המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כידוע שניים משחקני המפתח שלנו - קורי וולדן עם שבר ביד,וג'ו אלכסנדר עם סדק באצבע, לא יכולים לשחק או שמצבם הרפואי מגביל אותם.
Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה שאני הולכת להיות בעד מגדל
זה לנצח יהיה מגדל לא משנה מי יהיה הספונסר שלכםאורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה שאני הולכת להיות בעד מגדל
הייתה לי סבלנות. ידעתי שאזכה לראות את היום.
(רק אני מבקש "בנק יהב". מגדל היא ספונסרית של הקבוצה שתשחקו מולה ביום ראשון וקשה לי להאמין שתהיי גם בעדם. מספיק שאת בעדנו)
Holiday_Armadillo כתב:זה לנצח יהיה מגדל לא משנה מי יהיה הספונסר שלכםאורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה שאני הולכת להיות בעד מגדל
(רק אני מבקש "בנק יהב". מגדל היא ספונסרית של הקבוצה שתשחקו מולה ביום ראשון וקשה לי להאמין שתהיי גם בעדם. מספיק שאת בעדנו)
אורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה לנצח יהיה מגדל לא משנה מי יהיה הספונסר שלכםאורי אלון כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה שאני הולכת להיות בעד מגדל
יאללה בסדר. שיהיה.
לא אתקטנן איתך ביום היסטורי כזה.
לארגן לך כרטיס או שתסתפקי בעידוד מהסלון?
er79 כתב:מילא בזויה חולון שהורידה את התחתונים והחזירה אותו, איך לעזאזל הוא יכול לחזור לשחק ללא שום עונש הרחקה שקיבל בפועל? איך האיגוד המטומטם שלנו מתיר דבר כזה?
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:מילא בזויה חולון שהורידה את התחתונים והחזירה אותו, איך לעזאזל הוא יכול לחזור לשחק ללא שום עונש הרחקה שקיבל בפועל? איך האיגוד המטומטם שלנו מתיר דבר כזה?
לפי ערוץ הספורט רייס נרשם כבר לפני המשחק הרביעי, זאת אומרת הוא כבר ריצה את ההשעייה שלו למרות שלא היה כבר הרבה זמן בארץ או חלק מהקבוצה
בקיצור, המהלך הזה תוכנן בקפידה ולא הייתה פה שום ''פעולה חד צדדית'' של הסוכן שלו כמו שחולון אמרו היום
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:מילא בזויה חולון שהורידה את התחתונים והחזירה אותו, איך לעזאזל הוא יכול לחזור לשחק ללא שום עונש הרחקה שקיבל בפועל? איך האיגוד המטומטם שלנו מתיר דבר כזה?
לפי ערוץ הספורט רייס נרשם כבר לפני המשחק הרביעי, זאת אומרת הוא כבר ריצה את ההשעייה שלו למרות שלא היה כבר הרבה זמן בארץ או חלק מהקבוצה
בקיצור, המהלך הזה תוכנן בקפידה ולא הייתה פה שום ''פעולה חד צדדית'' של הסוכן שלו כמו שחולון אמרו היום
שמואל1 כתב:לדעתי החזרה שלו תפרק את הקבוצה. טעות קשה של חולון.
אל תדאג, חולון יערערוer79 כתב:האיגוד קבע שרייס לא ישחק נגד ירושלים ויכול לחזור רק לגמר אם חולון תעפיל אליו. לראשונה בחיי מת שירושלים ינצחו.
אני לגמרי איתך.er79 כתב:האיגוד קבע שרייס לא ישחק נגד ירושלים ויכול לחזור רק לגמר אם חולון תעפיל אליו. לראשונה בחיי מת שירושלים ינצחו.
מה היה עם המילטון?Holiday_Armadillo כתב:אל תדאג, חולון יערערוer79 כתב:האיגוד קבע שרייס לא ישחק נגד ירושלים ויכול לחזור רק לגמר אם חולון תעפיל אליו. לראשונה בחיי מת שירושלים ינצחו.
עד כמה שאנחנו חושבים שזה רקוב כל העניין, מי שיחשוב *באמת* על כל מה שקרה, כולל העונש, כולל התיזמון, כולל ההפסד במשחק 4, כולל המילטון, כולל הכל, יבין באמת באמת עד כמה צריך לסגור את הענף פה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־22 אורחים