אגב, דאלאס ניצחה 10 מתוך 11 משחקי פלייאוף האחרונים. ריצה די מדהימה וזה טוב שיספרו אותם פחות עם כל הפסטיבל מיאמי שיש עכשיו.
--------------------------------
ד"א, היו דווקא כמה רגעים טובים במשחק של אתמול:
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אהבתי מישה. למרות שאני לא שונא את לברון בכלל.
בכל מקרה go dirk
misha כתב:jol9 כתב:אהבתי מישה. למרות שאני לא שונא את לברון בכלל.
בכל מקרה go dirk
בשנה האחרונה באמת התחלתי מאוד לא לאהוב אותו. בכלל, כל הקבוצה שלהם משדרת שחצנות.
היה מגעיל איך אתמול לברון עשה פלופ מארץ הפלופים במחצית הראשונה, השופטים אכלו את זה ואחרי כמה שניות אתה רואה את לברון קורץ למצלמה. אני אהיה בעד דירק כאילו גדלנו ביחד באותו כפר.
---------------------
קווין מקהייל, הPF האגדי של הסלטיקס, יאמן את יוסטון.
jol9 כתב:misha כתב:jol9 כתב:אהבתי מישה. למרות שאני לא שונא את לברון בכלל.
בכל מקרה go dirk
בשנה האחרונה באמת התחלתי מאוד לא לאהוב אותו. בכלל, כל הקבוצה שלהם משדרת שחצנות.
היה מגעיל איך אתמול לברון עשה פלופ מארץ הפלופים במחצית הראשונה, השופטים אכלו את זה ואחרי כמה שניות אתה רואה את לברון קורץ למצלמה. אני אהיה בעד דירק כאילו גדלנו ביחד באותו כפר.
---------------------
קווין מקהייל, הPF האגדי של הסלטיקס, יאמן את יוסטון.
לא ידעתי שנולדת בוורצבורג...
misha כתב:jol9 כתב:misha כתב:לא רק זה, אני הוא זה לימד אותו לזרוק לסל
misha כתב:יוני, תראה את זה :
בנימין נעמן כתב:פלופ כזה לא ראיתי מאז הפלופ של גוני יזרעלי....
misha כתב:בנימין נעמן כתב:פלופ כזה לא ראיתי מאז הפלופ של גוני יזרעלי....
הוא כל כך רגיל שהשופטים מוותרים לו (על צעדים שלו מזמן לא מקפידים) וחושב שמותר לו הכל.
jol9 כתב:misha כתב:בנימין נעמן כתב:פלופ כזה לא ראיתי מאז הפלופ של גוני יזרעלי....
הוא כל כך רגיל שהשופטים מוותרים לו (על צעדים שלו מזמן לא מקפידים) וחושב שמותר לו הכל.
אאוץ'. את זה לא ראיתי.
אני חושב שהדברים האלה, לא יאפשרו לו להגיע אי פעם למעמד של ג'ורדן בעולם הכדורסל, בדיוק כמו שקובי לא הגיע אליו, למרות שמבחינת
יכולת הוא היה שם.
צריך להיות מקצוען עד הסוף.
גל גל כתב:
לא חושב,מבחינת יכולת אף אחד היום לא מתקרב לרמה של גורדן
misha כתב:מאוד קרובים? לדעתי, הם אף פעם לא יהיו שם. קובי כבר בטוח לא ולברון בהחלטה שלו בקיץ עשה לעצמו הרבה נזק (הנה, כתבה טובה על זה http://www.sport5.co.il/blog.aspx?Folde ... 53&lang=he).
jol9 כתב:misha כתב:מאוד קרובים? לדעתי, הם אף פעם לא יהיו שם. קובי כבר בטוח לא ולברון בהחלטה שלו בקיץ עשה לעצמו הרבה נזק (הנה, כתבה טובה על זה http://www.sport5.co.il/blog.aspx?Folde ... 53&lang=he).
תשמע, זה קשה מאוד להשוות. הכל עניין של רושם.
מייק הוא הכדורסלן הגדול בהיסטוריה, על זה אין הרבה ויכוח. אבל מבחינת יכולת אישית, לדעתי קובי ולברון לא רחוקים ממנו.
קובי הוא גם ווינר גדול, שניצח המון משחקים בשניות האחרונות, ויש לו גם אליפות אחת פחות בסה"כ מייק.
לברון, מבחינת יכולת אישית, הוא מפלצת. סוג של שאק בגוף של גארד. אבל הוא לוקה בקטע המנהיגותי ובווינריות. אבל שוב, אם מדובר על יכולת אישית נטו,
אז הוא די שם.
משה כתב:חברה יאללה תנו בהימורים, מי לוקחת את הסדרה, מיאמי או דאלאס? אני הולך על מיאמי ב5 או 6 משחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־43 אורחים