dod כתב:felix_r כתב:אולי אני טועה, אבל נדמה לי שקראתי משהו, שהבירור של המילטון בהתאחדות על אותה היריקה יתרחש ביום חמישי כמה שעות לפני הגמר. אני צודק, או שהתבלבלתי?
הבירור היה לפני משחק 5 נגד אילת
הבנתי, תודה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
dod כתב:felix_r כתב:אולי אני טועה, אבל נדמה לי שקראתי משהו, שהבירור של המילטון בהתאחדות על אותה היריקה יתרחש ביום חמישי כמה שעות לפני הגמר. אני צודק, או שהתבלבלתי?
הבירור היה לפני משחק 5 נגד אילת
felix_r כתב:MTA2311 כתב:
פניני הוכיח, שהוא גבר שבגברים, ושכל מי שירד עליו בשנים האחרונות הם אנשים קטנים שאוהבים לחפור בכביסה מלוכלכת
Mmm כתב:TAYO כתב:TAYO כתב:קפצתי אחר הצהריים לקפה אצל דודתי הקשישה בכרם התימנים. ביקשתי לפתוח בקפה (חייבת לי טובה אחרי שקניתי לה מכונת נספרסו בדיוטי פרי)... אמרה שרואה הכל סגול... אני מניח שאתם מבינים מה זה אומר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הדודה לא מאכזבת.
הדודה דיברה גם על גמר?
ankram כתב:ברור שתהיה בעיית שיפוט וברור שפניני יקלע שלשות גדולות, הסיפור כבר נכתב, על כוכב העל המסתורי והאלים שהגיע משום מקום להביא את הדאבל שהוא מושעה ומשחק במשחק האחרון , חודשיים ללא משחק, ונתן בו טריפל דאבל בלתי נשכח. לקול מצהלות פניני ואלכסנדר שנזרקו בבושת פנים ממכבי אשתקד,הסיפור כבר נכתב ולא יהיה גורם אחד בשיפוט בסיקור בגישה של השחקנים מ 2 הקבוצות , שלא ידאג שזה גם יתקיים.
מקובי כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:
פניני הוכיח, שהוא גבר שבגברים, ושכל מי שירד עליו בשנים האחרונות הם אנשים קטנים שאוהבים לחפור בכביסה מלוכלכת
גבר? על זה שהוא חיבק אותו?
ואני רק מדמיין אם כל הסיטואציה הזאת היתה קורה במכבי.
כולם היו נזעקת על עצם המחשבה להחזיר את רייס.
כולם היו אומרים שפניני צבוע, שמכבי אמרו לו לעשות את החיבוק הזה כדי להראות שהכל בסדר וכו' וכו' וכו'.
בכלל מצחיק לראות איך פניני הפך להיות הפנים של הישראלי היפה אחרי שבמכבי הציגו אותו אחרת (בלשון המעטה)
reuelc כתב:חולון פייבוריטים. חד משמעית
reuelc כתב:בולדן צריך לשחק במקום קיין
ביזיון.MTA2311 כתב:תעשו מנויים נשמות, תעשו
פירה וברקושועל כתב:לא נטען פה כל הזמן שמחלקת השיווק של מכבי היא היחידה שמתפקדת? כי זו טעות של טירונים.
שמעתי את גולדסטון המביך אתמול את פירה וברקו, לא אתפלא אם הרעיון האווילי הזה שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313, גל גל, מקאדו 3 ו־27 אורחים