנים, מה איתי שגב קשור?
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
Holiday_Armadillo כתב:בוואלה טוענים שהשחקנים של מכבי, מגדל, העכברושים (ועוד אחת או שתיים שאני לא זוכרת) ישברו את השביתה
חולון.Holiday_Armadillo כתב:בוואלה טוענים שהשחקנים של מכבי, מגדל, העכברושים (ועוד אחת או שתיים שאני לא זוכרת) ישברו את השביתה
עוד סממן לסוף המשבר? כ-25 שחקנים החליטו לשבור שביתה ולחזור להתאמן. שחקנים מהפועל ירושלים, הפועל ת"א, הפועל חולון, הפועל אילת, עירוני נהריה וגלבוע גליל. הישיבה עדיין מתנהלת
תכתוב עוד פעם ''איכפת'' במקום ''אכפת'' ואתה תתגעגע להתפרעויות של הערביםmy man כתב:הסיפור האמיתי הוא שלאף אחד לא באמת איכפת..
הכדורסל הישראלי בשפל הכי גדול בהיסטוריה שלו..
מסתבר שלך כן אכפת..Holiday_Armadillo כתב:תכתוב עוד פעם ''איכפת'' במקום ''אכפת'' ואתה תתגעגע להתפרעויות של הערביםmy man כתב:הסיפור האמיתי הוא שלאף אחד לא באמת איכפת..
הכדורסל הישראלי בשפל הכי גדול בהיסטוריה שלו..
RomanR כתב:חוק רוסי לשנתיים או שהם חוזרים להצעה של שלושה זרים לחמש שנים. באיזה סרט הם חיים?
החציל האצטקי כתב:זו השעה לשבור את הכלים ולפרוש לליגה אלטרנטיבית.
אפשר להניח הצעה על השולחן של קבוצות כמו אולימפיאקוס ופנאתינייקוס, ואולי גם ללקט קבוצות נבחרות מהאדריאטית, ולייצר ליגה ים תיכונית שתעצור את הפארסה המגוחכת הזאת שקורית בכל אירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים