המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמעו סיפור:
אתמול הייתי במשחק של חולון נגד ירושלים, ניגמר המשחק וחיכיתי בחוץ עם עוד אוהד שלנו עד 00:30-01:00 בלילה מחוץ לשערי ההיכל על מנת לנסות להשיג כרטיס לגמר.
מפה לשם, שכחתי שלא שילמתי חניה, אז הלכתי לשלם חניה ובדרך ראיתי 3 אוהדי חולון הולכים יחד ושמעתי אחד מהם מדבר ואומר לחבר'ה שאיתו: "מי הם בכלל, אתה עוצר את פארגו ואת רול ואין להם קבוצה"
באותו זמן חיפשתי מצית כי היא נהרסה לי אז באתי אליהם ושאלתי אותם אם יש להם אש לתת לי, אמרו לי כן ואחד מהם הביא לי, אני שואל אותו כאילו שאני לא יודע "אתם אוהדי חולון"?
הוא עונה לי "כן".
ואני אומר לו "אני אוהד מכבי"
פתאום החיוך שלו מהפנים ירד, והוא מיד אמר לי : "אתה מודע לזה שאתם הולכים להפסיד בחמישי"
אני אמרתי לו : "חביבי, אני לא יבוא ויצא לך בהצהרות, הקבוצה הטובה ביותר תנצח וצניעות זה שם המשחק תאמין לי"
אז בואו נבוא צנועים ונצא גדולים.
ועוד דבר, זה לא הזמן לשמוח לאיד בגלל העזיבה של אורי אלון
יש לנו משחק על צלחת וחייבים לנצח אותו
יאלה מכבי!
החציל האצטקי כתב:מחשבה קצת עכברושית, אבל לא הייתי מתפלא אם מישהו מטעם מכבי השכיב חבילה ל״חברה״ הישראלית של גלן רק בשביל לייצר את הבלאגן הזה.
מהלך מכביסטי קלאסי- פעם זה גם היה עובד.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:מחשבה קצת עכברושית, אבל לא הייתי מתפלא אם מישהו מטעם מכבי השכיב חבילה ל״חברה״ הישראלית של גלן רק בשביל לייצר את הבלאגן הזה.
מהלך מכביסטי קלאסי- פעם זה גם היה עובד.
אלי סהר השתלט לך על החשבון ?
רק כשהגעתי לסוף הבנתי שלא ניטשה כתב את זהMTA2311 כתב:כי אם אני קראתי, גם אתם תקראו:שמעו סיפור:
אתמול הייתי במשחק של חולון נגד ירושלים, ניגמר המשחק וחיכיתי בחוץ עם עוד אוהד שלנו עד 00:30-01:00 בלילה מחוץ לשערי ההיכל על מנת לנסות להשיג כרטיס לגמר.
מפה לשם, שכחתי שלא שילמתי חניה, אז הלכתי לשלם חניה ובדרך ראיתי 3 אוהדי חולון הולכים יחד ושמעתי אחד מהם מדבר ואומר לחבר'ה שאיתו: "מי הם בכלל, אתה עוצר את פארגו ואת רול ואין להם קבוצה"
באותו זמן חיפשתי מצית כי היא נהרסה לי אז באתי אליהם ושאלתי אותם אם יש להם אש לתת לי, אמרו לי כן ואחד מהם הביא לי, אני שואל אותו כאילו שאני לא יודע "אתם אוהדי חולון"?
הוא עונה לי "כן".
ואני אומר לו "אני אוהד מכבי"
פתאום החיוך שלו מהפנים ירד, והוא מיד אמר לי : "אתה מודע לזה שאתם הולכים להפסיד בחמישי"
אני אמרתי לו : "חביבי, אני לא יבוא ויצא לך בהצהרות, הקבוצה הטובה ביותר תנצח וצניעות זה שם המשחק תאמין לי"
אז בואו נבוא צנועים ונצא גדולים.
ועוד דבר, זה לא הזמן לשמוח לאיד בגלל העזיבה של אורי אלון
יש לנו משחק על צלחת וחייבים לנצח אותו
יאלה מכבי!
130 לייקים. הקהל הטיפש בעולם.
MTA2311 כתב:דן שמיר: "עדיין לא החלטתי איך אשתמש בגלן רייס בגמר"
חח 40 דקות חח
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:דן שמיר: "עדיין לא החלטתי איך אשתמש בגלן רייס בגמר"
חח 40 דקות חח
בחמישייה ביחד עם המילטון אם הוא גבר
גל גל כתב:יש לי הרגשה שיהיה קשה בטירוף מחר
Jack55 כתב:גמר אחריי 4 שנים...
יש פה מישהו שלא מתרגש (אפילו קצת) ?
Weems13 כתב:Jack55 כתב:גמר אחריי 4 שנים...
יש פה מישהו שלא מתרגש (אפילו קצת) ?
אחרי 3 שנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים