המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:תודה על הפרטים שמואל. אם אתה לא מוסיף את פרטי המשחק, אני מפתח פיצ'ר שמוחק כל ת'רד שאתה פותח באופן אוטומטי
jol9 כתב:תודה על הפרטים שמואל. אם אתה לא מוסיף את פרטי המשחק, אני מפתח פיצ'ר שמוחק כל ת'רד שאתה פותח באופן אוטומטי
שמואל1 כתב:jol9 כתב:תודה על הפרטים שמואל. אם אתה לא מוסיף את פרטי המשחק, אני מפתח פיצ'ר שמוחק כל ת'רד שאתה פותח באופן אוטומטי
קשוח
שמואל1 כתב:jol9 כתב:תודה על הפרטים שמואל. אם אתה לא מוסיף את פרטי המשחק, אני מפתח פיצ'ר שמוחק כל ת'רד שאתה פותח באופן אוטומטי
קשוח
MTA2311 כתב:"מפתח פיצ'ר" זה ה"סע לי מהפרצוף לפני שאני מזיין את אמא שלך הזונה" של מהנדסים רוסים
MTA2311 כתב:לא הבנתי, כל חצי ביום אחר?
MTA2311 כתב:אין גבול לבזיון בליגה הזאת
my man כתב:MTA2311 כתב:אין גבול לבזיון בליגה הזאת
זה באמת בזיון שאין כדוגמתו
ankram כתב:חבל שאין סדרה , זה היה יכול להיות מאד משעשע.
יחסי הכוחות בשלב הזה של העונה , לצערי נוטים לכיוון הגועל , הישראלים שלה בכושר טוב , הישראלים של מכבי? דיבה פצוע ולא שיחק לא מעט זמן , זוסמן עוד לא הוכיח יכולת להיות יציב , כהן רך מדי , שגב נגר מדי , וטיוס לא יצא טוב מהסדרה נגד נסציונה , היה מאד רע.
מעניין לראות מי יהיו ה 5 זרים למשחק , אני חושב שלאור יכולת הריבאונד של הקו הקדמי של הפועל , בולדן צריך לשחק , בצד השני , זה יכול לפגוע במשחק הפוסט אפ של מכבי שלא קיים עם בולדן.
ה 4 הבטוחים הם רול,קול,קיין ופארגו, החמישי יהיה מבחינת הימור , ההתקפה של תומאס , מול ההגנה והריבאונד של בולדן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Itaycohen7 ו־12 אורחים