החציל האצטקי כתב:http://maccabi.co.il/news.asp?id=6631
משניאים את עצמם בכל הכרזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:http://maccabi.co.il/news.asp?id=6631
Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו עדיין לא הבין, ההחלטה על הכרטיסים מזעזעת
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו עדיין לא הבין, ההחלטה על הכרטיסים מזעזעת
באמת היה לי מוזר שהצלחתי להחזיק איזה 12 שעות של שמחה ופרגון על משהו שהיה קשור בקבוצה הזאת..
אין ספק שמי שממשיך לשלם כסף למועדון הזה הוא אדם טיפש, אבל מי שיחדש מנוי עד הגמר בשביל לקנות כרטיס... זאת כבר רמה חדשה של טמטום.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו עדיין לא הבין, ההחלטה על הכרטיסים מזעזעת
באמת היה לי מוזר שהצלחתי להחזיק איזה 12 שעות של שמחה ופרגון על משהו שהיה קשור בקבוצה הזאת..
אין ספק שמי שממשיך לשלם כסף למועדון הזה הוא אדם טיפש, אבל מי שיחדש מנוי עד הגמר בשביל לקנות כרטיס... זאת כבר רמה חדשה של טמטום.
יש בעיה חוקית עם לחדש מנוי ולבטל אותו לפני פתיחת העונה?
הרי אף אחד לא יכול לחייב אותי במקרה כזה על כלום.
חושב שאעשה את זה.
בדיוק מה שבאתי להגידMTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם מישהו עדיין לא הבין, ההחלטה על הכרטיסים מזעזעת
יש בעיה חוקית עם לחדש מנוי ולבטל אותו לפני פתיחת העונה?
הרי אף אחד לא יכול לחייב אותי במקרה כזה על כלום.
חושב שאעשה את זה.
תלוי בתנאי הרכישה, בחוזה וכו'. בתקופה שלי היה מנוי היה אפשר לבטל עד תאריך מסויים ולשלם קנס.. אין לי מושג איך זה היום.
מי אמר שלא קונים?Holiday_Armadillo כתב:מכבי פירסמו הבהרה ש''בגלל השיטה'' ''ולצערם הרב''
שמחה שאנשים לא קונים את ההסברים המפגרים שלהם
התגובותmy man כתב:מי אמר שלא קונים?Holiday_Armadillo כתב:מכבי פירסמו הבהרה ש''בגלל השיטה'' ''ולצערם הרב''
Holiday_Armadillo כתב:התגובותmy man כתב:מי אמר שלא קונים?Holiday_Armadillo כתב:מכבי פירסמו הבהרה ש''בגלל השיטה'' ''ולצערם הרב''
מסכימה, יש שיגידו אפילו מסכימה מאודMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:התגובותmy man כתב:מי אמר שלא קונים?Holiday_Armadillo כתב:מכבי פירסמו הבהרה ש''בגלל השיטה'' ''ולצערם הרב''
את יודעת איך זה אוהדי מכבי... ביד אחת כותבים תגובה זועמת וביד השנייה מחדשים מנוי ל30 שנה עם סעיף שמחייב עליה במחיר המנוי ב80% כל שנה.
גל גל כתב:לא מבין מה הפחד הבנאדם לא שיחק פאקינג איזה חודשיים
מאז שאמרו לו שיריקות בפנים זה לא צורת שמירה לגיטימיתשועל כתב:המילטון תמיד לא שומר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־27 אורחים