13 יוני 2018, 12:11
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני מסכים איתכם, והדעה שלי על ההנהלה ידועה. אני רק אומר שיש תסריט אחד שהוא אולי יותר גרוע מהתסריט הנוכחי,
שבו מגיע מיליארדר, מעלה את התקציב קצת, ואחרי שנתיים נוטש ומרסק את המועדון לקרשים.
איך עזיבה של מישהו מרסקת את התקציב אם היום חיים בכמעט 100% על הכנסות?
מגיע מישהו, מעלה את התקציב, עוזב אחרי שנתיים וחוזרים לחיות על ההכנסות. רק בלי פדרמן וניקולה.
מממ, אני לא לגמרי בטוח שזה עובד ככה.
בכל מקרה, יש כאן אלמנט של סיכון.
בדיוק או לא בדיוק, ככה זה עובד.
כמו שאמרתי בעבר - הסיכון הגדול יותר הוא להישאר במצב הנתון.
קח כדוגמה את הכדורגל. סבלנו עם לוני הרציקוביץ', הגיע המיליארדר אלכס שניידר לתקופה של שנה אחת (במהלכה סגר חובות והשקיע קרוב ל-20 מיליון דולר מכיסו) ולאחריו הגיע מיץ' גולדהאר וירש את הקבוצה ללא תמורה. מבחינת מכבי ההיא הסיכון היה להישאר תחת לוני הרציקוביץ' - ולא שמיליארדר יירש את הקבוצה ויחליט לעזוב אותה לאחר תקופה קצרה. אותו דבר במקרה של הפדרמנים, שבעיקר מרוויחים (משקיעים באופן מינימלי ומקבלים פרסום שעוזר להם בעסקים) על הגב של הקבוצה והאוהדים.
13 יוני 2018, 14:23
13 יוני 2018, 14:30
13 יוני 2018, 16:13
cannon כתב:ג'ף אדריאן עוזב את בני הרצליה. לא הייתי שולל על הסף אם מחפשים סנטר בסגנון החזק והנמוך יותר (סטייל לסורט או קייל היינס). אולי יסגור מעגל עם גיא גודס שרצה אותו מאוד לפני כמה שנים.
13 יוני 2018, 18:58
13 יוני 2018, 18:59
cannon כתב:ג'ף אדריאן עוזב את בני הרצליה. לא הייתי שולל על הסף אם מחפשים סנטר בסגנון החזק והנמוך יותר (סטייל לסורט או קייל היינס). אולי יסגור מעגל עם גיא גודס שרצה אותו מאוד לפני כמה שנים.
13 יוני 2018, 21:33
13 יוני 2018, 21:34
13 יוני 2018, 21:47
13 יוני 2018, 21:50
13 יוני 2018, 21:51
13 יוני 2018, 22:42
שמואל1 כתב:הפיינל פור של ליגת האלופות צפוי להתקיים בארנה.
ירושלים הולכת על מהלך של כל הקופה - לקחת תואר אירופאי.
13 יוני 2018, 23:17
אחדשיודע כתב:1. לא דומה בשום צורה? עפ"י מה בדיוק? דומה וחצי. הפדרמנים הם כישלון כמו שהרציקוביץ' הוא כישלון. יש להם הרבה מן המשותף, יותר ממה שאתה חושב נראה לי.
2. די מונפץ. הקריסות הכלכליות שחוו קבוצות באיטליה (והיו הרבה - הקבוצות מבולוניה, בנטון, סיינה, וארזה) הן לא דוגמה לשום דבר ובטח לא מלמדות משהו על הסיטואציה הייחודית של מכבי בישראל - שמכניסה לערך 20 מיליון דולר מבלי שהבעלים מכניסים את היד לכיס. הקבוצות הללו הגיעו להישגים רק בזכות השקעה כספית גדולה מצד הבעלים ותמיכה של ספונסרים גדולים שהרכיבו את שם הקבוצה (אחרת בכלל לא היית שומע עליהם), אבל הן קרסו לאו דווקא בגלל נטישת בעלים. הסיבות רבות ומגוונות - אם זה נטישה של ספונסר גדול, שחיתות/מכירת משחקים, ניהול רע ועוד ועוד. חלק מהקבוצות הללו אגב מנסות לעשות את דרכן חזרה לקדמת הבמה, כך שקריסה כלכלית זה לא סוף העולם עבורן. ובכל מקרה, עדיף להיות וירטוס בולוניה ולקרוס למשך מספר שנים, מאשר לדשדש לעד באמצע הטבלה של הליגה האיטלקית.
3.אף אחד לא ביקש להחליף את הפדרמנים בבעלים אחרים שאינם מעוניינים להשקיע / אין להם את האפשרות. למכבי יש ויהיו הרבה קונים, חלקם אמידים מאוד - מיליארדרים (בעצם אחד מהבעלים הנוכחיים של מכבי הוא כזה, רק שיש לו חלק קטן ואין לו ההשפעה שיש לפדרמנים והרקנאטים). הפדרמנים לא עושים טובים לאף אחד שהם הבעלים של מכבי, חוץ מלעצמם כמובן (וגם זה אני מקווה שלא לאורך זמן).
13 יוני 2018, 23:20
Holiday_Armadillo כתב:לא תואר ששווה משהו או שלמישהו אכפת ממנו
נקסט
13 יוני 2018, 23:32
14 יוני 2018, 00:30
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:1. לא דומה בשום צורה? עפ"י מה בדיוק? דומה וחצי. הפדרמנים הם כישלון כמו שהרציקוביץ' הוא כישלון. יש להם הרבה מן המשותף, יותר ממה שאתה חושב נראה לי.
2. די מונפץ. הקריסות הכלכליות שחוו קבוצות באיטליה (והיו הרבה - הקבוצות מבולוניה, בנטון, סיינה, וארזה) הן לא דוגמה לשום דבר ובטח לא מלמדות משהו על הסיטואציה הייחודית של מכבי בישראל - שמכניסה לערך 20 מיליון דולר מבלי שהבעלים מכניסים את היד לכיס. הקבוצות הללו הגיעו להישגים רק בזכות השקעה כספית גדולה מצד הבעלים ותמיכה של ספונסרים גדולים שהרכיבו את שם הקבוצה (אחרת בכלל לא היית שומע עליהם), אבל הן קרסו לאו דווקא בגלל נטישת בעלים. הסיבות רבות ומגוונות - אם זה נטישה של ספונסר גדול, שחיתות/מכירת משחקים, ניהול רע ועוד ועוד. חלק מהקבוצות הללו אגב מנסות לעשות את דרכן חזרה לקדמת הבמה, כך שקריסה כלכלית זה לא סוף העולם עבורן. ובכל מקרה, עדיף להיות וירטוס בולוניה ולקרוס למשך מספר שנים, מאשר לדשדש לעד באמצע הטבלה של הליגה האיטלקית.
3.אף אחד לא ביקש להחליף את הפדרמנים בבעלים אחרים שאינם מעוניינים להשקיע / אין להם את האפשרות. למכבי יש ויהיו הרבה קונים, חלקם אמידים מאוד - מיליארדרים (בעצם אחד מהבעלים הנוכחיים של מכבי הוא כזה, רק שיש לו חלק קטן ואין לו ההשפעה שיש לפדרמנים והרקנאטים). הפדרמנים לא עושים טובים לאף אחד שהם הבעלים של מכבי, חוץ מלעצמם כמובן (וגם זה אני מקווה שלא לאורך זמן).
טוב, בוא נגזים...
אותה ההנהלה הביאה לך 5 או 6 אליפויות אירופה (אני כבר לא זוכר). אפילו בעשור האחרון, שזה ממש אותו המבנה הניהולי, היינו בפיינל פור 3 פעמים כולל זכיה אחת. איפה זה ואיפה לוני הרציקוביץ'.
החשש הוא לא מונפץ, כי אתה לא יודע מי ייקח את הקבוצה. אם נניח זה יהיה גאידמק כזה, אתה באמת חושב שזה יעשה טוב למועדון?
אני מבין שלעומת ה-4 השנים האחרונות, גם בל היורקשירית שלי יכולה לנהל יותר טוב את העסק, אבל אי אפשר להגיד שאין
שום סיכון במהלך כזה. זה לא אומר שאני מתנגד לזה, פשוט צריכים להיות מוכנים גם לדברים הפחות טובים.
14 יוני 2018, 01:06
14 יוני 2018, 07:52
14 יוני 2018, 11:01
עצוב למי?שמוליק כתב:האמת, עצוב שירושלים חוזרת להיות קבוצה בינונית. עם חצי מתקציבה הקודם....עצוב.
14 יוני 2018, 12:32