23 מאי 2018, 23:48
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:יוזמה : ליגת העל תימשך עם שוברי שביתה ושחקני נוער
אחרי הודעת המנהלת על ביטול המחזור האחרון, כעשרים שחקנים ובעלי קבוצות מגבשים פתרון לסיום המשבר: "המטרה להראות שההצגה נמשכת והשובתים יחברו לרגעי ההכרעה"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 84146.html
רעיון נהדר. לא ישפיע ולו במעט על הרמה.
24 מאי 2018, 00:03
אני שומע ביקורות על כך שאין ישראלים במכבי תל אביב אבל בסופו של דבר זה אנשים מבחוץ שמותחים ביקורת על מי שמנהל את העסק. אני משוכנע שאותם מבקרים מבחוץ לא היה רוצים לשמוע מזרים על העסק שלהם. מה שכן, אותם מבקרים צריכים לשאול את עצמם, האם יש גארדים ישראלים טובים יותר מטייריס רייס? האם יש ישראלי אתלטי יותר מאלכס טיוס? האם יש ישראלי כמו סופו שחורציאניטיס או ישראלי שיכול לזרוק טוב כמוני? אם לא - אז למה שמישהו יוותר על ניצחון בשביל לשחק עם ישראלי? הדרך היחידה שבה השחקנים הישראלים ישחקו יותר היא אם הם יהיו טובים יותר. ובשביל זה הם צריכים להיות יותר באולם, פחות זמן בחוף. אני אוהב את החוף - אבל אני נשארתי לזרוק 500 זריקות אחרי האימון אחרי שבתור ילד זרקתי 1,000 זריקות בכל אימון. זה עניין מנטלי. הכרתי כדורסלנים ישראלים שהיו יותר זמן בחוף מאשר באולם. ככה הם לא ישתפרו
24 מאי 2018, 00:08
24 מאי 2018, 00:19
Holiday_Armadillo כתב:יר אלון, יו"ר ארגון השחקנים, יוצא במתקפה חסרת תקדים נגד יו"ר המנהלת שמואל פרנקל ואומר: "פרנקל משת"פ של מכבי ת"א, הוא דואג רק לאינטרסים של מכבי ת"א ולא לטובת הכדורסל והכדורסלן הישראלי. האחריות על מה שקורה עכשיו היא על הכתפיים שלו"עוד אומר אלון: "הבוקר (חמישי) אני בטוח שיהיו נציגים נוספים מתוך המנהלת שרוצים להגיע להסכמות איתנו וננהל מו"מ עם מי שמוסמך לסגור ולא מי שמתקשר כל שנייה לנציגים של מכבי ת"א כדי לחתום איתנו. פרנקל לא מסוגל לחתום על שום הסכם שייקח בחשבון את טובת הכדורסלן הישראלי"יו”ר ארגון השחקנים המשיך: "אנחנו מנהלים מו"מ כבר שלושה חודשים, כאשר פרנקל הבטיח על סמך פרוטוקולים והסכמות של המנהלת להמשיך את החוק הרוסי לעוד שתי עונות ועכשיו הוא חזר בו, לכן כל האחריות על מה שקורה היא עליו"
24 מאי 2018, 00:36
24 מאי 2018, 00:58
my man כתב:מישהו העלה ברוטר כתבה משנה שעברה עם דייויד בלו:
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 38,00.htmlאני שומע ביקורות על כך שאין ישראלים במכבי תל אביב אבל בסופו של דבר זה אנשים מבחוץ שמותחים ביקורת על מי שמנהל את העסק. אני משוכנע שאותם מבקרים מבחוץ לא היה רוצים לשמוע מזרים על העסק שלהם. מה שכן, אותם מבקרים צריכים לשאול את עצמם, האם יש גארדים ישראלים טובים יותר מטייריס רייס? האם יש ישראלי אתלטי יותר מאלכס טיוס? האם יש ישראלי כמו סופו שחורציאניטיס או ישראלי שיכול לזרוק טוב כמוני? אם לא - אז למה שמישהו יוותר על ניצחון בשביל לשחק עם ישראלי? הדרך היחידה שבה השחקנים הישראלים ישחקו יותר היא אם הם יהיו טובים יותר. ובשביל זה הם צריכים להיות יותר באולם, פחות זמן בחוף. אני אוהב את החוף - אבל אני נשארתי לזרוק 500 זריקות אחרי האימון אחרי שבתור ילד זרקתי 1,000 זריקות בכל אימון. זה עניין מנטלי. הכרתי כדורסלנים ישראלים שהיו יותר זמן בחוף מאשר באולם. ככה הם לא ישתפרו
24 מאי 2018, 00:59
my man כתב:מישהו העלה ברוטר כתבה משנה שעברה עם דייויד בלו:
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 38,00.htmlאני שומע ביקורות על כך שאין ישראלים במכבי תל אביב אבל בסופו של דבר זה אנשים מבחוץ שמותחים ביקורת על מי שמנהל את העסק. אני משוכנע שאותם מבקרים מבחוץ לא היה רוצים לשמוע מזרים על העסק שלהם. מה שכן, אותם מבקרים צריכים לשאול את עצמם, האם יש גארדים ישראלים טובים יותר מטייריס רייס? האם יש ישראלי אתלטי יותר מאלכס טיוס? האם יש ישראלי כמו סופו שחורציאניטיס או ישראלי שיכול לזרוק טוב כמוני? אם לא - אז למה שמישהו יוותר על ניצחון בשביל לשחק עם ישראלי? הדרך היחידה שבה השחקנים הישראלים ישחקו יותר היא אם הם יהיו טובים יותר. ובשביל זה הם צריכים להיות יותר באולם, פחות זמן בחוף. אני אוהב את החוף - אבל אני נשארתי לזרוק 500 זריקות אחרי האימון אחרי שבתור ילד זרקתי 1,000 זריקות בכל אימון. זה עניין מנטלי. הכרתי כדורסלנים ישראלים שהיו יותר זמן בחוף מאשר באולם. ככה הם לא ישתפרו
24 מאי 2018, 01:04
אחדשיודע כתב:my man כתב:מישהו העלה ברוטר כתבה משנה שעברה עם דייויד בלו:
הועלה בזמנו גם פה: viewtopic.php?f=2&t=3971&hilit=320&start=320#p522533
וכן, חייבים להציף את העניין הזה כדי שדברים פה ישתנו. כמעט כל זר שני שמגיע לארץ מדבר על ההבדלים במקצוענות ובתרבות הספורט.
בסרטון הבא (4:00 דקות לסוף, אבל ממליץ לצפות בכולו בלי קשר) מדברים על ההבדלים בין שחקני כדורסל ישראלים צעירים לבין אפרו-אמריקאים שמגיעים כזרים לארץ, וחתום עליהם בין היתר עומרי כספי: http://videopage.sport5.co.il/index.htm ... r&headline
24 מאי 2018, 01:14
24 מאי 2018, 01:25
24 מאי 2018, 01:37
24 מאי 2018, 01:53
24 מאי 2018, 02:20
אחדשיודע כתב:יש הבדל בין תמיכה במה שהם מבקשים (או מסר כללי של תמיכה במאבק) לבין תמיכה בהשבתת הליגה. הדרישות של השחקנים / ארגון השחקנים לא צריכות להפתיע אף אחד, הרגילו אותם לטוב מידי. אם אני הייתי במקום השחקנים, גם אני הייתי מתנגד להרעת תנאים (המתווה שהוצע להם אומר שבשנה הבאה יהיה חוק רוסי פלוס 6 זרים, במקום 5). הבעיה בכל הסיפור הזה היא השביתה והתזמון שלה, ועצם זה שמי שקובע מה יהיה ואיך יהיה אלו השחקנים ובעלי הקבוצות. כל אחד מהם מסתכל על האינטרס הפרטי שלו (בצדק), במקום שגורם מקצועי וניטרלי (כמה שאפשר) יאבחן את הבעיות של הכדורסל הישראלי וישים אותן על השולחן.
24 מאי 2018, 02:37
24 מאי 2018, 02:58
24 מאי 2018, 03:05
24 מאי 2018, 03:41
24 מאי 2018, 07:41
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מישהו העלה ברוטר כתבה משנה שעברה עם דייויד בלו:
איכשהו אנחנו תמיד חושבים שאנחנו יודעים הכל בענפים שבהם לא השגנו כלום
כשמגיע מישהו ממדינה שהשיגה דבר או שניים ישר שואלים ''מה הוא יודע? מי הוא בכלל?''
כל מי שעשה אפילו חצי דבר בכדורסל אומר שהחוק הרוסי הוא חוק מזעזע ואין לו שום קשר לקידום או שיפור השחקן הישראלי..לא שמישהו מקשיב להם בכלל כי ''מה הם יודעים? מי הם בכלל?''
24 מאי 2018, 07:45
אחדשיודע כתב:אחלה. בעיניי זה קצת קטנוני ולא רלוונטי.
אני די בטוח שהייתי עושה אותו דבר במקומו, לפחות אם היו מבקשים ממני לתמוך בהם בצורה סימבולית. לעומת זאת, שחקן עבר (או ליגה ארצית) שמעודד את השחקנים לשבות בטיימניג הזה ומנהיג אותם במאבק שלהם, זה כבר לא ברור בעיניי (ואני עדין).
24 מאי 2018, 08:05
מיקי ברקוביץ' תמך בהם בסרטון שהתחיל את ה"אין כדורסל ישראלי בלי שחקן ישראלי".jol9 כתב:אחדשיודע כתב:אחלה. בעיניי זה קצת קטנוני ולא רלוונטי.
אני די בטוח שהייתי עושה אותו דבר במקומו, לפחות אם היו מבקשים ממני לתמוך בהם בצורה סימבולית. לעומת זאת, שחקן עבר (או ליגה ארצית) שמעודד את השחקנים לשבות בטיימניג הזה ומנהיג אותם במאבק שלהם, זה כבר לא ברור בעיניי (ואני עדין).
מעניין גם ששני שחקני (או יותר נכון "שחקני") העבר העיקריים שמובילים את המאבק הם שני סמלים של העכברושים.
למעשה מדובר בשני שחקנים איזוטריים לחלוטין ברמה הלאומית.
איפה מיקי ברקוביץ'? איפה דורון שפר? איפה נדב הנפלד? אותם מעניין אותי לשמוע (וגם את קטש, ג'מצ'י, גודס, בורשטיין, מוטי דניאל
וכד').