שועל כתב:הוא המון עם הכדור ביד. לא חושב שזו הנקודה.
זו בהחלט הנקודה. הוא לא שווה כלום בעמדה 2, נאדה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:הוא המון עם הכדור ביד. לא חושב שזו הנקודה.
שועל כתב:טל דן וכדיר באותה חמישייה זה מעבר לסיבולת שלי
Holiday_Armadillo כתב:אף פעם לא הצלחתי להבין אם לטל דן יש שיערו. על הכתפיים או לא
MTA2311 כתב:כמה החיים צריכים להשתבש בשביל לגמור בתור מנחת תחרות קליעות בין ילדים בני 4 בטיים אאוטס של משחקי ליגת העל בכדורסל לצלילי עומר אדם
זה הברייק אאוט רול שלהMTA2311 כתב:כמה החיים צריכים להשתבש בשביל לגמור בתור מנחת תחרות קליעות בין ילדים בני 4 בטיים אאוטס של משחקי ליגת העל בכדורסל לצלילי עומר אדם
MTA2311 כתב:כמה החיים צריכים להשתבש בשביל לגמור בתור מנחת תחרות קליעות בין ילדים בני 4 בטיים אאוטס של משחקי ליגת העל בכדורסל לצלילי עומר אדם
היא מנחה משחק זריקות בפסקי זמן של הליגה הישראלית ועוד בנס ציונה, אם יש לה כסף לדלק הביתה אני אהיה בשוקmy man כתב:MTA2311 כתב:כמה החיים צריכים להשתבש בשביל לגמור בתור מנחת תחרות קליעות בין ילדים בני 4 בטיים אאוטס של משחקי ליגת העל בכדורסל לצלילי עומר אדם
אתה תהיה מופתע מכמה היא מרוויחה
Holiday_Armadillo כתב:היא מנחה משחק זריקות בפסקי זמן של הליגה הישראלית ועוד בנס ציונה, אם יש לה כסף לדלק הביתה אני אהיה בשוקmy man כתב:MTA2311 כתב:כמה החיים צריכים להשתבש בשביל לגמור בתור מנחת תחרות קליעות בין ילדים בני 4 בטיים אאוטס של משחקי ליגת העל בכדורסל לצלילי עומר אדם
Holiday_Armadillo כתב:היא מנחה משחק זריקות בפסקי זמן של הליגה הישראלית ועוד בנס ציונה, אם יש לה כסף לדלק הביתה אני אהיה בשוקmy man כתב:MTA2311 כתב:כמה החיים צריכים להשתבש בשביל לגמור בתור מנחת תחרות קליעות בין ילדים בני 4 בטיים אאוטס של משחקי ליגת העל בכדורסל לצלילי עומר אדם
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היא מנחה משחק זריקות בפסקי זמן של הליגה הישראלית ועוד בנס ציונה, אם יש לה כסף לדלק הביתה אני אהיה בשוקmy man כתב:MTA2311 כתב:כמה החיים צריכים להשתבש בשביל לגמור בתור מנחת תחרות קליעות בין ילדים בני 4 בטיים אאוטס של משחקי ליגת העל בכדורסל לצלילי עומר אדם
אין לה אוטו חח
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־11 אורחים